Aptauja

Aptauja sievietēm - Vai mani ir pametuši?

Jā, rupji un necienīgi, mana dzīve tika sagrauta.
2 (7.7%)
Jā, bet naida nav, mana dzīve netika sagrauta.
6 (23.1%)
Nē. Man viss vienmēr ir brīnišķīgi.
7 (26.9%)
Nē. Es pati visus pametu.
3 (11.5%)
Cits variants.
8 (30.8%)

Pavisam nobalsoja: 25

Balsošana ir beigusies: 2015. gada 10. oktobris, 15:35:18

Autors Tēma: Aptauja sievietēm  (Lasīts 6728 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Re: Aptauja sievietēm
« Atbilde #15 : 2015. gada 01. oktobris, 09:12:11 »
Es biju riebekle.  :sad_smiley: Un ar to nelepojos. Tad bija cita kolokoļņa, kas stāvēja uz pieredzes un godprātības trūkuma pamatiem.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2015. gada 01. oktobris, 09:22:18 »
piemirsāt kāzusus, kad visiem, ieskaitot pašus, skaidrs, ka turpināt neperspektīvi, bet šķirties neviens negrib. Da dzīvot vsp neperspektīvi - tāpat ar nāvi viss beigsies

Katrs savu dzīvi veido kā grib .Bet no malas daudz kas dīvaini izskatās .
Kā patiesībā zina tik tie 2 kuriem attecibas  :)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #17 : 2015. gada 01. oktobris, 09:38:00 »
Jā, nav tik vienkārši. Esmu pametusi daudzreiz, bet par vienu reizi man ir kauns, tas tiešam bija necienīgi. Un tajā pat laikā- citādi nevarēja.

Mani pameta vienreiz. Bija grūti, bet dzīve nebeidzās...tās attiecības bija dīvainas daudzos veidos, principā bija skaidrs, ka labi nebeigsies.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #18 : 2015. gada 01. oktobris, 09:52:17 »
Mani pameta puisis, kad man bija 16 gadu (viņam tikpat). Toreiz nedēļu raudāju un pārdzīvoju.
Pēc vairākiem gadiem, kad man jau bija ģimene un bērns, šo pirmo mīlu satiku trolejbusā, parunājāmies. Un viņš man teica, ka bija tāds muļķis un ka nožēlo, ka mani toreiz pameta. Pēdējās ziņas par viņu ir tādas, ka viņam nekādas attiecības nav izveidojušās, lielos daudzumos tiek patērēts alkohols  un, iespējams, narkotikas, pats izskatoties pēc bomža.
Nu kam man tāds būtu vajadzīgs? Labi vien, ka toreiz viss beidzās, un bučojās viņš arī sūdīgi. :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #19 : 2015. gada 01. oktobris, 10:19:13 »
Necienīgi es esmu pametusi vienu vīrieti. Tā, ka neatbildēju uz zvaniem, rupji izvairījos un vēl palūdzu kopīgus draugus apskaidrot, lai liekas mierā un nerādās acīs. Jo cilvēciņš [deminutīvs vietā] nekādi nesaprata, ka sieviete ar vīrieti var būt neitrālās draudzīgās attiecībās. Nu nesanāca kopdzīve, neklapēja pāris svarīgos punktos, - tas netraucē uz ielas labdien pateikt. Bet viņam bija vai nu melns vai balts. Atļāvos aizsūtīt SMS uz Z-svētkiem (kā daudziem draugiem), tūlīt ar jaunu sparu metās lenkt un uzskatīja, ka viss turpinās. Nācās ar cirvi nocirst, citādi nesaprata. Sakritība vai ne - cilvēks bez izglītības. T.s. "profenes līmenis". It kā interesējas par visu ko, bet inteliģences kā nebija, tā nav.

Ar pārējiem, ar ko attiecības neizveidojās vai pārveidojās un izbeidzās, mierīgi varam satikties, parunāties, viens otram padomu vai palīdzību palūgt. Ja neklapēja sadzīvē, tas neatceļ pārējās cilvēka labās īpašības, kuru dēļ vispār ir mēģināts izveidot kaut ko vairāk par draudzību.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2015. gada 01. oktobris, 11:34:43 »
tuk-
Mellene,tā emocionāli sāpīgā šķiršanās parasti,
ja viens grib šķirties, bet otrs  ne.

ar šodienas prātu saprotu,ka abi nebijām gatavi šķirties. Te tas variants,ko pie pieminēja- vakarā, saulriets ar vīnu uz jumta, sex & emocijas pa gaisu...un no rīta- man jāpadomā...
tagad zinu ,ka šis teikums nospieda slēdzīti ..mani pamet..jo pieredzē jau bija vairākas necienīgās pamešanas...

emocionāli un visādi grūti bija abiem...cietām neiedomājami.... :sad_smiley: :facepalm: ak Dies....tas bija traki...

un nesaku,ka 100% esmu tikusi tam pāri...itkā esmu ...bet ..tā asaka....

Luīze- tu nevari zinat,kā būtu  ;) ,ja būtu....tas pavisam cits ceļš tad būtu (redz cik daudz būtu)...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #21 : 2015. gada 01. oktobris, 11:42:58 »
Mellen, tak Mao saka - tikai nopietnus gadījumus.. A tu te katru savu seksa gadījumu ar vīnu uz jumta apskati.. Tad jau jāskaita arī tos jaunības piedzīvojumus pēc disenes vai kur, ka ir tik jauki (pat seksa nav), meitene jau sadomājusies, bet pēc tam puisis ne zvana, ne raksta, ne sūta paciņas..

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #22 : 2015. gada 01. oktobris, 11:49:15 »
hm....Broņ- kaza tu esi  :bird:

ja es sākšu katru seksa gadijumu uzskaitiit, tad Mao tēmas nepietiks....

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2015. gada 01. oktobris, 16:09:22 »
Kas zin‘ Mellene, kā būtu, ja būtu.  A tā - atmiņas par jumtu un vīnu ...
Neviens jau nezina kāda būtu kopdzīve.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #24 : 2015. gada 01. oktobris, 16:22:26 »
Viss tomēr ir relatīvs.
Pilnīgi noteikti, ka kāds no vīriešiem, kurus es esmu pametusi, uzskata, ka esmu rīkojusies nekrietni un ļauni.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2015. gada 02. oktobris, 15:40:23 »
Manuprāt, ārkārtīgi sakāpināti dramatizēti jautājumi-
       “dzive tika sagrauta “ vai nav par daudz goda pametējam? varētu padomāt,
ka pametis pats dievs tas kungs
         “viss vienmēr brīnišķīgi “ arī izklausāsapēc princešu iedomu pasaules
vai stāvokļa, kad uzpīpēta zāle... :thinking:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #26 : 2015. gada 02. oktobris, 15:47:32 »
Nu, triis dienas es gaudoju taa, ka dziive buutu sagrauta uz neatgrieshanos...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #27 : 2015. gada 02. oktobris, 15:52:12 »
Nu dzīve jau parasti ir sagrauta. Citam 3 dienas, citam 3 mēnešus vai gadus, cits pēc tā īsti nevar vairs attapties. Man liekas mūsu Maocītim arī šķiršanās ir nodarījusi gauži.
Nu tie, kas nav šķiršanos piedzīvojuši, arī nevar teikt - man vienmēr viss ir brīnišķigi.. Bet kādam varbūt arī tā ir.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2015. gada 02. oktobris, 16:30:01 »
Nu varbūt,es kaut kā vispār neko tik sakāpināti neuztveru, vairāk filozofiski...
Laikam tomēr atkarīgs kā kurš raugās uz lietām -zaudējums vai jauns izaicinājums,
optimists vai pesimists. Bet protams, nekas patīkams tas nav, bet dzīves beigas jau ar ne

Atslēdzies Mango

« Atbilde #29 : 2015. gada 02. oktobris, 17:10:50 »
Nez. Mani neviens nav pametis.
 Uzskatu, ka tas IR brīnišķīgi.