Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54669 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #15 : 2015. gada 01. oktobris, 12:26:15 »
Neskatoties uz vairākiem mīnusiem, patika seriāla pamatnoskaņa (atbilst minorīgajam rudenim!), operatora darbs, īpaši tuvplāni, arī vairāki aktieri -Kļaviņa, visās lomās lieliskais Gints Grūbe, Keišam pagaidām īpaši nebija iespēja izpausties, bet gan jau. Vrb man palīdz tas, ka negaidu brīnumus no lv seriāliem, bet ņemu par labu gndr visu, kas pašmājās uzņemts un fokusējos uz plusiem, nevis mīnusiem.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #16 : 2015. gada 01. oktobris, 14:04:09 »
:) Gints Grūbe:)  nē, es neko, tas ir normāli, man ir stāsts par to :)
Sezonas sākums pirms 2 gadiem, sāk tapt Izraidītie, sezonas sākuma pasākums parastiem skatītājiem apakšstāva gaitenītī, kur kafejnīca , Dž.Dž.Dž. stāsta par plāniem , Izraidītajos spēlēšot Gints Grūbe, skatitāji noeelšas, jo jau lasījuši bukletos, ka Dainis spēlēs, pats sevi palabo, ka pārteicies netīšām (mēs jau iecietīgi nosmaidām - jā, laikam no Grāveļa un Grūbes sanāca kaut kas vidējs, bet nu mākslin vadītājs varēja zināt savus atierus :) )

nu re, tev tāpat kaut kas samisējās kā Džilim, nekas traks :)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #17 : 2015. gada 01. oktobris, 14:26:10 »
Beigas drusku pārtinu un līdz ar to nesapratu, bet man teica, ka tur simbolizēts kā Kļaviņas varone, Grūbes džeka iedvesmota, apzinās savu stiprumu un tāpēc neskrien uz lidostu, bet mierīgi iesaistās policijas/zaglēna epizodē. Tā bija?

Es atkal sapratu mazliet savādāk.
Braucot uz lidostu pavadīt Grūbi, Kļaviņas varonei vienkārši nebija kur likties, jo sastrēgums, tad parādījās zaglēns starp mašīnu rindām, un man izskatījās, ka tīri intuitīvi reaģējot un atverot mašīnas durvis, zaglēns tika notriekts gar zemi, un tālāk jau policijas protokols, un nokavēta tikšanās... Pieņemu, ka viņa daudz labprātāk būtu lidostā (jo džeks tomēr lido uz Melburnu), nevis ņemtos ar policiju :)

Bet re, kā tos bezvārdu kadrus katrs tomēr saprot un interpretē savādāk :)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #18 : 2015. gada 01. oktobris, 14:29:11 »
:) Gints Grūbe:)  nē, es neko, tas ir normāli, man ir stāsts par to :)

Nu, bet ir jau arī Gints Grūbe, žurnālists, vai kas viņš tagad ir... :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #19 : 2015. gada 01. oktobris, 15:18:01 »
Nu re, tagad sapratu, no kurienes kājas aug manai pārteikšanās... :) ļoti atvainojos Dainim Grūbēm, bet viņš tik jauks, ka noteikti man to piedotu... :) Žurnālistu G.Grūbi, protams, zinu un atceros.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #20 : 2015. gada 01. oktobris, 23:08:33 »
Noskatījos pirmo sēriju. Pēc komentāru izlasīšanas biju sagaidījusi nez kādas šausmas - gana normāli. Nē, protams, nav 20 darbību vienā minūtē, bet noskaņa, kadri un tuvplāni man patika. Un aktieri ir labi, vismaz pirmajā sērijā. Nav jābūt tievai, pārsmukai atrisei, lai nospēlētu lomu.

Un nē, man nešķita ka Kļaviņas varone sajutās stipra, drīzāk vienkārši tā notika, ka nepaspēja uz lidostu, un viņai nākas saprast, ka šis iesācies sapnis neturpināsies.

« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 01. oktobris, 23:13:54 no fiasko »

Atslēdzies Mango

« Atbilde #21 : 2015. gada 02. oktobris, 08:37:08 »
Arī biju salasījusies komentārus, cik slikti būs, bet man patika. Aktieri forši, un kā viņi tās bundziņas spēlēja, uhhh.
Kas attiecas uz gadījumu ar xagli - "sen jau gribēju tā izdarīt", es arī būtu šāvusi tās mašīnas durvis valā. :D Nu jā, love aizlidos, bet tāpat taču aizlidos. ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #22 : 2015. gada 02. oktobris, 09:20:55 »
Arī patika. Vizuāli ļoti skaisti skati. Labi aktieri, sejā viss izlasāms. Un kur jūs tur redzējāt tos resnos un nesmukos? Man visi normāli un glīti.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #23 : 2015. gada 02. oktobris, 09:45:15 »
un kā viņi tās bundziņas spēlēja, uhhh.
Cik incanti. Manuprāt vistizlākā aina visā sērijā.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2015. gada 03. oktobris, 23:48:00 »
Čatā jau ierakstīju -2. sērija pavisam normāla. Žēl tikai, ka viss iepriekš baigi paredzams. 2x piedzerties un gulēt ar visām drēbēm -tas gan vienā sērijā par daudz.Nesapratu, kam īsti tā māte -Madaras vīram? Un no Kanādas.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #25 : 2015. gada 04. oktobris, 00:52:31 »
Nesapratu, kam īsti tā māte -Madaras vīram? Un no Kanādas.
Es saprotu ka jā, jo 1 sērijā viņa teica kaut ko "tu man laba vīramāte" stilā. Laikam domāti ka atmodas laikā atgriezušies, jo Tirole teica, ka māju 20gadus atpakaļ sākuši būvēt.
Skrastiņš tāds neveselīgs izskatās.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #26 : 2015. gada 04. oktobris, 09:04:42 »
Būtu skatāma,ja radītu katru vakaru...kamēr tiks līdz kādai darbībai,diez vai sagaidīšu. Gan jau Madarai problēmas ar alkoholu,mantotas no mātes Pasternakas. Skrastiņa varonis iemīlējies Madarā. Neko dižu negaidu un nebrīnīšos,ja seriāls nomirs dabīgā nāvē kā tikpat dīvainā Eņģeļu iela vai kā tur sauca. Pārāk izstiepts un lēnīgs,buksē un uz priekšu nekust. Īsi, nesakarīgi dialogi,daudz klusēšanas, neviena īsti forša varoņa,pagarlaicīgi.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #27 : 2015. gada 04. oktobris, 09:19:08 »
es piekrītu tam , ka 2.sērija jau labāka , starp citu, noskatījos  otrreiz arī 1,sēriju,nu tak likās normālāk , kā pirmo reizi skatoties! :rofl: un-jā,sērijas varētu būt vismaz 2 nedēļā.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #28 : 2015. gada 04. oktobris, 11:54:43 »
Lumberg, nu tad var mēģināt 3.x skatīties ;)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #29 : 2015. gada 04. oktobris, 12:36:10 »
Tās lidojošās lapas bija tik muļķīgas āāā, nu, kur tik banāli un paredzami.
Dzeršana par daudz.

Bet vsp tāda normāla ģimenīte, abi krāpjas, bet mājās viss kārtībā...