Autors Tēma: Komēdijfilmas  (Lasīts 20109 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: Komēdijfilmas
« Atbilde #15 : 2014. gada 10. oktobris, 14:48:32 »
O, tieshaam labs saraksts. Tas noderees, kad vajadzees aarsteeties no depresijas. Iesaka skatiities komeedijas taados periodos.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #16 : 2014. gada 10. oktobris, 14:52:34 »
Ak, veel atcereejos, vecais, labais Borats, tas, kas no Kazahstaanas, un tas otrs arii - araabu sheihs vai kas, nu nemaz nebija slikts, pasmieties vareeja.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #17 : 2014. gada 10. oktobris, 15:03:43 »
atcereejos veel dazhas nesen redzeetas , britu komeediju Four Lions, par padumjiem britu dzhihaadistiem un The Grand Seduction

jaa, Borats man arii patika.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #18 : 2014. gada 10. oktobris, 18:30:23 »
A krievu "Briljanta roka", ar Mironovu un Nikuļinu, Kaukāza gūstekne un citi Šurika piedzīvojumi.

Man patīk krievu humora raidījums ''Greizais spogulis", tie raidījumi, kur ir nevis atsevišķi numuri, bet vesela luga par noteiktu tēmu iestudēta - Šerloks Holms, Kruīza ceļojums utt.

Latviešu - bez Limuzīna un Paulīnes īsfilmas nekas nenāk prātā.

Bīns fifty fifty, bet Keriju nepārvāru pilnīgi. Tāpat kā Adamu Sandleru

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2014. gada 10. oktobris, 18:39:15 »
Pareizi, veel tachu vesela rinda ar vecajaam, labajaam krievu komeedijaam, taas arii var skatiities atkal un atkal.

Ja par shoviem, tad man patiik Comedy Club un Comedy Woman

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #20 : 2014. gada 10. oktobris, 18:52:47 »
Man atkal greizais spogulis liekas pilnīgi čau. Tad jau labāk 6 kadri vai kā nu tur sauca. Svati bija labi, līdz kļuva apnicīgi. Comedyclub ārpus konkurences.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #21 : 2014. gada 10. oktobris, 19:15:29 »
Man jau ar no komeedijaam topaa vecie krievu gabali - visas filmas par Shuriku, Ivans Vasiljevichs maina profesiju, Briljanta roka...
Vecie franchi arii forshi - de Finess, Rishaars....
Aaa un veel - no beerniibas patiik itaalju "Spiitnieka savaldiishana" ar Chelentaano un Ornellu Muti. Nu, kad jau taads laicinjsh Itaalijaa nodziivots, paskatiijos veelreiz, bet nu jau ar citaam aciim. Vienalga patiik.
Amurikaanju komeedijas nepatiik kaa taadas. Man shamo humors skjiet nebaudaams.

« Atbilde #22 : 2014. gada 10. oktobris, 20:12:24 »
jaa, vecaas itaalju komeedijas ir forshas, Spiitniecas savaldiishana baigi kaadreiz patika, jaanoskataas buus tuvaakaa laikaa atkal, tad Divorce italian style ar Marchello Mastrojaani,  un Marriage italian style arii ar Marchello Mastrojaani un Sofiju Loreenu
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #23 : 2014. gada 10. oktobris, 20:45:57 »
jaa, vecaas itaalju komeedijas ir forshas, Spiitniecas savaldiishana baigi kaadreiz patika, jaanoskataas buus tuvaakaa laikaa atkal, tad Divorce italian style ar Marchello Mastrojaani,  un Marriage italian style arii ar Marchello Mastrojaani un Sofiju Loreenu

Hi, hi - tik itaalju variantaa savaldiits tika spiitnieKS - iignais vientuljnieks Chelentano :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #24 : 2014. gada 10. oktobris, 21:32:22 »
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

« Atbilde #25 : 2014. gada 10. oktobris, 21:54:31 »
tik sen redzeeta, ka vairs neatceros kurš kuru savaldiija, atceros, kaa shie viinogas miiciija :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2014. gada 10. oktobris, 21:59:46 »
Man patiik krievu komeedijas ar Andreju Mironovu - taa pati Briljantu roka, Sargies auto!, 12 kreesli. Neticamie itaalieshu piedziivojumi Krievijaa

« Atbilde #27 : 2014. gada 10. oktobris, 22:11:26 »
aizmirsu pateikt, ka dažas no manis ieteiktām filmām un seriāliem, īpaši britu ( melnais humors) , ir kā krievi saka " на любителя" .

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #28 : 2014. gada 10. oktobris, 22:53:12 »
Vēl atcerējos Burkā kundzi. Neliekas ļoti smieklīgi, bet kaut kā ļoti cilvēcīgi...

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #29 : 2014. gada 10. oktobris, 23:30:35 »
Nesen redzēju zviedru "100gadnieks, kas izkāpa pa logu un pazuda". Man ļoti patika. Humors gan tāds cietsirdīgs, bet dikti smieklīgs. Melnā humora cienītājiem iesaku.
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..