Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 55003 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies samtene

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #285 : 2015. gada 16. novembris, 17:59:42 »
O, seriāla apspriešana mazliet novirzījusies no ierastās iknedēļas līnijas :)

Sekss pļavā man likās loģiski :), un kaut gan pārguļot ar savu sievu, viņš tā kā krāpj savu mīļāķo, bet tai pat laikā arī nekrāpj, jo vēl jau sieva taču...:)
Vīra izturēšanās tāda neizlēmīga, ne jau pēc pusstundas viņš informēja par savu mīļāko, bet tikai otrā rītā, īsi pirms aizbraukšanas, kad bezmaz vai tūlīt, tūlīt draudēja nojukt brauciena mērķis, un ko tad tai otrai teiks  :thinking:

Un Madaras reakcija man šķita adekvāta, jo ne jau viņam tagad izrādīt savas emocijas...
Vismaz man izskatījās, ka vīrs tā baiģi šķirties nemaz negribēja, būtu sievai bijušas kādas histēriskas izpausmes vai izmisīgi lūgumi nepamest šo, otrajai mierīgi varētu pateikt, zini, es tagad nevaru sķirties, jāpagaida utt. :) Man tas Keiša tēls izskatījās tieši tāds :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #286 : 2015. gada 16. novembris, 18:17:21 »
Sekss pļavā?!
Eu, tad jau šitas labs seriāls! Būs jāsāk skatīties!

:)

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #287 : 2015. gada 16. novembris, 19:17:52 »
man ,diemžēl,Tevi jāapbēdina-bija buča un tad nošūpojās smilgas un gāja mākoņi... :laugh:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #288 : 2015. gada 16. novembris, 20:01:46 »
Mēs jau neredzējām, varbūt samaitāta domāšana un seksa rudzos nemaz nebija:-D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #289 : 2015. gada 16. novembris, 20:21:23 »
man ,diemžēl,Tevi jāapbēdina-bija buča un tad nošūpojās smilgas un gāja mākoņi... :laugh:

Ā, petingisti vulgaris..
Sjo, kinā ņebuģet :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #290 : 2015. gada 16. novembris, 21:08:22 »
Gaumīgs sekss.. delikāts.. pļava un daba.
Eļviras zaļzilās ēnas labas.
Patika, kā ciema dzērāji baznīckora mēģinājumā ieslīdēja.
Seriāla veidotāji ietaupa uz grimēšanas darbiem, ņem naturāļus, nevajag pārgrimēt ģimjus, viss jau sejā rakstīts. Karpačs un citi. Vilims pārāk labi izskatījās. Nez, vai bija domāts dzērājs..

Atslēdzies reno

« Atbilde #291 : 2015. gada 16. novembris, 23:23:40 »

Nu jā -grūti iedomāties šos aktierus aktīvākā darbībā -tik smilgas un mākoņi

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #292 : 2015. gada 16. novembris, 23:58:24 »
Jā, man jau ar likās, ka delikāti izgāja no situācijas. Baisi pat iedomāties, ja nebūtu to smilgu un mākoņu.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #293 : 2015. gada 17. novembris, 08:57:50 »
Mango, jā, man ir arhīvs. Vienīgi - neesmu vēl pārbaudījusi, vai man ir ieseivojies . Jo - lai arī skaitās, ka LTV raidījumi visi redzami nedēļu pēc pārraidīšanas, es tādus "krutos" raidījumus vienmēr arī "ierakstu", resp, ieprogrammēju ierakstīties. Un nezinu, vai šoreiz es ieprogrammēju. Teorētiski jau vajadzētu būt redzamam arī bez "ieprogrammēšanas", bet ej nu zini. Man nez kāpēc liekas, ka esmu vienreiz ieberzusies arī ar LTV1 raidījumu, kuru nerādīja arhīvā.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #294 : 2015. gada 17. novembris, 09:28:27 »
Kad noskatīsies, man būs viens jautājums. : )

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #295 : 2015. gada 17. novembris, 22:07:35 »
Nāra, Madara ir tik "introverta", ka 1.sērijā  satusēja un pārgulēja ar pilnīgi nepazīstamu kurlmēmu džeku ! ;d :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #296 : 2015. gada 17. novembris, 22:10:03 »
Tam introvertums toš netraucē, vēl jo vairāk, ja nav jārunā :)

Atslēdzies Vilma

« Atbilde #297 : 2015. gada 17. novembris, 22:36:46 »
Bet mani neliek mierā doma, ka Madžiņa  nenojauš neko par vīra darba dzīvi. K taču atzinās, ka pazīst to citu 10 gadus. Tad viņi ko, vispār neko par darbu mājās nerunājās, ka pat kolēģu-priekšnieku vārdus nezina, jo vienīgais ko M pieminēja "to tur bērēs ar cepuri"? Pārāk neticami.
A Karpačs.... pat nezinu ko lai saka, vizuāli iederigs kompaškā.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #298 : 2015. gada 17. novembris, 22:39:59 »
Nu nez, es arī neinteresējos par vīra darba dzīvi. Vīrs vsp nezina NEKO par manu darba dzīvi vai kolēģiem. Tā ka visādi mēdz būt. Vilma, prieks, ka pievienojies ;)

Atslēdzies Vilma

« Atbilde #299 : 2015. gada 17. novembris, 22:45:23 »
:) paldies, Nāra. Katarm pārim savs dzīves stils, bet  M un K, laikam pirms gadiem 7-10 noteikti savā starpā tomēr par šo un to pļāpāja. :)