Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54967 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #375 : 2015. gada 07. decembris, 10:29:10 »
Nu tur jau viss notiek paātrināti -Madara vasaras sākumā aizbrauc uz laukiem
ļoti skumst,klīst viena,aiziet pie zobārsta, nejauši satiek atkal, sajūt simpātijas, neprātīgi iemīlas,pārguļ, mīlnieks pazūd padomāt, atkal ierodas uz dz.d.,2x piedzeras lopā utt -un tas viss 2 mēnešos!

to tak var pāris nedēļās :)

A jaunietim štatos ar steigu kāda jānoprec, ja grib uzturēšanās atļauju dabūt..

Atslēdzies samtene

« Atbilde #376 : 2015. gada 07. decembris, 10:31:18 »
Nu tur jau viss notiek paātrināti -Madara vasaras sākumā aizbrauc uz laukiem
ļoti skumst,klīst viena,aiziet pie zobārsta, nejauši satiek atkal, sajūt simpātijas, neprātīgi iemīlas,pārguļ, mīlnieks pazūd padomāt, atkal ierodas uz dz.d.,2x piedzeras lopā utt -un tas viss 2 mēnešos!

Nu vot, a jūs te komentējat, ka viss tik lēni, tik lēni notiek  :rofl:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #377 : 2015. gada 07. decembris, 13:25:25 »
un tas, ka pašā intīmākajā brīdī apspriež sienas krāsu? :rofl:

Jā, tas bija kaut kas. Labi, vēl Arta, bet Kārlis arī ielaidās diskusijā :D
Vēl līdz šim nesaprotu, kāda loma tajā visā būs Anužītes varonei.
Laukos gan viegli dabūt jaunu remontnieku brigādi!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #378 : 2015. gada 07. decembris, 13:32:24 »
sienas krāsas apspriešanai nebūtu ne vainas, ja vien kārlis nebūtu sievu piesaucis, tas gan bija galīgi garām, bet tā- normāli. Sevišķi tā vieta, kur Arta piekrīt Kārlim - es arī gribētu baltu, baltu, jājājāāāā, baaaaltuūūū!!!

Tas taču bija foršs moments:)

p.s. Es sp[eciāli titros pārbaudīju - viņiem pašvaki ar vārdu izvēli - Arta, Marta, Dārta.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #379 : 2015. gada 07. decembris, 14:44:01 »
Vēl līdz šim nesaprotu, kāda loma tajā visā būs Anužītes varonei.

Es domāju, ka tad, kad Madara dabūs gatavu to savu viesu namu (un es prognozēju, ka dabūs gatavu, jo tas vajadzīgs tālākai sižeta attīstībai) :), viņa savāks Anužīti no tās briesmīgās mācītāja mātes sev par strādnieci.

Un, ja jau kaut kad teica, ka vedīs viesus uz Kaibutiem rādīt Alsungas tautas tērpus, tad arī zirgu veci varētu izmantot, lai vizina viesus zirgu pajūgā :) vai arī zirgus viesu izjādēm iepirks, un iecels zirgu veci par staļļa priekšnieku :) vienvārsakot, vietējiem būs darbs :)

Tās varētu būt manas prognozes uz nākamo sezonu, šajā to nevar paspēt :) bet vai tā būs, tas vēl laikam miglā tīts :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #380 : 2015. gada 07. decembris, 14:57:49 »
ā, un tas viesu nams būs tā MĀJA PIE EZERA?  Citādi - sākumā domāju, ka Marijas mājele ir tā māja pie ezera, tad - varbūt zobārsta dzeramhata  arī ir pie ezera....

Klau, bet es laikam palaidu garām šādu momentu - kauns protams atzīties - kas tā ir par māju, kurā Madara tagad taisa viesu namu? Minējums man ir, bet - labāk pasakiet:)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #381 : 2015. gada 07. decembris, 15:07:26 »
Man liekas kaut kāda klēts vai kūts, ko pārveidos. Es vispār nesapratu, kāpēc tas kaut kur tālu prom no mājas.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #382 : 2015. gada 07. decembris, 15:10:04 »
man minējums bija, ka Marija ar māsu un Madaru pārvākušās pie Ēvalda uz māju un tagad Madara tos 7 km līdz MArijas mājai brauc ar rozā riteni  un veic tur remnotdarbus...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #383 : 2015. gada 07. decembris, 15:12:01 »

Ā, to es nepamanīju, ka citā mājā dzīvo. Man likās, ka Ēvalds pa meiteņu māju vazājas.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #384 : 2015. gada 07. decembris, 15:30:43 »
Broņa, es jau nesaku, ka man taisnība, tas ir mans minējums:)

Atslēdzies reno

« Atbilde #385 : 2015. gada 07. decembris, 15:58:10 »
Nu jā, no govs tika vaļā pašā sākumā. Nekā nesaprotu par mājām, kāpēc jāpārvācas, ja remontē klētiņu. Bet remontneiki forši -gaterī darbs beidzies, šie ar busiņu un visiem štrumiem klāt

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #386 : 2015. gada 07. decembris, 16:54:30 »
Pēd.sērija man patika, vismaz bez sentimenta, vienīgais atkal esmu neizpratnē, kāpēc vīrs atbrauc UZ LAUKIEM pie Madaras atkal uzvalkā un kā no skatloga. Tādā gad.tās viņam gladiolas neiederējās apsveikšanai -vajadzēja jau nu kaut ko glaunāku. ;d

Atslēdzies samtene

« Atbilde #387 : 2015. gada 07. decembris, 16:58:57 »
Manuprāt, ka to viesu namu taisa Ēvalda mājā, Ezergaiļi laikam sauc?, jo šis tagad dzīvojās par Marijas māju. Un kad Marija paņēma Madaras mašīnu, ko vest Ēvaldu pie ārsta, Madara brauca 7 km ar rozā riteni uz turieni :) A varbūt, ka arī otrādi :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #388 : 2015. gada 07. decembris, 17:00:19 »
Staigāšanu uzvalkā es kaut kā pieņemu. Ir cilvēki, kas VIENMĒR staigā uzvalkā. Sevišķi, ja viņam jāmaskējas no mīļākās un jāizliekas, ka iet uz darbu :)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #389 : 2015. gada 07. decembris, 17:03:41 »
Manuprāt, tā bija viena diena, kad Kārlis atbrauca uzvalkā. Pa dienu bija koncerts baznīcā, uz kuru abi lauleņi gāja, un 17:30 sākās dzimšanas dienas svinības.