Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 55001 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #180 : 2015. gada 25. oktobris, 10:27:42 »
Bet tā epizode sekss mašīnā gaišā dienas laikā gandrīz vai uz ielas... Scenārijā: Varonis domīgi noskatās kā aizpeld lielais kuģis un domā kaut es tā varētu, prom no visas šīs jezgas

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #181 : 2015. gada 25. oktobris, 10:38:07 »
Ā, paldies par skaidrojumu, citādi man nedeva mieru tas sekss publiskā vietā.
Bet sižets bez jebkādas interesantas intrigas. Vēl izplūdis pa kaut kādām nevajadzīgām blakuslīnijām. Mātes un meitas salkanās attiecības šķebina. Vēstuļu rakstīšana, atzīšanās mīlestībā.. vēē.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #182 : 2015. gada 25. oktobris, 10:58:34 »
Mja, temps gan velk uz tādu garadarbu, kam sērijas 1000os skaitāmas. bet vēl 2 sērijas un puse!!!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #183 : 2015. gada 25. oktobris, 17:59:11 »
es pagaidām mazu fragmentiņu esmu redzējusi - tieši to ar suši ēšanu un seksu. Visticamāk - sponsoros ir kāda suši piedāges firma un "raidījumā iekļauta produktu izvietošana" :) un vēstījums viens - wasabi palielina potenci, nē  taču, ingvers (c) seriāls, tā palielina, ka vairs nekur likties un pat tāda milzīga auguma vīrietis ir ar mieru pilsētas vidū darīt TO mazā mašīnītē:)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #184 : 2015. gada 25. oktobris, 18:27:52 »
Reiz tābrīža mīļotais mani veda romantiskā pastaigā uz mangaļsalas molu.
Pati savām acīm redzēju mašīnu ceļmalā ar pliku di@su aizmugures logā   :rat:
Mīļotais tika apveltīts ar skatienu ... ij neceri!!! Es ar akrobātiku nenodarbojos!!!  :fubar:

P.S. par sēriju komentāru nav. Sviests.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Mango

« Atbilde #185 : 2015. gada 26. oktobris, 14:16:06 »
Man pat nav kur piesieties par 5.sēriju. Sakomentēts te nez kas, bailēs skatos sēriju, tiešām Keišs ar pliku dibenu, šausmas, nē, nevar būt, protams, ka nebija, tik bez krekla, šai vispār kleita. Kur jūs tos plikos dibenus redzējāt???

Viena aina man īpaši patika, Madara guļ sadzērusies uz soliņa un raud, ka govs nosprāgusi, rēcīgi.
Par Madaru rēcīgi, ne govi.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #186 : 2015. gada 26. oktobris, 14:27:27 »
Mango,vai ne,salasies komentārus un gaidi šausmas,bet nav.
Mani izbrīnīja, ka Madara tik daudz izdzēra un bija pat sakarīga,spirtu,kaut šķaidītu, izdzerot tik daudz....

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #187 : 2015. gada 26. oktobris, 14:54:04 »
Es atkal brīnos, kur jūs izlasījāt, ka Keišam ar pliku dibenu jābūt?
Vienīgais daudzmaz komiskais ir Vānes štuceris. Abas -māte ar meitu stulbuma kalngals.

Atslēdzies reno

« Atbilde #188 : 2015. gada 26. oktobris, 15:05:17 »
Afrora pliku dibenu redzēja Mangaļsalā mašīnas logā.
Nu jā, vasara, varbūt Keišam vnk karsti mašīnā un viss. Bet mēs te nezin ko.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #189 : 2015. gada 26. oktobris, 15:43:46 »
par K un pliko dibenu - tas nevarēja būt, jo reiz jau ir bijis. :) Ir tāda superīga latviešu filma - Medības. Daudzu un dažādu izcilu momentu vidū ir arī sxss benzīntankā, ar nedaudz aizsvīdušiem lodziņiem, bet tomēr ne galīgi aizsvīdušiem, rēcīgs prirēcīgs!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #190 : 2015. gada 26. oktobris, 16:00:13 »
Jā, par to seksu mašīnā mēs būsim pārpratušas, vienkārši karstums.. cilvēks kreklu novilcis.
A par pliko dibenu Mangaļsalā Afrora grima jaunības atmiņās (patīkamās), nebija teikts, ka tas Keiša dibens.
Ienāca prātā, ka oriģinālā esot "Mīla pie ezera". Latviešu variantā "Māja pie ezera", un pareizi vien ir, jo seriāls jau gandrīz pusē, bet galvenai varonei mīlas kā nav, tā nav. Cerams, nākamajā sērijā sapņu princis beidzot parādīsies.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #191 : 2015. gada 26. oktobris, 16:01:30 »
Kura māja tur skaitās pie ezera - Zvīgules vai Pasternakas?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #192 : 2015. gada 26. oktobris, 16:04:57 »
Tak Pasternakai. Kļaviņai māju vispār nav.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #193 : 2015. gada 26. oktobris, 16:52:30 »
Man pofig  - bija tam Keišam pliks dibens tajā mašīnā vai nebija, bet sērija man nepatika,-  drūma un nomācoša, visas tās aiznas ar to govi un vetārstu ar asiņainajām rokām un kārtējo reizi Madaras piedzeršanās -tikai diez, kur viņa uzreiz kā uz pasūtījumu to šņabja pudeli izraka, ko no bēdām izraut -māmiņai laikam mājās speciāli krājumi tiek veidoti priekš alkoatkarīgās meitiņas...;d  Un atkal jau tā krāšļotā pārdevēja  -diez ko tās ainas veikalā dod seriāla saturam -rodas iespaids, ka loma speciāli radīta Danai Čerņecovai, bet nemotivēta.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #194 : 2015. gada 26. oktobris, 17:04:52 »
Tur jau tā lieta. Visi saka - lēns temps.. bet ne jau tempā tā vaina. Ja katra aina būtu saturīga, sižetu uz priekšu virzoša, tad temps būtu pašā laikā. Visas tās govs padarīšanas, Pupure meklē koristes, skatieni (Marija ilgi noraugās uz Kati, tad Madara beigās noskatās, kā Kate aiziet) utt.