Autors Tēma: operētājsistēmas  (Lasīts 4545 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: operētājsistēmas
« Atbilde #15 : 2015. gada 02. oktobris, 21:57:04 »
Visādā ziņā šodien man atvilkās tā W10 ikona. Labi cilvēki pateica, kā atšūties. Cik nu lasīts, paldies, nevajag.

Atslēdzies tex

« Atbilde #16 : 2015. gada 02. oktobris, 22:00:49 »
tex ..nav nav fiziski beigts... vinja tak man pieaugusi,pati pelna  :rofl: un mammai pasakas nestāsta...

aa Linux mani tikpat baida(nekad nav bijis) cik visi W8-W10

es esmu lietotājs ļõti parastais..man jo mazāk vijebonu,jo vieglaka dzīve...
vispār noprasiiju puikam.. vai var iznjemt šito W8 un uzinstalēt W7 nuuvarot gan...-bet es to nedarishu  ne šodien, ne rīt (tatad man tomēr ir ceriiba)  a kādi riski ?? ir tādi? nu, lai es gatava,janukas :)

vienīgais risks - pakāst saturu.
Garantiju diez vai, jo vai tad teikts, ka OS ir pielaulāts... un ja vajag atrādīt, var tak uzmest 8.

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2015. gada 02. oktobris, 22:02:02 »
Visādā ziņā šodien man atvilkās tā W10 ikona. Labi cilvēki pateica, kā atšūties. Cik nu lasīts, paldies, nevajag.
uz 7. nevajag - pagalam būs, neko vairs neatradīsi...
8. vai 10. ... nu apmēram kaka vai sū*s...

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2015. gada 02. oktobris, 22:03:34 »
Linuxam var atrast dir@tirbūciju, kas ir vienkārša un izskatās pēc w7. ubuntu ir vizuāli līdzīgs, kamēr vajag browsēt internetu un rakstīt e-pastus, plaūrēt kādu filmu un neko īpaši vairāk, derēs jebkuram.

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2015. gada 02. oktobris, 22:04:38 »
tex ..nav nav fiziski beigts... vinja tak man pieaugusi,pati pelna  :rofl: un mammai pasakas nestāsta...

aa Linux mani tikpat baida(nekad nav bijis) cik visi W8-W10

es esmu lietotājs ļõti parastais..man jo mazāk vijebonu,jo vieglaka dzīve...
vispār noprasiiju puikam.. vai var iznjemt šito W8 un uzinstalēt W7 nuuvarot gan...-bet es to nedarishu  ne šodien, ne rīt (tatad man tomēr ir ceriiba)  a kādi riski ?? ir tādi? nu, lai es gatava,janukas :)

bet puikam taisnība... nafig ar W un vēl uz ne-sava laptopa ķēpāties :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2015. gada 02. oktobris, 22:47:50 »
bet puikam taisnība... nafig ar W un vēl uz ne-sava laptopa ķēpāties

viņam vispār nav laptopa un tapēc ar neķēpājas ..viņam stacionārais ,uztjūnēts, apgreidots...un nezkāds tur vēl.. uzskata- laptopi nav datori un tiem nav uzmaniiba jāpievēŗš...
skaic ..kkadu ceļu jūs man iedevāt... tagad vajag pielabināties puikam ..redz,ja es zinu ko man vajag izspiest no viņa,tad jau varu...
a ja nezinu..tad viņš atšuj i neklausoties...tjip izdomāsi..pateiksi
a ko es varu izdomāt..ja nezinu...:)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #21 : 2017. gada 26. janvāris, 12:45:23 »
 Sergejs Bižāns@mrserge   Jan 24       
Šodien Microsoft Minesweeper instalācija sver nepilnus 100 MB. Tas ir 10x vairāk nekā OS Win 3.1 — pirmais Windows, kam līdzi nāca šī spēle.