Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54779 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #390 : 2015. gada 12. decembris, 22:28:16 »
Tāds sviests ...

meitenes draudzene zina labāk, ka Madarai vajag naudu ...;
alkoholiķis, kas tendēts tikai uz sevi;
mistiskas kāzas - pēc 3 - 4x tikšanās;
viens gudrītis izlemj vienpersoniski par Maroku, otrs par Ēģipti un abi nemierā ...

Biju palaidusi garām, ka viņa ir priekšniece ....

Tas mēbeļu izgatavotājs arī brūtgānos taisās vai tikai neveikli piedāvā savu preci ...?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #391 : 2015. gada 12. decembris, 22:37:31 »
Kārlis zvana mammai Madarai,lai prasītu padomu par mīļāko  :rofl:
Madarai mobilais rokās pat tumsā pie upes  :rofl:
Arta iecentrējusies uz savu vannas istabu. Kaut kā nomotivēti viņu romāns beidzas. Ļoti garlaicīga sērija.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #392 : 2015. gada 12. decembris, 23:49:18 »
Man sāk apnikt tie stingie ģīmji, nesmukās sievietes, Madaras vienveidīgā hihināšana (ir tāda specifiska) Pat strīdā par kūrortiem tādi aizmiguši. Artas aktrise vnk nedzīva, vienāda sejas izteiksme, vienāda intonācija
Bet tas  nemotivētais ātrums forši uzjautrina, jo viss safilmēts vienā vasarā -3x tiekas >kāzas, baznīcā taču laikam pat uzsauc. Kāda sagadīšanās -fūres baltprincis arī katolis? Vienu dienu brūtgāns tik švaks, ka nelaiž klāt, nākošajā jau kārstās gar logiem un jau otro reizi aiziet "meklēt sevi"

Mēbeļnieks tā kā bišķi par jaunu nākošajam brūtgānam.

Un jā, tagad būs Anužītes uznāciens -viņa gan ir vienīgā, kas man tajā serivārstijumā patīk

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #393 : 2015. gada 13. decembris, 00:30:04 »
Vairs jau neko nevarēs uzspēt. Nākamā pēdējā sērija, kad steigšus viss jānoapaļo un viss :facepalm:
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #394 : 2015. gada 13. decembris, 00:46:39 »
Ievērojāt, Madara visur, kā ierauga vīrieti, tā ķiķina, vai pie zobārsta vai galdnieka. Jūs arī visiem galniekiem, elektriķiem, gāzes večiem jautājat, vai precējies?
Vienam priekšniece, otram alkoholiķis, izmeta abi līkumu un laikam tak atzīs, ka kļūdījušies.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #395 : 2015. gada 13. decembris, 10:02:48 »
Tiešām būs pēdējā sērija? Ja būtu vēl vismaz 10,tad varbūt rastos kāda jēga,bet ja tiešām beidzas,tad sviests paliek sviests.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #396 : 2015. gada 13. decembris, 10:44:00 »
Ufff..beidzot izmocīju cauri jūsu komentus!

Seriāls man patīk. Es redzu kādus fušierus vai neloģismus no sērijas "bet dzīvē tā nevar būt!", bet mani tas netraucē baudīt nesteidzīgo noskaņu, lēnumu, aktieru spēli. Tas viss man patīk. Šajā seriālā tēli man liekas pavisam tuvi realitātei salīdzinot ar Ugunsgrēku vai Melēm, tur jau nu visi tiešām kā pajoļi gan ar pārspīlējumiem, gan rīcību.

Kas man tiešām traucē - Dārtas dikcija. Viņa runā tik ātri un aprauti, ka tikai ar grūtībām un daudzreizēju ainas klausīšanos saprotu, ko viņa runā. Kā dziedātājai tas tā dīvaini. Un vēl man totāli riebjas tā gaudulīgā dziesma, ko viņa pa brīžam dzied.
Vēl nepatika Skrastiņa varoņa ģimenes situācijas līdzība ar zināmā aktiera ģimeni.

Tā kā no Latvijas televīzijām redzu ļoti ierobežoti, tad skatos gandrīz visu, ko iespējams, lai smadzeni atpūtinātu, pat šausmīgās Meles un UG. ŠĪs seriāls manā vērtējuma ir labākais no visiem trim.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #397 : 2015. gada 13. decembris, 11:24:11 »
Puķe skaitās tik laba aktrise,bet laikam teātrī ir citādāk (speciāli Reno paskaidroju - Arta),bija vadošā Dunkera aktrise.
hm@, Gella taču viņa bija lieliska!
Manuprāt,seriālā ir daudz iesāktu tēmu, kuras varētu risināt vēl daudzas sērijas,vai  tiešām nākamā ir pēdējā? Varbūt decembrī pēdējā, jo svētki nāk. Jā vēl būtu sērijas, seriāls varbūt spētu sevi kaut drusciņ reabilitēt.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #398 : 2015. gada 13. decembris, 11:38:19 »
Vai tad ne Krodera aktrise?

Bet varbūt Artai tur tādai - vēsajai, lietišķajai, bezkaislīgajai - vecenei jābūt? Kaut gan - tad jādomā, ko Keiša varonis tādā atradis?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #399 : 2015. gada 13. decembris, 12:05:32 »
Protams,Krodera,kāda Dunkera...kas man....laikam vecums.
Ļubovj zla - poļubiš i kozla  :rofl:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #400 : 2015. gada 13. decembris, 12:19:07 »
Kāpēc man šķita, ka seriālam ir 14 sērijas .... bet nu jā, tas nemaina lietas būtību

Atslēdzies hm@

« Atbilde #401 : 2015. gada 14. decembris, 09:56:46 »
klau, par šo bāaciena teikumu -"viens gudrītis izlemj vienpersoniski par Maroku, otrs par Ēģipti un abi nemierā ..." - kur tas bija?
Es šosestdien rūpīgi skatījos, neko nepārtinu, bet neko tādu neatceros!! un jūs arī pieminat, ka Kārlis zvanījis Madarai prasīt padmu par mīļāko... varbūt es biju piemigusi???

Vēl nesapratu šādas vietas:
- Arta savā tikko izremontētajā dzīvoklī ( pa to laiku mita pie Kārļa) domā par vannas istabas remontu, Kārlis piedāvā samaksāt. Viņš arī nemaz nebrīnās, ka pēc remonta palikusi vannasistaba neremontēta...

-tiešām - kurš tur ir priekšnieks? Pirms tam Kārlis pie viņas kā pie asistentes nāca, nauda Kārlim arī ir vairāk ( uz piedāvājumu samaksāt, Arta atbildēja, ka viņai taču arī ir nauda), bet tagad atšuva Kārli kā tādu ierindas menedžeri...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #402 : 2015. gada 14. decembris, 10:16:05 »
Jā, Kārlis zvanīja Madarai, teica, ka ar mīļāko viss ir sūdīgāk, kā varēja domāt. Madara ieteica ceļojumu nopirkt, tas vienmēr nostrādājot. Šis savāca infu par Maroku, nolika Artai priekšā, viņa teica, ka papētīšot. Un pēcāk bija jau nopirkusi. Bet uz Ēģipti. Jo tur - 5* viesnīca, un viņu vecumā jau svarīgs esot komforts blablabla..

Es arī sākumā uztvēru, ka priekšnieks ir Kāŗlis, bet tagad kkā samudrīts, ka Arta. Un tak pašai savs kambaris

Pieslēdzies reno

« Atbilde #403 : 2015. gada 14. decembris, 10:28:12 »
hm@  -pilnīgi noteikti piemigi.Bet tas normāli ar šo seriālu

Atslēdzies Betons

« Atbilde #404 : 2015. gada 14. decembris, 10:29:12 »
Nu, ja tikai viena sērija - vienīgais motīvs, kā viru sakārtot, ir strauji atkalapvienot ģimeni. Tipa viss paliek tāpat kā bija sākumā. Pārējie var dzert, braukt uz ēģipti, dzīvot Alsungā utt.