Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54839 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #345 : 2015. gada 30. novembris, 21:06:03 »
Vot nosit, neatceros, kā tas raidījums saucās un ko viņi tur īsti darīja, bet zobāKsts ir no turienes. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #346 : 2015. gada 30. novembris, 21:25:46 »
Pirmā prognoze gan, bet neredzu paralēles...

Atslēdzies samtene

« Atbilde #347 : 2015. gada 30. novembris, 22:43:45 »
Cītīgi skatos,pat ne mājienu par alkoholismu neesmu manījusi.
Par alkoholismu, tā jau ir tikai mana versija :). Man tā šķiet, bet varbūt, ka kļūdos...

Reklāmā tika pieminēta viņa problēma, par kuru mēs vēl neesam tikuši informēti :), gultas ainā viņš minēja šķiršanos no sievas, ko ļoti mīlējis, sieva negrib bērnus... Es izdaru secinājumus, atbilstoši savi samaitātības pakāpei  :thinking:
Kas tā par problēmu, alkohols, narkotikas, kāda cita smaga slimība? Es balsoju par alkoholu :)

Bet par Madaras vīra apciemošanu un kontekstu -gadās jau, ka velk atpakaļ pie bijušajām attiecībām, tikai es nekādi nesapratu, kāpēc viņam laukos bija jāierodas uzvalkā un šlipsē.  ;d ;d
Mana versija par šo ir, ka sapucējās :), jo brauca pie tikpat kā bijušās sievas uz dzimšanas dienu (viņš tā kā varēja zināt), un pie reizes attaisnojumam paķēra kādus papīrīšus parakstīšanai līdzi  :blushing:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #348 : 2015. gada 01. decembris, 09:20:12 »
izlasot samtenes minētās pazīmes, es piekrītu, ka zobārstam varētu būt šī problēma - alkoholisms. Pazīmes pilnībā atbilst.

Par zobāKstu - tas vienkārši ir vārds , tāpat kā Sakņu princis.  Tas nenozīmē nekādas paralēles ar Fredi, pirmo prognozi vai raksturu. Vismaz man.

Atslēdzies reno

« Atbilde #349 : 2015. gada 01. decembris, 09:35:26 »
Vai tā reģistratore reklāmā nevaicāja -vai ziniet par viņa problēmu?

Atslēdzies samtene

« Atbilde #350 : 2015. gada 01. decembris, 10:56:33 »
Vai tā reģistratore reklāmā nevaicāja -vai ziniet par viņa problēmu?

Reklāmā M.Bērziņa - daktere Marta, kā saprotu, ir Jāņa bijusī sieva, kas  Madaru informēs par viņa problēmu, nākamajā sērija, vai?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #351 : 2015. gada 01. decembris, 11:13:37 »
Jāņa sieva dzīvo pilsētā kkadā, jo Madara jautāja, kāpēc šis no pilsētas atbēdzis uz laukiem? Kā tad šie var vienā ciemā dzīvot?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #352 : 2015. gada 01. decembris, 12:29:49 »
Man visstulbak likās,ka Kārlis attaisnojas,ka mašīna saplīsusi mājas tuvumā!!!!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #353 : 2015. gada 01. decembris, 12:35:52 »
Es arī pamanīju, ka viņš ienesās ar savu bmw sētā. Pa to laiku Madara dzēra istabā, pienāca rīts un tikai tad Kārlis parādījās. : D
Gļuks ar laikiem bij un kadriem.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #354 : 2015. gada 01. decembris, 12:55:13 »
Man visstulbak likās,ka Kārlis attaisnojas,ka mašīna saplīsusi mājas tuvumā!!!!

nē, tas nebija stulbi - jo mēs taču zinām, ka mājas tuvumā ir Nenormāli Liela Plančka, Kas Neizžūst Pat Vislielākajā Sausumā!  Madara, braucot pie mātes pirmajā reizē, kad ceļš putēja vien no sausuma , arī tur iesēdās, tikai viņu izglāba Vilims, kas brauca garām ar traktoru!   
Stulbi bija, ka kārlis ieradās tīrām kājiņām, glīts viss tāds, pat nebija mēģinājis izstumt mašīnu:)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #355 : 2015. gada 01. decembris, 13:57:12 »
Es arī pamanīju, ka viņš ienesās ar savu bmw sētā. Pa to laiku Madara dzēra istabā, pienāca rīts un tikai tad Kārlis parādījās. : D
Gļuks ar laikiem bij un kadriem.
ar bmw brauca Zobaaksts, lai pateiktu, ka aizbrauc uz Kuldiigu
http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/28.11.2015-maja-pie-ezera.-10.-serija.id60849/ = no 28:50min
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #356 : 2015. gada 01. decembris, 13:57:58 »
Stulbi bija, ka kārlis ieradās tīrām kājiņām, glīts viss tāds, pat nebija mēģinājis izstumt mašīnu:)
bija dubljainas kaajas!!!
http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/28.11.2015-maja-pie-ezera.-10.-serija.id60849/ = 33:17min
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 01. decembris, 14:03:17 no Afrora »
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies samtene

« Atbilde #357 : 2015. gada 01. decembris, 14:16:36 »
Jāņa sieva dzīvo pilsētā kkadā, jo Madara jautāja, kāpēc šis no pilsētas atbēdzis uz laukiem? Kā tad šie var vienā ciemā dzīvot?
Nē, viņš teica, ka sieva nedabūja darbu pilsētā, viņš atnāca viņai līdzi uz laukiem, jo zobus var dakterēt visur, kaut kā tā ...
Un kāpēc tad šķirtie nevar dzīvot vienā miestā, ja sievai te ir sava ģ.ārsta prakse un zobārstam sava. Un vēl sagadījies, ka tēvs dzīvo tepat :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #358 : 2015. gada 01. decembris, 14:49:34 »
Meloja par iestigšanu kā mazs bērns un visi izlikās,ka notic.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #359 : 2015. gada 01. decembris, 15:24:52 »
ja blondīne seriālā būtu iestigusi, viņa atnāktu , nomūrējusies ar dubļiem, jo būtu mēģinājusi izstumt. Ja iestieg galvenais varonis, tad viņš atnāk spožs kā divlatnieks:)
bet imho domāts, ka viņš iestiga, noteikti tas nebija melots, jo tad mums nākamos kadrus rādītu, kā visi palīgi dodas izstumt, bet izrādītos, ka mašīna stāv piekalnītē zemeņu pļaviņā un visi par varoni smietos.