Autors Tēma: maates sindroms  (Lasīts 4937 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

maates sindroms
« : 2015. gada 27. septembris, 10:27:55 »
Iepaziistos ar viirieti. Kuram peec smagas traumas ir neliels kustiibu defekts- pieklibo. Un taa vietaa, lai pilnveertiigi izbaudiitu pastaigu burviigaa laikaa burviigaa vietaa, praataa ik pa briidim doma, vai vinjam nav gruuti. Ar praatu saprotu pieaudzis cilvis var pats pateikt, ja kljuust nekomfortabli. A es kaa taada caalju maate.

un taa biezhi liidziigaas situaacijaas- domaat citu vietaa, kaa vinjiem labaak... besii...

Atslēdzies Broņa

Re: maates sindroms
« Atbilde #1 : 2015. gada 27. septembris, 10:31:12 »
Steidzami bērnus.. Tad nevajadzēs aizbildnieciski uztraukties par svešiem vīriešiem.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #2 : 2015. gada 27. septembris, 10:41:08 »
Es zinaaju, ka Tu taa teiksi :D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #3 : 2015. gada 27. septembris, 10:54:46 »
Oi,man tā ir vienmēr, tagad tikai apzināti mēģinu tikt no tā vaļā un tāpat izdodas,tikai sevi ļoti piebremzējot. Piemēram,beidzas pasākums,visi pa mašīnām, bet viens taisās iet kājām, tā vien gribējās sarunāt vedēju,bet iekodu mēlē - liels cilvēks,pats to var izdarīt. Agrāk būtu visu sariktējusi un nokārtojusi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2015. gada 27. septembris, 11:39:55 »
Inešuk, acīmredzot, tev piemīt tāda lieliska īpašība kā empātija.
Vai tai allaž ļaut izpausties, tas jau cits jautājums.
Man patīk empātiski cilvēki.

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2015. gada 27. septembris, 11:41:48 »
Nē, vismaz šis man nepiemīt :)
Bet "cāļu māti" sev labprāt ieviestu...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #6 : 2015. gada 27. septembris, 12:02:17 »
Līdz nesenam laikam domāju , ka tā ir visiem ! kad man vairākas reizes aizrādīja , lai es neliekos redzam , lai domāju labāk par sevi , ka tā ir katra cilvēka izvēle un iespēja lūgt palīdzību , ja nepieciešams...cenšos laboties , bet ne vienmēr sanāk ! turklāt stulbās empātijas ietekmē pārdzīvoju par to , ka cilvēks nespēj lūgt palīdzību , nu nav taču visi vienādi , johaidī ! ā , stulbā empātija ir juniora termins , pielipis .

« Atbilde #7 : 2015. gada 27. septembris, 12:18:56 »
Kā ineshuks ar tik attīstītu empātiju var strādāt medicīnā (jo pacientiem tak visiem kkas sāp, tātad draud baisa emocionālā pārslodze) vai arī darbā tomēr ir iemanījies to izslēgt  :coffee:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2015. gada 27. septembris, 12:52:30 »
Nīke vai neesi manījusi, mediķu melno, reizēm pat cinisko humoru?
 Aizsargreakcija pastāv, bet ir kas darbā arī izdeg...
Manīti mediķi kam šī īpašība apriori nav dota,
nu tas tad diezgan pasmags gadījums pacientam, lai kāds profs būtu.
Nav jau jābūt uķi puķi, bet nu ...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #9 : 2015. gada 27. septembris, 14:41:55 »
Empātija ir ok, bet pārmērīgs aizbildnieciskums ir ne vienu vien burtiski novedis kapā- ziniet, kad cilvēks (parasti gados) noliekas uz gultas, un viņam visu sāk nest klāt? Kas tad notiek, pajautājiet ineshukam.

Es esmu empātiska no vienas puses, bet tajā pašā laikā stipri vien neiecietīga pret manipulēšanu un visādu sekundāro izdevīgumu kultivēšanu. "Vājniekam" spēka gados pilnīgi mierīgi varu pateikt, ka večukiem ir savas izklaides, lūk, tur uz soliņa...un, ja vēl čīkstēs, tad piesolīt nošaut, lai nav jāmocās. Nīkulīgam kadram ar mani būs grūti un neinteresanti, nemaz nav vērts sākt.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #10 : 2015. gada 27. septembris, 15:30:51 »
lai pilnveertiigi izbaudiitu pastaigu burviigaa laikaa burviigaa vietaa, praataa ik pa briidim doma, vai vinjam nav gruuti.
lai sevi netracinaatu ar to domu, varbuut vareeji pajautaat??

es skatos uz berninju, nu var teikt, ka shobriid vinjam ir tieshi tas pats neliels kustiibu defekts- pieklibo, domaa, ka vinsh vienaudzju viduu bildiis kaut vaardu, ka vinjam ir gruuti??da ne muuzjam!!! nekad!!! cietiis liidz peedeejam, zobus sakodis.
es nez vai kauns atziities, ka saap un nevar (jo kaa tad tu taa jauns puisiet un nevari??), vai doma, ka viirieshi neraud??esot ar taadu cilveeku kopaa ... vai ja tu plaano veel kaadu pastaigu un ja tevi tieshaam uztrauc vai vinsh juutas ok, vnk pajautaa
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies itta

« Atbilde #11 : 2015. gada 27. septembris, 16:12:33 »
Empātija ir ok, bet pārmērīgs aizbildnieciskums ir ne vienu vien burtiski novedis kapā- ziniet, kad cilvēks (parasti gados) noliekas uz gultas, un viņam visu sāk nest klāt? Kas tad notiek, pajautājiet ineshukam.

Es esmu empātiska no vienas puses, bet tajā pašā laikā stipri vien neiecietīga pret manipulēšanu un visādu sekundāro izdevīgumu kultivēšanu. "Vājniekam" spēka gados pilnīgi mierīgi varu pateikt, ka večukiem ir savas izklaides, lūk, tur uz soliņa...un, ja vēl čīkstēs, tad piesolīt nošaut, lai nav jāmocās. Nīkulīgam kadram ar mani būs grūti un neinteresanti, nemaz nav vērts sākt.

Man arī patīk reizēm būt par zatičku vo vsje dirki, bet pēcāk nākas pašai no tā ciest, tamdēļ tagad cenšo izvairīties no tā, vakar pat reizes trīs roka cēlās pa ieradumam pazvanīt kolēģei, bet, kad iedomājos ar ko tas kārtējo reizi beigsies izlēmu, ka labāk pakomunicēšu šeit...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #12 : 2015. gada 27. septembris, 16:53:30 »
Man tas nešķiet pēc mātes sindroma. Vienkārši attiecību sākumā gribot negribot centīsimies sevi no maximāli labās puses parādīt, parūpēties, apjautāties utt. Pēc mēneša, diviem, kad sapratīsi, ka pašam cilvēkam tak ir ok, atslābsi arī pati un baudīsi sabiedrību, vairs nepiedomājot par stīvos kāju.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #13 : 2015. gada 27. septembris, 17:51:57 »
Vienkārši attiecību sākumā gribot negribot centīsimies sevi no maximāli labās puses parādīt, parūpēties, apjautāties utt.
Es saprotu ka  viņa jau nepajautāja, jo tas Inešukam uzreiz asociējās ar mātes sindromu.
Tāpēc lai sevī neradītu šīs sajūtas viņa vnk klusē.
Un vispār manuprāt no viena jautājuma nekādi sindromi nerodas.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #14 : 2015. gada 27. septembris, 19:07:55 »
Nu neesmu jau taads beernudaarzs, lai nepajautaatu ;) bet ja ap 10 km marsrutaa man reizes 5 piedaavaa taxi izsaukt, neviljus iezogas doma, vai tas tieshaam domaajot par niikuliigo ineshuku vai taa maskee savu vajadziibu...