Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54883 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #225 : 2015. gada 31. oktobris, 22:49:45 »
Zobs beigts,tad nu Grāvelis nākamsestdien.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #226 : 2015. gada 31. oktobris, 23:01:10 »
Ja Mareks = Dāvids
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #227 : 2015. gada 31. oktobris, 23:08:38 »
Ā atcerējos. Tajā skatā uz laipas ar ķiršiem viņa saka, ka ir laimīga, jo viss ir vai kaut kā tā. Un tad es tā padomāju ... ok ķirši, ok detektīvs un kas tur vēl ... ā zivis pilnai laimei, bet kā tad vīrs un meita?? Tb pašas ģimene laimei nav vajadzīga??
Tāda pati kā māte!
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Mango

« Atbilde #228 : 2015. gada 31. oktobris, 23:13:28 »
Neticu! Atkal nosēdēšu pie tv, a Grāvelis neatnāks, izrādīsies, ka krustnagla palīdzējusi. Tpfū.

Atslēdzies reno

« Atbilde #229 : 2015. gada 01. novembris, 09:06:59 »
Man tas pats ienāca prātā -dzīvo tā, itkā ne ģimene, ne māja vairs neeksistē. Neviena saruna ar vai par meitu. Pasternaka iztur līniju -arī par mazmeitu neinteresējas, pat nepiemin. Ar vīru taču arī šķiet formāli viss skaitās kārtībā, bet 0 kontaktu. Vienīgais mājiens -tukšais ledusskapis. Toties pati ciema veikalā nopērk eļļu un sviesta paciņu, pārējo paiku laikam māte stiepj ar rokām
Tā mēs te cepamies par to, kas ir scenārija un režisora ziņā -viņiem vajadzētu ieviest skatītāju konsultatīvo padomi, pirms naudu sāk tērēt

Atslēdzies reno

« Atbilde #230 : 2015. gada 01. novembris, 09:10:42 »
bet vispār šī sērija bija gluži normāla, vai arī es esmu pieradusi

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #231 : 2015. gada 01. novembris, 11:02:40 »
Man šī likās visnebaudāmākā un garlaicīgākā.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #232 : 2015. gada 02. novembris, 10:29:58 »
Nākamās sērijas reklāmā Grāvelis parādās, bet arī - tikai klusi stāvošs, bez darbības, tā ka varbūt arī būs  kā Mango raksta - noskatīsimies, bet viņš tik beigās uz 20 sekundēm pie stenderes stāvēs...

(Es gan ceru, ka "latvijas zobārstu asociācija" iesaistīsies sponsoru būšanā, izvirzīs reklāmas saukli par zobārsta apmeklējumu obligātību  un Madara katru brīvo brīdi tagad skires pie zobārsta:) )

par ravēšanu - nopriecājos, ka beidzot reno (ja nejaucu, tieši tu pirmā pieminēji ravēšanu?)  un mums pārējām par prieku, Madara metusies dobēs!

Bodnieces tērps, ja līdz šim es viennozīmīgi aizstāvēju tādu tēlu, tad šitas nu pat man bija par šerpu:)  sēdēt lauku bodē tādā balles tērpā un cerēt, ka nevienam alkoholiķim nesagribēsies rokas palaist - tas ir muļķīgi:)  vai arī ko viņa - jauno  ērģeļnieku gaidīja? Cerēja, ka šis ar savu magnetofoniņu atnāks, uzliks ērģeļmūzikas ierakstu un turpat uz letes čikibriki?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #233 : 2015. gada 02. novembris, 10:33:36 »
Man šī likās visnebaudāmākā un garlaicīgākā.
es pat nespēju noturēt uzmanību.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #234 : 2015. gada 02. novembris, 11:03:57 »
Tajā klipā pēc zobārsta GG noteikti neizskatās, pēc klaidoņa drīzāk.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #235 : 2015. gada 02. novembris, 13:54:49 »
Sērija kopumā patika, bet zem katras kritikas daudz rādīja bārbijbodnieci, kura jau kā tēls man iepriekš negāja kopā ar konkr.pagastu, turklāt neloģiski kapitālisma apstākļos ir visiem iedzērušajiem atteikt pārdot alkoholu, turklāt tādā nelielā pagastā, kur tāpat jau veikalam nevarētu būt lieli ienākumi. Veikala īpašnieks nemūžam nepiekoptu tādu aizliegumu taktiku.
Un vēl: atkal nebija konsekvences Madaras mātes māsas psihiski garīgā stāvokļa atainošanā. Brīžiem rāda kā pilnīgi jukušu un autisku, bet jau pēc brīža apsolūti normālu, kad visas trīs draudzīgi čalodamas kaut kur dodas.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #236 : 2015. gada 02. novembris, 13:58:37 »
Normālas un draudzīgas viņas kļuva, kad Madara aizbēgušajai Katei pajautāja, vai palikt vai braukt prom. Kate piekrita, ka Madara paliek. Nekā nekonsekventa tur nebija.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #237 : 2015. gada 02. novembris, 14:47:31 »
svaidiishanaas ar miltiem bija ... nu kaa lai pasaka, parasti taa svaidaas kaadaa miilnieku filmaa, kur peec tam kniebjas uz taa galda.
pa manam 2 pieaugushas sievietes, pat ja viena ir patraka taa nedara

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #238 : 2015. gada 02. novembris, 14:48:48 »
svaidiishanaas ar miltiem bija ... nu kaa lai pasaka, parasti taa svaidaas kaadaa miilnieku filmaa, kur peec tam kniebjas uz taa galda.
pa manam 2 pieaugushas sievietes, pat ja viena ir patraka taa nedara
Vajadzēja taču kaut kā parādīt, ka saprašanās atrasta

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #239 : 2015. gada 02. novembris, 14:51:56 »
Vajadzēja taču kaut kā parādīt, ka saprašanās atrasta
tak bija jau - pie ugunskura, cik tad reizes tas jaaraada??