Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54901 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #300 : 2015. gada 21. novembris, 23:05:11 »
Eļvira to vien gaidījusi, kā Rešetnieka uznācienu. Kā izrādās. Pat krūšturi izstellējusi.
Mārdžai vīrs sen pie kājas bijis, tik vien tas šoks, ka krāpis un pats pameta.

Atslēdzies reno

« Atbilde #301 : 2015. gada 21. novembris, 23:54:41 »
un meita pēc jaunās pamātes viesošanās staigā trallinādama

Vispār tas sižets tā kā tāds sienāzis lēkā un ir pilnīgi skaidrs, ka šis jau nu nebūs tas gadījums, kad viss saaužas kopā

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #302 : 2015. gada 22. novembris, 07:12:13 »
Man patika. Vispār, jo tālāk, jo labāk. un Viktora braukšanas stils lieliski noderētu reklāmai-Kā nerīkoties pie auto stūres! Viņš izdarīja visu, ko man autoskolas pasniedzējs neieteica darīt! :rofl:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #303 : 2015. gada 22. novembris, 09:06:22 »
Kurš ir Viktors?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #304 : 2015. gada 22. novembris, 09:10:34 »
Skrastiņa atveidotais tēls :rofl: :rofl:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #305 : 2015. gada 22. novembris, 09:15:34 »
Nepamanīju nemaz, ka brauc. Skrastiņam noteikti ir bijis cits instruktors.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #306 : 2015. gada 22. novembris, 09:52:51 »
Nez, vai ezerā seksis bija? Ilgi gulbīšus rādīja...
Ja bija, interesanti, kā tika galā ar kopīgo peldkostīmu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #307 : 2015. gada 22. novembris, 10:01:57 »
Man domāt, ka bija. Ne velti tos gulbīšus rādīja.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #308 : 2015. gada 22. novembris, 10:23:34 »
Jo tālāk , jo dīvaināk. Vēl arvien nesaprotu, ko tā autisma tēma ik pa laikam pavīd, tagad Skrastiņa audžubērns, tad vērl wtf Kates mirušais draugs.
Toma vakariņas ar Dārtas vecākiem tik stīvas un kurš gan bildina meiteni, iepriekš to viņai neuzjautājis, vēl pie tam iepriekš Dārta brīnījās par mātes ieteikumu precēties.
Nesaprotu, pa kuru laiku zobārsts paspēja tik kvēli ielūkoties Madarā.
Elvīras tēls laikam kā Asole "Sārtajās burās", cer, ka atbrauks princis, ieies veikalā un aizvedīs. Tas raibais krūšturis vsp ārprāts!
Sviests liels un arī esmu zaudējusi cerību, ka tur visas līnijas kkā saaudīsies.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #309 : 2015. gada 22. novembris, 10:32:43 »
Un murgs ar meitas draudzeni. 20-gadīgas skuķenes kā tādi bērni, nekādas problēmas pašas nespēj atrisināt, vajadzīga kaut vai draudzenes mamma.
Un kur Anužītes varone? Kāda loma viņai tajā visā?
Vēl nospriedu, ka ideāli ir bērnus pašai neaudzināt, pēc tam ir tik saskanīgas attiecības, ka skaudība pārņem. Tās, kas pašas bērnus audzina, pēc tam tik pārmetumus vien saņem par pāridarījumiem, aizvainojumiem, kļūdām..

Atslēdzies reno

« Atbilde #310 : 2015. gada 22. novembris, 10:38:38 »
Nepamanīju kurā brīdī precēties kārais Pasternakas štuceris uzradās -laikam tajās sērijās, kad iesnaudos.
Pilnīgi nesaprotu personāžu ratos un viņam veltīto ekrāna laiku atminoties pirmo randiņu
Mācītāja māta pazibēja un pazuda, koris laikam  izjucis, Anužīte pazudusi ar visu grābekli, zobārstam baiss noslēpums

Man liekas, ka tur vesels bars cilvēku ir uzrakstījuši uz lapiņām dažādas epizodes un tad kā latloto -no lielas kastes uz labu laimi kaut ko izvelk

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #311 : 2015. gada 22. novembris, 10:59:40 »
Jā, un aktieri īsti nav zinājuši tēla koncepciju, kas īsti jāspēlē. Jo sākumā mums likās, ka Skrastiņa tēls tā kā ieinteresēts Mārdžā, bet beigās izrādās šam laimīga ģimenes dzīve.
A Lasmanis foršs, tikai liekas daudz par labu tai Marijai.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #312 : 2015. gada 22. novembris, 19:47:38 »
Cik tiem bērniem, kas precēsies, gadu? 20 vai mazāk?? ;d Un vai tikai tāpēc, ka ir mīlestība, jāprecas tīņu paskata un uzvedības jauniešiem?? Kas viņus uzturēs? Dārtas tēvs??   Un Madara, vēl tikko pie mājas ieraudzījusi savu vīru ar tagadējo, jau pēc pāris minūtēm skatotiies uz meitu, smaida un dzied it kā bijis nebijis, ko tikko redzējusi. Nereāli līdz riebumam. Un beidzamais, drošvien stulbais jaut. Kāds var pateikt, ko Lasmaņa varonis, atradis varen dūšīgā lauku memmē, ap 15 gadu vecākā par viņu, ka pat bildina? Vai ar to, ka labs cilvēks, ir pietiekami attiecībām, turklāt vēl laulībai? Tajā miestā tā kā piemērotāku viņam sieviešu neatradās? Nu žēl.
 (Vrb šoreiz esmu par daudz kritiska bet ar katru sēriju vairāk aloģismi duras acīs).

Atslēdzies hm@

« Atbilde #313 : 2015. gada 22. novembris, 19:54:37 »
Šī sērija varētu būt ar apakšvirsrakstu - Bildinājumi un mutautiņi. Mutauts tika izsniegts raudošajam personāžam ,DIVREIZ. Labi, ka pēc katras reizes neparādījās teksts "Iekļauta produktu izvietošana"
Un bildinājumi bira kā no maisa. Bet tā seriālos ir bieži - kaut kādā mistiskā veidā visi personāži nolemj precēties vienlaicīgi. Un vienīgā, ko nebildināja atklātā tekstā, Madara, tai toties pietika patētiski iesaukties "Kaut Dievs man dotu tādu vīrieti!" un  - ka tevi divi deviņi -pie durvīm klauvē nejēgā iemīlējies zobārsts, kurš kritis mīlas pinekļos no pirmā zobu skata.
Elvīras Sakņu Princis arī bija tīīīk, nu, kā lai saka, kā no Princess Diary. (Starp citu, esmu pārsteigta , ka abos seriālos modes kliedziens - ļifons zem caurspīdīga topiņa, gan UG, kur Kristas dvīne staigā tādā megabrīnumā, gan šeit Elvīra. Dīvaini)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #314 : 2015. gada 22. novembris, 20:11:35 »
Šī sērija varētu saukties "viss šokolādē 3 paaudžu sievietēm" jeb "mīla kubā". Atlika tikai vēl zobākstam (nepārteicos) BILDINĀT Madaru un visi 3 vienas ģimenes sievišķi varētu vīkšķīt kāzas kopā māmuļas lauku sētā. Laime pilnīga un skatītāji raud aiz prieka vai skaudības. :rofl: