Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54829 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #405 : 2015. gada 14. decembris, 10:35:06 »
Neesmu pētījusi, ticam tik Koffi, ka pēdējā sērija.
Man gan likās visu laiku, ka Arta nir priekšniece, pat nezinu, kāpēc un tagad brīnos, ka jums tā nelikās :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #406 : 2015. gada 14. decembris, 10:43:24 »
Arta jau pashaa saakumaa bija paraadiita kaa shefene.

Jau vēstīts, ka režisora Armanda Zvirbuļa seriālā "Māja pie ezera" paredzētas 13 sērijas, katra 50 minūšu ilga.
avots -> http://www.lsm.lv/lv/raksts/kino/kultura/video-ltv-seriala-maja-pie-ezera-filmesanas-laukuma.a133402/

taatad veel 1 un viss beigsies
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #407 : 2015. gada 14. decembris, 10:47:17 »
Re, kā! Man likās, ka sākumā viņa tā kā tāda sekretārīte vai biroja vadītāja palīdze tur rēgojās, pienesa papīrīšus un tā

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #408 : 2015. gada 14. decembris, 10:50:00 »
Man sāk apnikt tie stingie ģīmji, nesmukās sievietes, Madaras vienveidīgā hihināšana (ir tāda specifiska)
pilniigi pievienojos, citu emociju nav. vainu saviebies gjiimis vai hihinaashana. zjeel

Vēl nepatika Skrastiņa varoņa ģimenes situācijas līdzība ar zināmā aktiera ģimeni.
par ko tu??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #409 : 2015. gada 14. decembris, 11:04:10 »
Gan jau par Keišu un Zadovsku., bet ko tas deva seriālam, šī līnija, nesaprotu.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #410 : 2015. gada 14. decembris, 11:21:55 »
Minne, paldies par izklāstu tai Ēģiptes/Marokas būšanai, goda vārds, esmu nesapratnē, kā man tā sanāca? Būšu spiesta noskatīties vēlreiz!

Par alkoholiķi - man likās ļoti pareizi attēlots. Pilnīgi precīzi. Par to, ka jākoncentrējas uz sevi unmīlai nav laika. Un otrkārt - vismaz viens no seriāla varoņiem sapratis, ka viņam tādas zobu brūtītes nāk un iet, ka nav jēga iespringt uz šo mīlu kā uz vienīgo iespējamo.

Par galdnieku - ja viņam nebūtu tāāda bārda uzaudzēta, viņš dēlu varētu spēlēt, ne mīļāko.

Varat man par to vannasistabu paskaidrot - kāpēc dzīvoklī, kur tika remontēts viss, ir tagad jāremontē vannasistaba?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #411 : 2015. gada 14. decembris, 11:24:58 »
Nesmuka truba palika. Tjipa izdomāja, ka vajag nosegt to trubu, lai nav redzama.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #412 : 2015. gada 14. decembris, 11:30:22 »
Gan jau par Keišu un Zadovsku., bet ko tas deva seriālam, šī līnija, nesaprotu.
vinjiem beerninsh slims??
kaapeec man liekas, ka kaut kaadaa man atsuutiitajaa privaatajaa dziivee bija bilde kur Keish ved deelu uz skolu  :confused: ... tipa saakas 1 septembris vai kas taads?? normaals beerns

Atslēdzies hm@

« Atbilde #413 : 2015. gada 14. decembris, 11:33:07 »
davai, meitenes, nerakstīsim sīkumus te par privāto dzīvi?
uzrakstiet  privātajos mesidžos!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #414 : 2015. gada 14. decembris, 11:39:03 »
davai, meitenes, nerakstīsim sīkumus te par privāto dzīvi?
uzrakstiet  privātajos mesidžos!
te apspriediisim Madzas un Kaarlja privaato?? :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #415 : 2015. gada 14. decembris, 12:26:20 »
tātad romāns izjuks vienas trubas dēļ

Varbūt iecerēta otra sezona -varēsim turpināt tusēt

Atslēdzies Minne

« Atbilde #416 : 2015. gada 14. decembris, 12:40:38 »
Šobrīd viss tā saveidots, ka loģiska būtu Kārļa atpakaļatgriešanās (vai Madara pieņems?) Bet vel variants, ka viņai sākas romāns ar smuko ķeblīšmeistaru ar kruto milzu auto. Bet varbūt brīvā ātrrunatāja Dārta ar viņu saskatīsies?

Kaut gan - pāru jau tagad tur pietiek, un visiem jau ar' nav jāpārojas

Atslēdzies Betons

« Atbilde #417 : 2015. gada 14. decembris, 12:43:52 »
to "kruto milzu auto" viņš ar mokām piestartēja, ilgi griežot starteri. Bet to jau tikai es laikam pamanīju...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #418 : 2015. gada 14. decembris, 12:45:37 »
to "kruto milzu auto" viņš ar mokām piestartēja, ilgi griežot starteri. Bet to jau tikai es laikam pamanīju...

Es arī pamanīju un nosmējos. Vietējais lauku biznesmenis :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #419 : 2015. gada 14. decembris, 12:45:51 »
bij bij, es pat padomaaju, ka shaz buus kaut kaada aina ar noslaapusho autinju :D tipa Madzja dabuus veel kaapt aaraa un stumt :D