Nav. Ilgi nav. 2007. vai senāk.
Tās dažas reizes, kad sanāk skatīties kur citur vai ko speciālu pēc pieprasījuma nespēju beigt besīties par reklāmām, kas aizņem aš pusi laika, par cūcībām ziņās u.t.t.
Kādā uzgaidāmajā telpā dabūju pāris h 1baltijskij skatīties - jēziņ, viņi tak Pu reizes 5 paguva parādīt. Ko domā par to, ko šodien darījis u.t.t. Ja man regulāri mājās Pu-vīzija runātu, es tak pēc meneša dievinātu Pu...
Tāpat lokālā propaganda ar pretīgo rullīti, cik ļoti mums vajag migrantus un kādi viņi "bēgļi" un cik ļoti žēlojami... pretīgi!
Bļ, es tik ar māmuķi 1x gribēju laika ziņas noskatīties... Vairs negribu, citreiz apskatīšos internetā.
Viss ir pieejams internetā. Arī LV televīziju raidījumi, kas arī mēģina uztiept reklāmu.
Man pret reklāmu labi līdz skaņas izslēgšana uz tās liaku - tad vairs tā netracina. Bet tik un tā veltīga laika šķērdēšana.
TV kā aparāts var arī noderēt, piemēram, lai tam pieslēgtu ārējo disku ar torrentos novilkto, vai vēl gudrāks, kas pats novelk, bet gudrie tehnoloģiski faktiski ir datori ar ierobežotu opsistēmu (ne visi tie ierobežojumi un "fīčas" ir vēlami) un par viņu cenu var dabūt pilnvērtīgu datoru. Ne- gudrā vietā var paņemt vnk monitoru...
Un jā, piemēram, samsung smart tv, kam ieslēgta balss vadība, VISU, ko mikrofons uzķer, nosūta samsungam...
Ārzemju raidījumus un seriālus un filmas pārsvarā var atrast torrentos. Izņemot pavisam jaunas filmas, kur feikus trenkājot, paies vairāk laika.
Un jā, internetam jābūt labam,stabilam un ātram, bet man ir.