Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 55017 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #30 : 2015. gada 04. oktobris, 21:21:15 »
2.sērija arī patika,(izņemot vrb ainas boulinga hallē), turpināšu skatīties un nešaubos, ka noskatīšos līdz galam. Ja man kopvērtējums pārsveras pozitīvajā, tad nelielus defektus varu piedot.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #31 : 2015. gada 04. oktobris, 23:41:23 »
Vai tikai manā televizorā Skrastiņš un Bērzs izskatījās tādi padzēruši?

Atslēdzies reno

« Atbilde #32 : 2015. gada 05. oktobris, 00:50:49 »
Skrastiņš tuvplānā izskatījās diezgan .... slikti

Atslēdzies Mango

« Atbilde #33 : 2015. gada 05. oktobris, 08:44:21 »
Skrastiņš tuvplanā vnm izskatījies slikti.. Šeit likās ciešami.

Oj, tas boulings, āāā.
Un vēl lkm tas tā normāli, tādas pohas no rīta, tādas pohas, bet sēžas mašīnā un brauc, ne meita, ne vīramāte neko, otrā vēl uzlāpīties piedāvāja. :rat:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #34 : 2015. gada 05. oktobris, 08:46:16 »
Tie, kam seriāls tiešām patīk, labāk nelasiet:
http://klab.lv/users/texti/

Atslēdzies true detective

« Atbilde #35 : 2015. gada 05. oktobris, 09:47:06 »
Tie, kam seriāls tiešām patīk, labāk nelasiet:
http://klab.lv/users/texti/

"Ekranizēts sieviešu žurnāls no lētā gala", labāk raksturot šo seriālu nevar.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies reno

« Atbilde #36 : 2015. gada 05. oktobris, 09:50:49 »
Izlasīju ne tikai šo, bet arī vairākas iepriekšējās recenzijas -forši!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #37 : 2015. gada 05. oktobris, 10:01:21 »
Man arī patika texxxti. Un kas tad tur tāds bija, ka nevar lasīt, taisnība jau vien ir. Bet seriālu tāpat skatīšos. :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #38 : 2015. gada 05. oktobris, 10:48:10 »
Forši teksti  :rofl:
Es izbrīnījies,ka Madara dodas uz VC4 un dabū uzpampušu seju - tāda reklāma var atbaidīt!
Atceraties to jauko seriālu Vienas vasaras zieds, kur arī galvenie varoņi bija Kļaviņa un Keišs?
Man Kļaviņa patīk,zinu,ka nav labais tonis piesieties izskatam,bet acis gan viņai dīvainas,tādas izbolītas,nez,vairogdziedzeris pie vainas?
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 06. oktobris, 08:51:03 no pitons »

Atslēdzies true detective

« Atbilde #39 : 2015. gada 05. oktobris, 11:47:29 »
Skrastiņš tuvplānā izskatījās diezgan .... slikti

šajā seriālā tuvplānā visi izskatās slikti. operatora, gaismotāja, make-up mākslinieka vaina?
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies hm@

« Atbilde #40 : 2015. gada 06. oktobris, 09:26:59 »
vakar skatījos otro sēriju
1) tuvplāni ir vnk briesmīgi! Vienīgais, kas no "pieaugušajiem" izskatās labi tuvumā, ir Keišs :) pārējiem kaut kādas šausmas, viņi dzīvē nav TIK briesmīgi, normāli, simpātiski cilvēki! Jaunajiem aktieriem, protams, tuvplāni neko sliktu nodarīt nevar - tie visi labi izskatās , pat Ivo
2) jā , tas ir jokaini - it kā šie tuvplāni ir biedējošas kvalitātes, nezinu, vai tā ir operatora vai režisora vaina, bet tai pat laikā esmu sajūsmā par kadriem, par atspulgiem ( piefiksēju, ka visos biroja kadros vienmēr ir atspulgi vai caurredzamība, vienmēr kadri ir perfekti izdomāti un NEKAD nevienā atspulgā nav redzama kamera un filmētāji!!!)

3) kas te agrāk rakstīja "diez vai filmētāji kaut reizi bijuši kādā birojā?"  - vakar skatījos, nesapratu šo jautājumu, vai tad tā nenotiek birojos? JA nu vienīgi pie Papiņa ielauzties un audzināt viņu, tas man likās darbiniekam nereāli:)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #41 : 2015. gada 06. oktobris, 16:57:04 »
Salīdzinot šo seriālu ar kaut vai tādu kā "Tikai nesaki man "bizu", ko pirms pāris g.demonstrēja tv3, kurā arī bija biroja ainas, un ne tikai, tad šis man patīk labāk. Bet tie, kas salīdzināja šo ar "Saldo pārīti", piedodiet, bet salīdzinājums ir nekorekts, jo tas bija izteikti satīrisks seriāls,gndr parodija, bet šis pavisam cita žanra. Arī teātros mēs komēdijas nesalīdzinām ar drāmām vai traģēdijām.
Un vēl: galvenā varone iespējams, tiešām pārāk daudz lieto alkoholu, bet teiksiet, ka dzīvē tā nenotiek ?? Diemžēl sieviešu alkoholisms LV ir tikpat izplatīts kā vīriešu, tikai latents, jo sievietes to prasmīgāk noslēpj. Bet sākas viss samērā nevainīgi - inteliģentas kundzītes svin darbā jubilejas, vakarā arī iemalko vīnu sevis relaksēšanai vai labākam miedziņam, un nemaz nepamana, ka pamazām iedzer katru dienu un bez tā neprot vairs iztikt. BET ja pateiksiet viņai, ka tas ir jau alkoholisms -viņa jums acis izskrāpēs... Tā ka seriāls ir "iz dzīves".

« Atbilde #42 : 2015. gada 09. oktobris, 12:01:41 »
Nē, man arī otrā sērija likās nejēdzīga un pagalam klišejiska. Nolauztais papēdis - oj jazus mōte (Ugunsgrēka Jezupa visizteiksmīgākajā intonācijā). Nesaprotu, kādēļ viņa nevarēja patusēt stundiņu tajā boulingā un tad iet mājās tikties ar meitas draugu. Protams, tas kaitētu seriāla dramaturģijai, ja viņai nebūtu konflikta arī ar mājiniekiem :)   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies reno

« Atbilde #43 : 2015. gada 09. oktobris, 12:41:36 »
Jāpaskatās trešā -cik tālu var iet ar tām klišejām -vēl jau sarkanvīnu nav uzlējusi uz baltas blūzes un lūpas nekoda

Atslēdzies hm@

« Atbilde #44 : 2015. gada 09. oktobris, 12:53:03 »
Jāpaskatās trešā -cik tālu var iet ar tām klišejām -vēl jau sarkanvīnu nav uzlējusi uz baltas blūzes un lūpas nekoda

Lūpas nevar kodīt, jo tās nupat uzpumpētas ( vai arī ko nutur viņai izdarīja tādu, ka acis aizpampa...)

Boulingā varētu tusēt stundiņu vai pat ilgāk, normāli piezvanītu, pateiktu - sorī, man atvadu pasākums. Mājinieki normāli saprastu - galu galā 1) ja meitas draugs tāds ilglaicīgs, tad jau pagūtu iepazīties, 2) ja draugs tikai tāds mirkļa vājums, tad - nāks nākamais,nav vērts stresot, iepazīsies,,,