Autors Tēma: Polovije giganti  (Lasīts 862 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Polovije giganti
« : 2015. gada 02. oktobris, 00:19:53 »
Kārtējais...
"Seksa skandāla dēļ atkāpjas Kanādas Olimpiskās komitejas prezidents..."
Man no mūžīgās brīnīšanās pierē krunkas. Toties visa cita sejas muskulatūra darbojas perfekti un vaibsti no tādas fizkultūras saglabā jauneklīgu svaigumu, ij kosmētiskās operācijas un citus procedūrējus nevajag.

Sabrīnīšanās tik no tā vien, ka 99% gadījumu tie seksa skandāli par kaut kādiem 150 gadus veciem notikumiem, kurus vairs ne tikai pierādīt, bet pat atcerēties nevar.  Uzjautrina arī tas, ka sūdzības par personāžiem, kuri vismaz šābrīža bildēs neko citu kā šausmas (no pievilcības viedokļa) neiedveš. Vot jautājiens - ja būtu smukāks un jaunāks (vai kamēr bija jauns un smuks) - tad nesūdzētos? Vai arī - kamēr bija jauns un smuks, bija arī pliks un nabags un neko nevarētu izspiest? Vai pārāk neko neietekmējošs, lai nobīdītu no politiskās priekamājas sarkanajiem ķiseniem?
Var mani bābiskā maitismā apvainot, droši, ka tas man piemīt ļoti lielā devā, bet par tām abižotajām dāmām man neko labs iespaids arī nav. Ja ar atmiņu tik štruntīgi, ka par uzmākšanās vai pat izvarošanas faktu atcerās tik pēc 20 gadiem, var jau būt, ka sāk atcerēties to, ko kādā seriālā noskatījušas? Vai arī visus 20 gadus slīga jaukās atmiņās, bet tagad vecuma marasms visu "maļinu" sāk bojāt?
Grozi tā vai šitā - nebeidzu brīnīties. Priecē, ka tāda brīnīšanās vismaz fizionomiju uzprišina...
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

Re: Polovije giganti
« Atbilde #1 : 2015. gada 02. oktobris, 06:30:41 »
Nu, bet ja citādi parādīties starmešu gaismā uz lielās skatuves nav izdevies?
A gribējies ļoti...  :)
Monika pat grāmatu pamanījās sarakstīt  :rofl: