Autors Tēma: Zelta rudens Latvijā, kur braukt?  (Lasīts 6361 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Zelta rudens Latvijā, kur braukt?
« Atbilde #15 : 2015. gada 29. septembris, 23:27:19 »
Mao, pēc Tava scenārija sanāks vēlīnā pēcpusdienā stūķēties pārpildītā vilcienā un stundu stutēties pieelpotā vagonā ar aizrasojušiem logiem pūst kādam nabaga izredzētajam virsū ierūguša peregara dvašu, līdz čarkstošā skaļrunī atskanēs "centrālā stacija"

Atslēdzies Mao

« Atbilde #16 : 2015. gada 29. septembris, 23:55:08 »
JĀ!!! :flowers:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #17 : 2015. gada 30. septembris, 07:50:54 »
Es jau teiktu, ja neplāno to Siguldas braucienu sestdienā vai svētdienā, tad viss būs normāli :) Nedēļas nogalē gan es izvēlētos citu virzienu!

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2015. gada 30. septembris, 09:36:37 »
vispār jau lapu zeltu es vispirms atliku likām vērošu visapkārt -bērzi jau tagad sāk dzeltēt, šorīt saulē skaisti

Bet pēc tam grābšu kaudzēs un vilkšu uz kompostkaudzi

Atslēdzies Betons

« Atbilde #19 : 2015. gada 30. septembris, 10:44:47 »
vispār jau lapu zeltu es vispirms atliku likām vērošu visapkārt -bērzi jau tagad sāk dzeltēt, šorīt saulē skaisti

Bet pēc tam grābšu kaudzēs un vilkšu uz kompostkaudzi

mierīgi var sēdēt Rainim ua kreisā zābaka un ar sacku turzu rokā apcerīgi vērot rudenīgo Esplanādi. Cilvēki tikpat no pilsētas būs evakuējušies uz Siguldu un citiem karstajiem punktiem

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #20 : 2015. gada 30. septembris, 16:21:49 »
Rīgā līdz zeltam vēl tālu. Vismaz šobrīd tā izskatās.  :just_popcorn:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

« Atbilde #21 : 2015. gada 03. oktobris, 09:23:39 »
 Alūksne. Muižas parks, pilssala, Tempļa kalns - tur ir pasakaini šai laikā, rudens krāsas uz ezera fona, un  pseidogotikas pils un strūklakas uz krāsainu lapu fona, turklāt Tempļa kalnā tagad ir skatu tornis... :clap:
Dari ko darīdams, gan jau kaut kas sanāks.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #22 : 2015. gada 09. oktobris, 18:00:55 »
Embūtes senleja, bruņinieku pils drupas , Joda dambis . Lejaskurzemes tūrisma informācijas centrā var nakšņot ,cenas ļoti draudzīgas maciņam, iespēja izmantot virtuvi, iznomāt velosipēdus , pabraukt līdz Rietumkurzemes augstākajai virsotnei Krievu(Krīvu) kalnam. Uz otru pusi ir Vaiņodes jaukumi ar Lielbātas avotu, Volzbaha kalnu, ja ar auto, tad var iekļaut arī Aizvīķu mežaparku.

« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 09. oktobris, 18:10:08 no lumbergs »

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #23 : 2015. gada 09. oktobris, 18:30:36 »
Betonam  var piekrist,kad biju Latvijā uz saviem holidejiem..tad es biju gandrīz vienīgā,kas sēdēja parkā, klausījās ielu muzikantus un priecajās par apkaart esošo...visi citi..kkur gāja, skrēja, devās ....karoče bizzzziiii...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2015. gada 09. oktobris, 20:24:47 »
Man ļoti patīk Embūtes apkārtne, reāli mistiska

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #25 : 2015. gada 09. oktobris, 21:26:10 »
Eh, skaisti gan tur Lumbergam.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #26 : 2015. gada 09. oktobris, 23:52:42 »
Cik atceros, tur vajadzēja vismaz kārtīgu Ņivu, lai tiem Lejaskurzemes ceļiem cauri izpērtu. Vrb tagad kas mainījies.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #27 : 2015. gada 10. oktobris, 00:14:02 »
nekas dižs nav mainījies :) .bet braucot, no kuras puses sanāk, tie ir tikai pacmit km!no Vaiņodes apm.10, no Skrundas puses bez asfalta arī apm.10 , ja caur Ezeri un Nīgrandi , tad kādi 15km.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #28 : 2015. gada 11. oktobris, 09:54:22 »
Man Kurzeme ir terra incognita. Pārāk tālu. Man tuvāk ārzemes liekas nekā Kurzeme. Bet tādus skaistus rudens skatus var redzēt katrā Lv paksī,nekur nav speciāli jābrauc manuprāt.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #29 : 2015. gada 11. oktobris, 10:02:44 »
ja grib esenci, tad jābrauc! ja grib  enerģētiski uzlādēties, tad jābrauc! ja grib to visu izbaudīt bez cilvēku pūļa, tad jābrauc! uz Embūti. es vēl neesmu šogad bijusi, bet , ja ne šodien, tad nākošnedēļ. tikai šogad , šķiet, būs brūnais ne zelta rudens. ir tādi gadi, kad lapas nobeidzas bez krāšņuma.