Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54790 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #330 : 2015. gada 30. novembris, 12:44:41 »
Vēl uzjautrināja Madaras zvanīšanās un aicināšana uz dzimeni, nu kā tāda pusaudze. Pēc pāris seksiem šitā sadomāties! Tak precēt nesolīja. Tur skaidrs, ka jābēg no uzmācīgās mušas. Sēdēja pēc tam nobimbājusies.
A zobākstam tur kaut kādas nenokārtotas attiecības ar sievu vai pat kādi baisi noslēpumi. Kaut kā dīvaini saskatījās ar Rudāku.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #331 : 2015. gada 30. novembris, 12:52:53 »
Tā notiek tikai filmās, tālbraucējs atbrauca pēc savas dūdas..
Vsp man patika sērija, un, izskatās, ka mīłākā Arta ir savu spozmi zaudējusi, taisnība vien būs vecai sievai Madarai, kad slepus, tad ir aizraujošāk, tagad piens, maize lielveikalā, darbs, viss kā parasti...iepriekš pasūtīts suši un sekss mašīnā...izskatās, ka tiešām velk uz atpakaļu, ģimenes apvienošanās..es vēl ceru, ka nē..

Atslēdzies samtene

« Atbilde #332 : 2015. gada 30. novembris, 13:25:29 »
zobārsts - ak jel tētīt, nu kas tie par mīkstajiem, kas pēc vienas pakaļskriešanas, luncināšanās ap meiteni un pēc tam iedabūšanas gultā, sapako mantas un metas uz tuvējo pilsētiņu ( pie tam, laikam taču arī darbu pametot???) - kāpēc mums tādus rāda. neticu un negribu ticēt, ka tādi ir pasaulē. un ne jau Grāveļa atveidojumā :)  viņš droši vien nenojauta, ka viņa tēls būs tāds jampamps:)

Sasmējos :)
Kādi tik visādi "mīkstie" jampampi :) nav pasaulē. Un kāpēc tieši Grāvelis nevar atveidot džeku, kuram ir problēmas ar alkoholu? Man škiet, tas viņam nav nekas svešs... Un pašā "jūtu plaukumā" jau tā uzreiz nav viegli paziņot "mīļā, esmu alkoholiķis", tāpēc es pat varētu saprast tādu izvairīšanās taktiku...

A kur jūs raujat, ka Madara ar Kārli paliks kopā, nepaliks :) Bet man šķiet normāli, ka šķiroties var saglabāt normālas attiecības.

Un tālāk, mājā pie ezera sāksies mīla pie ezera :)
t.i. Madarai sāksies problēmas ar savu jauno sirdsāķīti, Kārlim atkal ar savu beibi, nu un, protams, pārējo personāžu mīlas dzīve turpat pie ezera jau vien risināsies.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #333 : 2015. gada 30. novembris, 15:34:00 »
samtene, kāpēc tu domā, ka zobākstam ir problēmas ar alkoholu?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #334 : 2015. gada 30. novembris, 16:10:44 »
Nu tāpēc, ka Kārlis vairs nedūdo ar savu Artu, tāpēc, ka skrien pie Madaras un  agresīvi piktojas uz Artu, kura pajautā, kāpēc jābrauc un kad būs atpakaļ, tāpēc, ka baznīcā gribēja apķert, tāpēc, ka prasīja, vai Madarai ir kāds, turpināt?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #335 : 2015. gada 30. novembris, 16:36:20 »
Mango , tavs komentārs ir atbilde uz manu jautājumu par "ķa mēs zinām, ka zobārstam ir problēmas ar alkoholu?"?

Atslēdzies samtene

« Atbilde #336 : 2015. gada 30. novembris, 16:38:02 »
samtene, kāpēc tu domā, ka zobākstam ir problēmas ar alkoholu?

Zobākstam -  tā ir tāda kļička? :)
Man tā šķiet, jo
1) palīdzēja laukumā pakritušajam piedzērušajam Gaidelim (aizmirsu tēla vārdu), tā "saprotoši" palīdzēja :)
2) kad zobārsts atnesa Marijas bildi, viņš atteicās no piedāvātās glāzītes un fiksi aiztinās,
3) kad Madara pie ezera čivināja par savu kļūšanu gandrīz par alkoholiķi, viņš klusēja kā ūdeni mutē ieņēmis,
4) man radies iespaids, ka ar sievu izšķīrās ne jau tāpēc, ka laida pa kreisi, drīzāk kādas atkarības dēļ...  Narkomāns, tas būtu tā pārāk smalki :) paliek alkohols :)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #337 : 2015. gada 30. novembris, 16:40:14 »
Mango , tavs komentārs ir atbilde uz manu jautājumu par "ķa mēs zinām, ka zobārstam ir problēmas ar alkoholu?"?

Nē, tā ir atbilde uz manu komentāru par kopā nepalikšanu :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #338 : 2015. gada 30. novembris, 17:02:51 »
Nē, tā ir atbilde uz manu komentāru par kopā nepalikšanu :)

Tas bija Samtenei, jā. : ))))
Zobārsta alkoholismu esmu nosebojusi, acīmredzot. : ))))) neko par to nezinu.

/man kkā nesanāk citātus salikt, kam es ko atbildu : ((((/

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #339 : 2015. gada 30. novembris, 17:15:21 »
Arī nepamanīju alkoholismu.. Bet, ja tā, tad abi viens otru ir atraduši. Varēs cīnīties ar zaļo pūķi.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #340 : 2015. gada 30. novembris, 17:42:28 »

Karpačs it kā neizbrīna, bet tomēr.. Ja nezinātu, ka slavens aktieris, nu tipāžs iz dzīves, neko pielikt, ne atņemt.
Karpačs arī ir tipāžs iz dzīves, tikai dmž atveido pats sevi, jo gadus 20 jau kā kapitāli nodzēries. Brīnums, kā vēl spējīgs dažreiz saņemties uz filmēšanu,  kad jānotēlo degradēti tipāži. Ar viņa nodzerto ģīmi citu neko notēlot dmž vairs nav iespējams, bet kādreiz bija tiešām talantīgs Valmieras teātra aktieris, kas turklāt vēl labi dziedāja.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #341 : 2015. gada 30. novembris, 17:52:44 »
Bet par Madaras vīra apciemošanu un kontekstu -gadās jau, ka velk atpakaļ pie bijušajām attiecībām, tikai es nekādi nesapratu, kāpēc viņam laukos bija jāierodas uzvalkā un šlipsē.  ;d ;d

« Atbilde #342 : 2015. gada 30. novembris, 18:32:07 »
Eh, Karpačs savulaik bija izcils Sirano!
Zobāksts ir patapināts no Freža, viņš savulaik ar Jolandu Suvorovu televīzijā ālējās - pats kā zobāKsts (ar K) un viņa kā medmāsiņa.  Neatceros, kā saucās raidījums, un ko viņi tur vispār darīja, bet tāda lieta bija.
Hm, Grāveļa tēla alkoholisms, manuprāt, jau tika kaut kur pieminēts, iespējams, sakarā ar to, kāpēc viņš pārcēlies uz mazpilsētu, bet konkrēti nepateikšu.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #343 : 2015. gada 30. novembris, 20:10:41 »
Cītīgi skatos,pat ne mājienu par alkoholismu neesmu manījusi.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #344 : 2015. gada 30. novembris, 21:02:06 »
Pirmā prognoze? Tas Freda raidījums. Vai arī tas bija cits?