Autors Tēma: Sicario: narkokarš  (Lasīts 1507 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Sicario: narkokarš
« : 2015. gada 08. oktobris, 00:24:01 »
1) imdb 8+ balles es nedotu, bet vairāk kā vidējam fc repertuāram gan
2) spriedze ir, lai arī preizēm prognozējami, bet viss kas notiek un šauj negaidot
3) Eiropai vajadzētu skatīties un mācīties no amīšiem, kā vajag sargāt robežu. Ar migrantu kontristiem tik tiešām vajadzētu izrīkoties kā Del Toro izspēlētais Alejandro  :talking:
4) sievietes loma diemžēl reālistiska, izņemot, ka kārtējais "varonis" atriebj mirušo sievu, zb jau tā amīšu klišeja...
5) cilvēkiem ar vājiem nerviem un nepatiku pret spīdzināšanu, clv detaļām ne obligāti pievienotām cilvēkam u.t.t - neiesaku

Atslēdzies lumbergs

Re: Sicario: narkokarš
« Atbilde #1 : 2015. gada 08. oktobris, 07:58:46 »
Paldies, Tex,man vismaz ir skaidrs,ko neskatīšos!:D

Atslēdzies true detective

« Atbilde #2 : 2015. gada 08. oktobris, 08:36:00 »
viens no labākajiem pēdējo laiku redzētiem trilleriem.  reizēm klišejiska, jā piekrītu.  bet mūzika, operatora darbs, Benicio Del Toro vērts, lai ievērtētu. spriedze garantēta.  sapnis par ceļojumu uz Meksiku atlikts malā uz laiku  :)

ps. iesaku šīs filmas režisora arī citus darbus, piem Prisoners, Enemy, Incendies
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies true detective

« Atbilde #3 : 2015. gada 13. oktobris, 19:21:25 »
http://www.tvnet.lv/izklaide/kino/579621-huaresas_mers_aicina_boikotet_filmu_sicario_narkokars   

laba reklāma filmai.  Huaresas pilsētas mēra uzvārds ir Eskobars. diez vai slavenā Pablo Eskobara radinieks :) ? (Pablo Eskobars bija kolumbiešu narkobarons, kas savā narkokarjeras laikā bija lielākais kokaīna piegādātajs uz ASV)
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #4 : 2015. gada 13. oktobris, 19:22:54 »
Jā, es arī izlasīju un to pašu padomāju. Valdība un narkobosi uz vienu roku.

« Atbilde #5 : 2015. gada 13. oktobris, 21:39:05 »
Da lāb, man liekas, viņiem to Eskobaru kā mums Bērziņu :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!