Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54978 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #120 : 2015. gada 13. oktobris, 19:05:28 »
Tik maz sēriju? Man likās, ka vairāk.
meloju, paskatiijos ... ir 4
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #121 : 2015. gada 13. oktobris, 20:48:55 »
slepkaviiba pilii. 3 seerijas
man ir, pasuutiiju LTV videoteekaa  :taunt:
Šo tieši nesen LTV1 rādīja nakts programmā -pāris mēn.atpakaļ un tieši padomāju, ka neskatoties uz labiem aktieriem, neko garlaicīgāku nevaru iedomāties. :)
Interesants seriāls man likās "Saldā indes garša", arī  "Rīgas gambīts", bet pēdējais skaitās videofilma. "Aktrise Ragārēs" arī tīri nekas, bet tam jau nu arī tāds gauss temps, par ko citi augstāk sūdzējās pēd.seriāla sakarā.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #122 : 2015. gada 13. oktobris, 21:25:12 »
Man patika Tas notika Rīgā, galvenajā lomā bija Rūdolfa,bija arī Kalniņš un foršs  krievu aktieris.
Tumsas puķe.

Atslēdzies reno

« Atbilde #123 : 2015. gada 13. oktobris, 21:55:45 »
Bet kas, pie joda, ir ar tiem scenārijiem?!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #124 : 2015. gada 18. oktobris, 12:35:39 »
Nu, ka jums ceturtā sērija? Skatījos, mazdrusciņ pārtinu, un beigas tik ātri pienāca, secināju - nekāda beša par sižetu, viena vietā pat prieks ( Grasberga ērģelnieks pie Danas bodnieces Evelīnas), laimīgi tikts vaļā no tēla, kas Madaru piesaista Rīgai ( vīramāte) un kurš man stipri krita uz nerviem (kā štampains tēls) - un pāri visam man galvenā emocija - GRIBU VASARU!!!!   
Štrunts, par ko viņi tur sērijā ņēmās, galvenā sērijas varone bija vasara.... tādi kadri, tāds saulainums...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #125 : 2015. gada 18. oktobris, 12:41:38 »
Pasternaka besī ar tik stulbu tēlu.
Un besīs vēl vairāk, kad Lasmanim mīla pret viņu būs jātēlo.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #126 : 2015. gada 18. oktobris, 12:45:24 »
Bet es atkal piemigu un pamodos uz beigu titriem.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #127 : 2015. gada 18. oktobris, 12:59:13 »
Neko jau daudz nezaudēji, tikai palaidi garām Pasternakas varones atbildi, kad meita viņai jautāja, kāpēc viņu pameta. Viņa vienkārši neesot tikusi galā. Vēl uzzinājām, ka Marija strādājusi par učeni, bijis romāns ar sporta učuku, arī precētu un ar bērniem, kamēr abi no skolas izmesti. Kas tālāk noticis, neuzzinājām. Tagad laikam katrā sērijā pa kripatai stāstīs Marijas vētraino dzīvi. Vismaz būs ko gaidīt.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #128 : 2015. gada 18. oktobris, 13:21:15 »
Varone braucot pa galīgi izkaltušu ceļu vasaras viducī pamanās "iesēsties" vienīgajā plančkā. Laikam tajā meža celiņā grieza, lai pačurātu. Vilims .... ehhh vienmēr atceros cik skaista un pievilcīgs bija kā Uldis :).
Pēc tam varone ar netīrām kājām pielāčo visu mātes māju.

Sērijā uzzinām siļķu krēma recepti - siļķe, mar.gurķi un krējums. Ikru ēšana ar biezajām (!!!) pankūkām pavilka uz krievu klišeju. Pietrūka tik šņabjglāzītes. Neveiksmīgs mēģinājums visu latviskot ar alu.
Marinējot gurķus var pielikt ozollapu.

Varone lasa vēstules. Ok vēstule uz parastas rūtiņu lapas  ... tiek nolasīti 2 teikumi, neskaitot uzrunu un atvadas un ... viss, vēstule izlasīta.

Protam ir reizes kad zivis tīra pie ezera/upes, bet arī tad, ja viņas ir tikko izvilktas. Test no kalna lejā uz vismaz puskm attālo ezeru ar visiem pričendāļiem ... nesapratu.

Trakās Kates tēls man nesaprotams.

Joprojām nesaprotu kāpēc skatos.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies reno

« Atbilde #129 : 2015. gada 18. oktobris, 13:42:38 »
paskatījāmies pa Luisa reklāmas pauzēm -protams,  iestiga. Pasternakas tēls, tā māja -pilsētnieku vasaras māja, nu smuki smuki, interjera akcenti, tik kamerai nevajadzētu atspīdēt stiklos. Ezera laipa -nu kā reklāmā, atkal smuki smuki. Kad parādījās tips pajūgā ar ķenča svārku un zābakiem, pīts grozs rokā  -aaaaah -atpakaļ uz Oksfordu. Trako Kati nesaprast, kaut kas būs ar to gotiņu

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #130 : 2015. gada 18. oktobris, 13:53:07 »
Filmai ir kaut kādas padsmit sērijas ....  :rat:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #131 : 2015. gada 18. oktobris, 14:41:10 »
Atkāpe -> lūdzu kas ir Luiss? Iemetiet imdb linku

« Atbilde #132 : 2015. gada 18. oktobris, 14:41:20 »
4.sēriju vēl neredzēju, bet 3. -- es nesapratu, mums tiešām ir augsti kvalificēta reklāmas speciāliste, kas neatpazīst suitenes un sauc tās par samurajiem?!  :rat: 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #133 : 2015. gada 18. oktobris, 14:41:35 »
Filmai ir kaut kādas padsmit sērijas ....  :rat:
13 ja maldos

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #134 : 2015. gada 18. oktobris, 15:52:14 »
Afrorai: angļu detektīvseriāls Inspektors Lūiss
No amount of advance planning will ever replace dumb luck