Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 55035 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #420 : 2015. gada 14. decembris, 12:57:38 »
Kaut kāda paralēlā pasaule...  izrādās, esmu redzējusi gandrīz citu seriālu. Man nebija ne Ēģiptes, ne Marokas, ne milzu auto piestartēšanas.
Manā bija iepirkšanās kārtējā Elvi, pēc kuras Arta paziņoja, ka brauks pati ar taksi uz māju. Un vēl man bij zobārsta Jāņa tēvs, kas spodrināja verandas stiklus ( seriālā iekļauta produktu izvietošana..)

p.s. Runājot par sponsoriem - vienubrīd vienam seriālam, vai tik ne UIgunsgrēkam, sponsoros bija "higiēnas papīrs Grite" ( lai nebūtu jāraksa, ka tualetes papīrs, tas tika nosaukts par higiēnas papīru:)  žēl tikai, ka nevienā sērijā varonis nesēdēja ķemertiņā un nedemonstrēja, cik labs un mīksts ir tas hig papīrs...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #421 : 2015. gada 14. decembris, 13:00:02 »
viss bija tieši tajā pašā sērijā ;) Tatad tiešām snauduļoji

Bet nekas nepārspēj reklāmu daudzumu un dažādību Ugunsgrēkā un Melēs. Šajā seriālā es tas neredzu TIK uzbāzīgas un acīs bāztas

Atslēdzies tuk

« Atbilde #422 : 2015. gada 14. decembris, 13:02:59 »
Nu jūs šeit visi varētu būt izcili detektīvi,
tādas novērošanas un paredzēšanas spējas  ;)  :)
Pat žēl, ka neskatījos.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #423 : 2015. gada 14. decembris, 13:04:59 »
Pašā sākumā A.Ģiga kaut kādā intervijā teica, ka šī ir tikai 1.sezona. Un tā ir tikai tāds ieskrējiens, viss interesantākais sākšoties pēc tam. Tā kā plānots turpināt filmēšanu, bet jāpaskatoties skatītāju reakcija...

Varbūt arī būs turpinājums, kaut gan parasti LTV kaut ko iesākt ta iesāk, bet neturpina...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #424 : 2015. gada 14. decembris, 13:07:57 »
Pašā sākumā A.Ģiga kaut kādā intervijā teica, ka šī ir tikai 1.sezona. Un tā ir tikai tāds ieskrējiens, viss interesantākais sākšoties pēc tam. Tā kā plānots turpināt filmēšanu, bet jāpaskatoties skatītāju reakcija...

Varbūt arī būs turpinājums, kaut gan parasti LTV kaut ko iesākt ta iesāk, bet neturpina...

es tikai priecātos, jo seriāls man patīk

Atslēdzies samtene

« Atbilde #425 : 2015. gada 14. decembris, 13:22:51 »
Manuprāt, šis ir labākais no 3 šobrīd Latvijā filmētajiem seriāliem.
Oriģinālscenārijs gan jau ir tikai Ugunsgrēkam. 

Nesen piespiedu kārtā redzēju vienu sēriju, nu ļoti oriģināli.... Un galvenais, piestrādājuši izdomas bagāti vietējie scenāristi  :banhead: guļ meituks gultā un baidās, ka viņu noindēs, pa koridoriem garā halātā un parūkā skraida tas pats meituks-indētājs, Ķesteris skraida pa viesnīcu, durvis virinādams... :rofl: Mildas un Zentas nebija  :wtf:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #426 : 2015. gada 14. decembris, 13:26:45 »
Man vienmēr jārēc, kad redzu tās viesnīcas istabu durvis, iedomājos istabu novietojumu un iekšskatus. Cik ļoti tur plānojums neatbilst :D

Bet par to jāraksta citā tēmā - UG blusas

Atslēdzies hm@

« Atbilde #427 : 2015. gada 14. decembris, 13:44:16 »
guļ meituks gultā un baidās, ka viņu noindēs, pa koridoriem garā halātā un parūkā skraida tas pats meituks-indētājs,

samten, samten, tās takš dvīnes! (p.s. - būtu forši, ja kaut kādā sezonas noslēgumā scenāristi savestu kopā visus UG dvīņus - Vadima dvīņus, Leonu un Fēliksu, šitās divas no gultas un koridora... )

Atslēdzies samtene

« Atbilde #428 : 2015. gada 14. decembris, 14:01:10 »
samten, samten, tās takš dvīnes! (p.s. - būtu forši, ja kaut kādā sezonas noslēgumā scenāristi savestu kopā visus UG dvīņus - Vadima dvīņus, Leonu un Fēliksu, šitās divas no gultas un koridora... )

Nu sorry, es UG tēmā neesmu jau kuro gadu, visi feisi sveši, izņemot Ķesteri un Dumpi  :rofl:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #429 : 2015. gada 14. decembris, 14:23:26 »
man patika, kā Ugunsgrēkā konstanti kādu ieslēdz istabā, aizslēdzot durvis, kurās nemaz nav slēdzenes, tikai rokturis :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #430 : 2015. gada 14. decembris, 14:25:00 »
man patika, kā Ugunsgrēkā konstanti kādu ieslēdz istabā, aizslēdzot durvis, kurās nemaz nav slēdzenes, tikai rokturis :)

Ja :D Vakar vel nosmējos Danas un Dreģes ainā

Atslēdzies Mango

« Atbilde #431 : 2015. gada 19. decembris, 21:17:24 »
Izskatās, ka liels hepī ends būs, pat Arta laukos uz svinībām.

Atslēdzies reno

« Atbilde #432 : 2015. gada 20. decembris, 00:36:45 »

Kas man patika:
Dāmas augstpapēžos un smalkos kostīmiņos lauku viesu mājas ballītē, bet pie galda arī kaimiņš ar otrādi apgrieztu keponu
franču 50-gadīgā mīļākā uzrašanās un tikpat zibenīgā pazušana meitas draudzenei
Skatiens, ar kādu zobārsts lūrēja uz meitu, bet tomēr beigās tomēr bija mammas gultā
Ka Anužīti vispirms ļoti uzsvērti ielūdz kā viešņu, bet beigās mierīgi palaiž uz mājām, kad "visi darbi apdarīti", pat rasolu neiedod līdz

Draugi izbolīja acis un jautāja "tu skaties latviešu seriālu?!". :rat:  Izstāstīju, ka  tas mums jautrs sports.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #433 : 2015. gada 20. decembris, 00:51:50 »
Reno, tu aizmirsi pieminēt randiņu ar galdnieku. Vīna pudele, neievēroju, vai Madara pati to atnesa, ar profesionālu tvērienu tika dzerta no kakliņa. Vispār randiņš bija bez vārdiem, nekāda ievada, uzreiz bučošanās, un tad jau ierastie Madaras smaidiņi un mutes šķobīšana. Pēc vīna pudeles izdzeršanas no kakliņa, manuprāt, vajadzēja sekot gultai. bet dīvaini, ka galdnieks pat netika ielūgts uz mājas ballīti. Kaut kā ne tā.
Un jau otrā ballīte ar to dīvaino mūziku, pie kuras pat danco.

Atslēdzies reno

« Atbilde #434 : 2015. gada 20. decembris, 02:09:43 »
To brīdi laikam biju piesnaudusi.
tā hihi ķiķināšana patiesībā visu sēriju garumā bija  vnk briesmīga. Uzlieku ķiveri -bet vai šī "buķete" ir lieliskie latviešu aktieri?