Autors Tēma: Latvijas TV kanālu šovu "sejas"  (Lasīts 9573 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Latvijas TV kanālu šovu "sejas"
« Atbilde #60 : 2015. gada 23. novembris, 16:55:54 »
Vnm?
Vnm šovos? Vai vnm šajā tieši?
Jo dejošanas šovā uzvarēja kendī. Un ne Grāvelis...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #61 : 2015. gada 23. novembris, 23:37:43 »
Nē,nu tie pārēji bija pelnījuši finālu,tikai Pļavniece nē. Un,tā kā vnm uzvar vīrietis,tad uzvarētājs ir skaidrs.
Jā, par uzvarētāju nekādu ilūziju, pat ja būtu vairāki vīrieši finālā.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #62 : 2015. gada 30. novembris, 08:43:33 »
Nu, protams, Rasims. Joe Cocker bija tik reālistisks, ka es pilnīgi šokā. Aš beigās slapjums pār manu raupjo vaigu pārslīdēja:)
Nu - tā bildināšana, tas tā - katram var gadīties jaunībā...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #63 : 2015. gada 30. novembris, 11:47:06 »
Par to bildināšanu, man prieks, Beton, ka arī tu tā domā - ka bildināšana nebija dēļ tā, lai vinnētu. Rasims būtu vinnējis jebkurā gadījumā un tieši tāpēc varēja atļauties arī bildināt. Ja to darītu kāds no pārējiem ( izņemot Elzu) , tad viennozīmīgi es o uzskatītu par pēdējo salmiņu dabūt sev balsis.

Tikai tāds jokains balsusadalījums pa procentiem:) uzvarētājam 79%, pārējiem - 10 un 11%.
Vai kāds no jums varbūt pamanīja - kad no četriem vienu (Pļavnieci ) atsijāja, tad skatītājiem pateica, cik balsojuši un kā procentuāli sadalījās?

« Atbilde #64 : 2015. gada 30. novembris, 11:49:00 »
Tā bildināšana bija galīgi garām  :veee:
Personīgi es noteikti negribētu, lai mani bildinātu televīzijā, galu galā tas tomēr ir dziļi intīms pasākums. Rasima Baibiņa arī neizskatījās sevišķi laimīga par tādu publisku izrādīšanos.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

« Atbilde #65 : 2015. gada 30. novembris, 11:50:42 »
hm@, pie ceturtā atsijāšanas balsu sadalījums bija tāds pats - vienam pāri 70% balsu, trim pārējiem pa 10, 9, 8 procentiem. 

Atslēdzies Mango

« Atbilde #66 : 2015. gada 30. novembris, 11:54:17 »
Tajā šovā Rasims bij labākais tāpat, vnm, katru reizi. Un šitā atveidot Džo, nu, nav konkurentu..
Es tādu bildinājumu nevēlētos un būtu šausmās..bet mani jau nebildināja : D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #67 : 2015. gada 30. novembris, 11:57:29 »
Nīke, paldies par info.

Par bildināšanu - pieņemsim, ka Kristapam tas no nerviem, jumts drusku aizbrauca. Kā nekā 8 nedēļas tāda slodze un talanta dedzināšana, uz publiku viss vērsts, nebrīnos, ka pēkšņi tā sagribējās darīt. Un vispār - ko nu tur vairs intīms process, divi bērni jau ir, visas klusās lietas viņi jau ir darījuši , bildinājums drīkst būt skaļš:)

« Atbilde #68 : 2015. gada 30. novembris, 12:08:41 »
Aizmirsu piebilst - vislabāk man patika Annijas un Ata duets  :thumbsup:  Elzu iegāza dziesmas izvēle, vajadzēja ņemt atpazīstamāku gabalu.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #69 : 2015. gada 30. novembris, 12:25:49 »
Nu, es pieņemu, ka viņi abi aktieri, - laaab, var jau no skatuves bildināt, bet es nefanoju par to. Kokers - mans elks, netika sacūkots.. tieši otrādi..

Atslēdzies Mango

« Atbilde #70 : 2015. gada 30. novembris, 12:45:32 »
Nū, Florence nav nemaz tik nepazīstama, turklāt šodien tika gaidīta kā nāk.gada positivus hedlaineris (kas nenotika), un Elzai ļoti labi izdevās, bet lai ko viņa izvēlētos, nu, nepārspłaut meičām džeku..

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #71 : 2015. gada 30. novembris, 19:00:21 »
Nīke, paldies par info.

Par bildināšanu - pieņemsim, ka Kristapam tas no nerviem, jumts drusku aizbrauca. Kā nekā 8 nedēļas tāda slodze un talanta dedzināšana, uz publiku viss vērsts, nebrīnos, ka pēkšņi tā sagribējās darīt. Un vispār - ko nu tur vairs intīms process, divi bērni jau ir, visas klusās lietas viņi jau ir darījuši , bildinājums drīkst būt skaļš:)
Tieši tā, mani drīzāk izbrīnīja tās viņa līgavas lielais samulsums, jo vairāk ka aktrise, kaut nepopulāra. Aktieri tak pieraduši pie publicitātes, tāpēc normāls Rasima gājiens un nedomāju, ka ar reitinga aprēķinu, bet tā dziesma to veicināja. Normāli. Latvieši pārāk kautrīgi esam, ja tādas lietas uztveram kā kaut kādu ārkārtas un nevietā izrādīšanos.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #72 : 2015. gada 30. novembris, 20:05:23 »
Bildinājums lika kaunā novērsties...cik šovos jau tā bijis!!! Es Baibas vietā būtu nikna kā pūķis. Bet uzvara pelnīta. Pļavnieces kafejnīcā notiek afterpartijas  - tas izskaidro,kā viņa tika 4.vietā.