Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54998 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #255 : 2015. gada 08. novembris, 19:14:27 »
Domāju, ka velti meklēt jebkādu ticamību un piesieties var jebkuram seriālam vai filmai.
manuprāt veidotājiem vienmēr ir iespēja neticamo padarīt par ticamu.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #256 : 2015. gada 08. novembris, 19:15:55 »
man, seriālu ignorētājai, šīs jautrās  sarunas un izķidāšana  ir vienīgais motivators vispār skatīties.

a man vairāk par seriālu (neskatos) patīk komentāri šeit... :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #257 : 2015. gada 09. novembris, 09:26:35 »
Runājot par meitas slimošanu - man tas likās mīlīgi:) un meita ( kā seriāla tēls) reāli to izbaudīja, ka tētis čubina viņu un baro:0  bet loģiski, ka tēvs mājās nenakšņoja, ja jau beidzot tāda iespēja ir, kad sieva prom tālēs zilajās, retrītā.
Man vairāk interesē, kur tad meitas dižais uzšāvējs, ka neatnāk sačubināt slimnieci?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #258 : 2015. gada 13. novembris, 22:03:35 »
11.nov pa ltv1 bija Ručs un Norie. Vienā setā ieliek seriālam! Tur ir viss: mīlestība, sirds, suiti, baznīca, zilā govs, daba. Un japāņu meitene, kas iemācās latviski

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #259 : 2015. gada 13. novembris, 22:25:36 »
11.nov pa ltv1 bija Ručs un Norie. Vienā setā ieliek seriālam! Tur ir viss: mīlestība, sirds, suiti, baznīca, zilā govs, daba. Un japāņu meitene, kas iemācās latviski

Un joprojām vēl skatāma LTV mājas lapā (tas tiem, kam nav arhīva, kā man) - burvīga, viss tur ir tai filmā.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #260 : 2015. gada 13. novembris, 22:53:34 »
Jā, es tieši nupat skatījos arhīvā, tāpēc ierakstīju. Tik ļoti ļoti jauka filma! Un, kad parādījās tas zilais govslopiņš, atcerējos Māju pie ezera, tāpēc arī ierakstīju to savu iepriekšēju tekstiņu.

Bet par Ruču un Norie, man pāris domas gribētos izteikt - kā viņi organizēja filmēšanu Japānā? Interesanti. Jācer, ka turp tika kāds mūsu operators.
Un vai nebija kaut kur minēts fakts, ka suitu sievas bija aizlidojušas uz vienu austrumzemi? Uz kuru? Un kā hronoloģiski tas ar šõ filmu rīmējas? Interesanti, kas bija pirmais?
Un vēl - filma brīnišķīga. Bet interesanti būtu saprast - vai tiešām Lielo Kristapu pelnījusi un ja ja, tad kāpēc tieši? Vai par to, ka pilnmetrāžas, resp, nopietni strādāts pie tās, vai par tēmu un latvuskumu, vai par tautu dažādību? Vai par noskaņu?

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #261 : 2015. gada 13. novembris, 23:45:31 »
Jā, filma bija tiešām ar tādu labu, mazliet skumju noskaņu. Saprotu jau, ka filmētāji bija Japānā.
Suitenes ir bijušas Japānā, to zinu. Un vēl visur kur bijušas.

Bet vai tiešām labākā, ka pelnījusi Kristapu? Būtu labi noskatīties arī konkurentes.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #262 : 2015. gada 15. novembris, 13:32:15 »
Man nav ko teikt. :rat:
Ja dzer viskiju sērija pat tīri ok liekas.
Kā citiem??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #263 : 2015. gada 15. novembris, 13:35:18 »
Pēc jūsu anotācijām spriežot, TIK daudz es izdzert nespēju.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #264 : 2015. gada 15. novembris, 13:38:42 »
Vot mani tagad ar incē vai šmiga pie vainas ka ok vai tomēr BEIDZOT bija ok.
Otreiz skatīties gan es negribu

Atslēdzies reno

« Atbilde #265 : 2015. gada 15. novembris, 14:26:52 »
es dzēru vīnu un neko daudz neredzēju. Koris baznīcā rāva baigi jautro dziesmu -kā amerikāņu baptisti. Interesanti būtu bijis, ja āliķi būtu sākuši superīgi dziedāt. Pārdevēja jau bija pavisam izģērbta
Ka vīram cita un jau 2 gadus gan baigi vēsi uzņēma -jeb es kaut ko palaidu garām?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #266 : 2015. gada 15. novembris, 15:29:14 »
Afror,man ar sērija likās ok,kaut es nedzēru.
Madara vēsi uzņēma vīra paziņojumu,jo ir tāda lēnīga, iekšēji pārdzīvo, kā jau daudzas,kā arī uzreiz jau neaiziet tādas ziņas līdz apziņai..kas tad viņai bij jādara?
Koris dziedāja normālu dziesmu,tādas baznīcas kori arī dzied. Tās jau nav baznīcas grāmatas dievkalpojumu dziesmas.

Atslēdzies reno

« Atbilde #267 : 2015. gada 15. novembris, 17:27:42 »
Katoļu baznīcā arī? Vnk domāju, ka viņi konservatīvāki

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #268 : 2015. gada 16. novembris, 09:19:34 »
Afror,man ar sērija likās ok,kaut es nedzēru.
Madara vēsi uzņēma vīra paziņojumu,jo ir tāda lēnīga, iekšēji pārdzīvo, kā jau daudzas,kā arī uzreiz jau neaiziet tādas ziņas līdz apziņai..kas tad viņai bij jādara?
Koris dziedāja normālu dziesmu,tādas baznīcas kori arī dzied. Tās jau nav baznīcas grāmatas dievkalpojumu dziesmas.
Pirmkārt, Madara nav lēnīga, otrkārt, pat ja būtu, viņas reakcijai uz vīra paziņojumu nebija adekvāti atspoguļota,manuprāt. Bija jābūt daudz vairāk emocijām,- asarām vai dusmām, vai abiem kopā,utt,utp.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #269 : 2015. gada 16. novembris, 10:20:51 »
Arī man šāda reakcija uz paziņojumu liekas neatbilstoša Madžai - meičai, kura ir aktīva, nezkāpēc skrien uz Rīgu pēc pirmā svilpiena, kad Skrastiņa varonis iebubina telefonā ( tas tāds kā pelēkais kardināls- nekāda sakara ar Madaru, bet ik pēc dažām sērijām skatītājam viņu parāda kādā pārdomu pilnā situācijā, vai nu liftā ar mapēm, kur viņš atlaiž vaļīgāk kaklasaites mezglu, vai pa telefonu ieunā paziņojumu...).
Ja vēl mierīgā garā stingu ģīmi noklausīties vīra tekstiņu par divus gadus ilgušām paralēlām attiecībām varētu būt  iespējams, tad tomēr kā gan Madara atturētos no jautājuma - bet nafig tad pirms pusstundas tajā pļavā tu mani dr..zi? Pie tam pats pēc manas pirmās bučas pārņēmi iniciatīvu?
Jo es , kā "zinošs skatītājs", kurš ir informēts, ka vīrs mīļākajai jau ir pateicis, ka vsjo, pametīs sievu, apnicis tā dzīvot, speciāli skatījos - Madara iedzer alu, metas noskūpstīt vīru un pēc tam talaiž rokas un vīrs pats ķerās viņai riņķī utt. Lūk, jau šī vieta neatbilda loģikai :)