Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54896 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #270 : 2015. gada 16. novembris, 10:37:59 »
Man viss likās loģiski,arī tas,ka vīrs viņu tur rudzu laukā samīlēja,vīrieši taču tādi ir,ar galvu nedraudzējas, mazs sekss uz atvadām. Tāds jautājums nerastos - kāpēc. Nu,tā sanāca...
Reakcija normāla pēc tik pēkšņa paziņojuma, kādas tur psihologiem bija tās 5 fāzes. Pirmā nebij šoks? Nu,viņai bij šoks. Pēc tam jau iedzēra un kūkas ieēdu uz kreņķiem.
Man Madarāa liekas riktīga flegma, kas visu pārdzīvo iekšēji,nav nekāda ekstrovertā dāma.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #271 : 2015. gada 16. novembris, 10:38:49 »
Atvadu sekss, pēdējais, vai nu kā nu kurš to sauc, nekādi jautājumi nerodas, viss kļūst skaidrs.
Nez, man likās adekvāta reakcija, tikai es nepirktu kūkas, bet daudz šmigas.

Arvien mazāk un mazāk kur piesieties, vai tas, kas jau sen izspriests, piemēram, pārdevējas ģērbšanās stils, tas jau nemainīsies vairs.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #272 : 2015. gada 16. novembris, 11:16:54 »
atvadu sx, tas jā. Bet tas ir skaidrs man kā skatītājam, bet sievai, kurai to pasaka tomēr , manuprāt, gribētos dažus jautājumus uzdot eksvīram. Vai arī vismaz pateikt vīriņam - nu jā, man jau arī pēdējos gadus nebija nekāda interese ar tevi kopā dzīvot.

Atslēdzies reno

« Atbilde #273 : 2015. gada 16. novembris, 11:39:01 »
nu vot -to atvadu sekesu vispār palaidu garām. Tad vēl jo vairāk. Seksu, bet sekes labi piestāv

"novērtējiet manu izvēli"  garāmbraucošam kaimiņam. Es vispār tādu frāzi nevaru iedomāties sievietes mutē.
Bet nu labi -es sapratu, ka man tur neviena aktiera tēla traktējums nepatīk. Un tad nepatīk arī aktieris.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #274 : 2015. gada 16. novembris, 11:52:28 »
Kāda jēga no tādiem vārdiem, hm@? Ja tā nav taisnība un kārās kaklā, teica, ka ilgojas, mīl. Nulles vērtība un sieviete izklausās pēc apvainojušās mulķes. Pazemojoši. Es tā neteiktu un nedarītu. Madara ļoti cieņpilni uzvedās, piedāvāja šķiršanos, kas arī ir vienīgais risinājums. + Kārlis pat aizdomājās.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #275 : 2015. gada 16. novembris, 12:28:32 »
Kārlis aizdomājās tāpēc, ka acīmredzami tas ir sieviešu seriāls. :)  jo mums - parastajai Latvijas sievietei- tiek parādīts, ka sieviete var būt dzērāja, drusku uzpampušu seju, nekoordinēta, marazmātiska, un vienalga - darbā viņai ir vismaz viens pielūdzējs, bet vispār arī vairāki, un, lai kurp viņa arī aizdotos, tur būs vismaz pieci džeki, kas to vien gaidījuši, kad no Rīgas atbrauks viena ķerta "bōbiņa", lai varētu viņā iemīlēties līdz kapa malai. Un vīrs, kurš līdz šim nav novērtējis mūsu varoni, momentā sāks pārdomāt un gribēs atgriezties pie viņas, redzot, cik sieva īstenībā ir cēla, inteliģenta un nesavtīga.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #276 : 2015. gada 16. novembris, 12:41:35 »
Nu jau,nu jau,kāda tad Madara dzērāja!!!!
Skrastiņa varonis,piekrītu,ir miglā tīts,gan jau kādā loma viņam būs tai sižetā. Kā arī ko seriālā virzībai deva tā meitenes nāve? Madarai vsp veicas ar apkaārtējiem - 1.sērijā pārgulēja ar autistu, vēlāk radiniece  garīgi slima.
Par veikala pārdevēju kas tur vairs ko spriest - katrā miestā vai darbavietā ir tāds interesants tipāžs.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #277 : 2015. gada 16. novembris, 12:57:50 »
Hm@, neesi riktīgu bomzeni redzējusi, pat tai Annužītes varonei ir vīrs. Es tāda pat dzērāja kā Madara, trakāk pat, kamēr šī divas glāzītes liķiera knapi izdzēra, es kādas trīs pudeles vīna izrautu, pirmdienu rītā izskatītos kudi sliktāk. : D
Tas, ka viņai nekas ar vīru nebūs, viņš neatgriezīsies, ir skaidrs no pirmās sērijas, māja/mīla pie ezera nosaukumā par to liecina, un pielūdzēji, kas ap Madaru trinas, kamēr uzradīsies īstais.
Drīzāk latviešu sievietei tiek rādīts, nafig to veco čību, re, ku, Grāvelis. : D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #278 : 2015. gada 16. novembris, 13:12:33 »
Jā,salīdzinot ar Sf čatā dzērājām  :spicglaze::spicglaze:,mani ieskaitot :beer:,Madara nav nekāda dzērāja. Es,kad reiz tādu tekstu no vīrieša dzirdēju, izdzēru pudeli degvīna un tad vēl  vakarā biju tik skaidra,ka neviens pat nenojauta ne manas dvēseles mokas,ne izdzertā daudzumu :coffee:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #279 : 2015. gada 16. novembris, 13:38:31 »
nu labi, labi, es nebiju domājusi to "dzērāju" kā pamatraksturojošo elementu. es vnk par to, ka nekonsekventa, pa gaisu plīvojoša  beibe aizperas uz ģerevņu un tur pilns ar iemīlējušies tipiem, kas ieķersies dāmiņā no pirmā skata - vienalga vai acīs, vai zobos.:) 

Un vīrs noteikti gribēs pie sievas atpakaļ, imho pilnīgi noteikti, ja nebeigsies seriāls, viņš atnāks ar atvainošanos, tikai Madara tikmēr jau būs zobārstu dabūjusi, dzīvos laukos zobārsta dzīvoklītī, ravēs rozes  un negribēs veco zābaku atpakaļ.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #280 : 2015. gada 16. novembris, 15:07:47 »
Bet vai tad tā nav? Rīgas dāmītes vnm ir kotējušās, laukos čaļi bariem skrēja pakaļ. : D

Tas, vai zābaks ies atvainoties, atkarīgs, vai viņu vēl rādīs, jo jēgas vairs nav, izšķirsies un dzīvos laimīgi ar savu beibi, ko tur rādīt. Ja ir paturēts, tad nekas cits neatliek, kā sļūkt atpakaļ. : )

(Man vakar bij Keiša diena, noskatījos inetā Māju un pēc tam sākās Jāņonkulis, un atkal Keišs priekšā.)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #281 : 2015. gada 16. novembris, 15:57:27 »
Man jāņonkulis vakar nesanāca, pataupīju valstsvētkiem. Un vēl atzīšos - šīssestdienas Māju es tikai šķērsām cauri izskrēju, nebiju tādos apstākļos, lai ļautu skaļi un ilgi dziedāt tam baznīczēnu korim:) tāpēc es tik tā pa druskai fragmentāri. Bet , ja jau jūs sakāt, ka arī tas koris ņēmās ar degsmi, būs jāpatin vēlreiz:)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #282 : 2015. gada 16. novembris, 16:04:27 »
Tev ir arhīvs, ja? Jo netā nebūs, šoreiz pabrīdināja, tāpēc skatījos.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #283 : 2015. gada 16. novembris, 16:10:57 »
Visu laiku Māju var skatīties, kaut mēnesi vēlāk, filmai sava lapa,iegūglē,es no telefona neiekopēšu tagad.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #284 : 2015. gada 16. novembris, 16:22:49 »
Par Jāņonkuli. Ne Māju.