Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54816 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #360 : 2015. gada 02. decembris, 18:59:13 »
Es sapratu, ka par to iestigšanu bija domāti viņa meli. Turkāt, kas cits viņam varēja būt  darāms tajā pusē, ja ne Madaras apciemošana? Tāpat vien braukelē pa laukiem, turklāt uzvalkā un šlipsē? ;d

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #361 : 2015. gada 05. decembris, 22:45:59 »
Arī sapriecājos, kā Tex tika galā ar meistaru! :rofl: Tāda īsta saistītā pieraksta tā arī laikam nebūs- vairākas labas epizodes un viss.Man ļoti patika tas rozā ritenis- kāds nezina, no kurienes uzradās?

« Atbilde #362 : 2015. gada 05. decembris, 22:49:43 »
Es tikko noskatījos vēl iepriekšējo sēriju un man ir būtiski iebildumi pret pašu pirmo ainu - nu nevar beibe pamosties ar tādiem bimbakiem ausīs pēc kaislīgas nakts  :smoker:  Ja nu bija fiksais dienas vidū, tad vēl tā, bet nu izskatījās pēc rīta.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #363 : 2015. gada 05. decembris, 22:52:12 »
un tas, ka pašā intīmākajā brīdī apspriež sienas krāsu? :rofl:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #364 : 2015. gada 05. decembris, 23:54:18 »
Kurš laucenieks tur uzdāvināja lielo instrumentu komplektu pa pārsimt eiro :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #365 : 2015. gada 06. decembris, 00:07:06 »
tam Kārlim tomēr briesmīga gaume -tik neglītas sievietes. Vispār tur kaut kā izdodas visas tādos atbaidošos rakursos vai vismaz neglaimojošām frizūrām

Mācītājkunga dziļi dievu bijājošā māte ar koši sarkaniem matiem vismaz jautri

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #366 : 2015. gada 06. decembris, 10:10:25 »
Jūs gan esat gudras vai arī jums bijušas darīšanas ar alkoholiķiem,es nevienā brīdī nemanīju,ka būtu bijis kāds mājiens par Jāņa alkoholismu. Cik atceros, iepriekšējā sērijā viņš tā kā šķīrās no Madaras,bet uz dzimtenīti klāt,it kā nekas nebūtu bijis. Dzimšanas dienas svinības vērienīgas, laikam Madara iekarojusi pagastu.Dejas, Madaras un Jāņa demonstratīvā dūdošana,Kārļa klīšana ap balodīšiem - tas bija neveikli. Arta - praktiķe,ķeras pie lietu kārtošanas, bet māja,redz,pieder Dārtai! Reklāmā redzēju,ka Madarai laikam būs atkal cits pielūdzējs,tur gan brīvu vīriešu netrūkst un Madara ir visiekārojamākā sieviete pagastā!

Atslēdzies reno

« Atbilde #367 : 2015. gada 06. decembris, 11:22:13 »
mēs tik pēc reklāmas sižeta -vai jūs zinat par problēmu. Nospriedām, ka nekas cits kāšņabis nebūs -bet varēja jau kaut ko inteliģentāku -azartspēles, nospēlētu urbi vai plombju sudrabu

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #368 : 2015. gada 06. decembris, 13:26:12 »
Žetons Samtenei vai kuram tur, kas pilnīgi pa punktiem noskaitīja, kas liecina par alkoholismu. Es nepamanīju nevienu no tiem.
Dejas pie 30 - to gadu mūzikas bija stilīgi.
Madara alkoholiķa glābējas lomā - nereāli, pat Marija, veco laiku cilvēks, gudrāka. Morāles lasīšana dzērājam - smieklīgi. It kā viņš šos apnicīgos tekstus jau no sievas nebūtu dzirdējis. Pats alkoholoķis labais - tukšās runas un solījumi, uzblīdušais ģīmis.
Arta tāds koka cerbers, nesaprotu, ar ko Kārli viņa paņēma, ka pat no ģimenes iet prom. Ticētu, ja būtu kāds paviegls, jautrs zaķis.
Meitu no mājas tik atklāti grib ārā dabūt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #369 : 2015. gada 06. decembris, 15:01:52 »
toties Kārļa virtuvē visi dungo un dzied

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #370 : 2015. gada 06. decembris, 15:13:41 »
Jā, un pat guļamistabā nāk..

Atslēdzies samtene

« Atbilde #371 : 2015. gada 06. decembris, 22:54:19 »
Mani seriālā nemulsina tādas lietas, kā, piemēram, vīra ierašanās uzvalkā, uz sievas dzimšanas dienu tak brauc, bet mani jau otro sēriju tomēr tracina meitas mācības un eksāmeni... augustā!
Pēc dabas un dārza paskata, kā arī pēc gladiolām secinu, ka ir augusts, nevis ziema, kad LV augstskolās varētu sākties sesija...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #372 : 2015. gada 06. decembris, 23:03:10 »
Meitai vasaras darbi..

Atslēdzies hm@

« Atbilde #373 : 2015. gada 07. decembris, 09:43:36 »
Madara jau nav alkoholiķa glābēja, manuprāt mums tieši tiek rādīts, kā nav `jāpiekrīt kļūt par līdzatkarīgo, uz tēva zvanu viņa atbildēja noliedzoši, ka nebrauks pie Jāņa, un, kad atbrauca, tad bija ļoti noraidoša un skarba. Gribētos domāt, ka scenāristi pie psihologiem konsultējušies un šitā ir jādara. :)

Par Dārtas mācībām nebiju iedomājusies (lai arī nepārprotami darbība notiek augustā :) sēnes, kabači, puķes...) , bet mani notracināja, ka Toms nupat vēl gutā ar Dārtu, paziņo, ka brauks uz Ohaijo, Dārta pēc pāris dienām aizbrauc uz laukiem, paskatās feisbukā un tur Toms priekšā ar savu jauno draudzeni indiānieti. Manā senilajā domāšanā "jaunās draudzenes" nemētājas lidostā, manuprāt pat jaunajai paaudzei nepietiktu ar trim dienām, lai sapakotos, šķērsotu okeānu, aizmirstu savu bildināto meiču ( pie tam, ja džeks bijis tāds vecmodīgs, ka lūdzus meitas roku vecāku klātbūnē, tātad - laikam arī vecmodīgi iemīlējies?) un dabūjis jaunu...
nepatīk man tā. Laikam tomēr izrādīsies, ka Toms vnk nofočējies kopā, Dārta visu pārpratusi un sacēlusi traci.

Atslēdzies reno

« Atbilde #374 : 2015. gada 07. decembris, 09:57:42 »
Nu tur jau viss notiek paātrināti -Madara vasaras sākumā aizbrauc uz laukiem
ļoti skumst,klīst viena,aiziet pie zobārsta, nejauši satiek atkal, sajūt simpātijas, neprātīgi iemīlas,pārguļ, mīlnieks pazūd padomāt, atkal ierodas uz dz.d.,2x piedzeras lopā utt -un tas viss 2 mēnešos!