Autors Tēma: Televizors un televīzija  (Lasīts 6138 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies surikāts

Re: Televizors un televīzija
« Atbilde #15 : 2015. gada 09. oktobris, 09:54:44 »

Nu ja.. nācu lepni paziņot, ka TV nav un nekādu vajadzību pēc tāda mājās nejūtu, viss ir datorā, vietējie raidījumi ir štrunts, utt.
Bet tomēr ar kaunu jāatzīst, ka pa reizei gadās viesos uzvesties kā Raganas pieminētiem ļaužiem  :blushing:
Un ja vēl sanāk uztrāpīt uz kādu raidījumu aļa "saimnieks meklē sievu"... Saprotu, ka stulbs, zinu, ka mājās nekad speciāli nesēdētu un neskatītos, bet ja TV ieslēgts un šito, vai kādu citu no tamlīdzīgiem šoviem rāda, tad neskatīties un nekomentēt nevaru. "Kas ? KO viņa nupat pateica ? Kā kaut kamā tādā var piedalīties ? Kā vispār var ienākt prātā pieteikties ? Kurš kaut ko tādu vispār var izdomāt? Kurš viņiem tos tekstus raksta?" utt.
Tā ir traģikomēdija, nē, tas ir kā autoavārija, kad tu brauc garām, un tas ir šausmīgi, bet tu piebremzē un skaties, un skaties, un skaties... un pēc tam visu atlikušo vakaru skurinies.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #16 : 2015. gada 09. oktobris, 10:13:16 »
Tv parastais nafig nav vajadzīgs, pārbaudīts. Bet man ir smārts, un man patīk viņa fīčas.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #17 : 2015. gada 09. oktobris, 10:47:00 »
Kas vainas televizoriem. Tas, ja kādam nav un nešķiet vajadzīgs, nenozīmē, ka viņu viedoklis ir vienīgais un pareizais.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #18 : 2015. gada 09. oktobris, 10:58:21 »
Par tiem TV ar interneta pieslēgumu - ir tāds otrās mājās. Visādi citādi labs, tikai 1 niķis - prasa kvalitatīvu, ātru internetu, citādi reizēm nerāda vispār, reizēm bilde ķēmojas.

Pie TV kā apmāta nesēžu, man ir 1-2 raidījumi, kurus skatos diezgan regulāri. Bet kanālu 80! Tāpēc iesāku apsvērt, vai man divu raidījumu dēļ vajag tādu paketi un vai vispār vajag tv kā tādu.
Droši vien pamēģināšu, kā ir bez. Man ir liela aizdoma, ka tīri labi iztikšu.

TV ir laba lieta, ko uzlikt fonā, kad ir ciemiņi. Ja nu kāds nevēlas sarunās iesaistīties, lai spaida pulti. Bet tad jau var arī kādu DVD uzlikt.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #19 : 2015. gada 09. oktobris, 11:32:09 »
Kas vainas televizoriem. Tas, ja kādam nav un nešķiet vajadzīgs, nenozīmē, ka viņu viedoklis ir vienīgais un pareizais.

A Viedoklis tikai tiem, kuriem ir un vajag, ja?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #20 : 2015. gada 09. oktobris, 11:39:01 »

Tv-vīzija man arī ir viena kanāla dēļ, jo ielikts lielajā pakā, speciāli, bez tā kanāla nevar.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #21 : 2015. gada 09. oktobris, 11:42:02 »
Man ir gan televizors, gan televīzija. Patīk no rīta pirms darba ziņas ieslēgt, kamēr brokastis ēdu, ir raidījumi, ko skatos, ir savi iecienītie kanāli otrpusim.

Katram savs. :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #22 : 2015. gada 09. oktobris, 12:03:16 »
Nav. Ilgi nav. 2007. vai senāk.
Tās dažas reizes, kad sanāk skatīties kur citur vai ko speciālu pēc pieprasījuma nespēju beigt besīties par reklāmām, kas aizņem aš pusi laika, par cūcībām ziņās u.t.t.
Kādā uzgaidāmajā telpā dabūju pāris h 1baltijskij skatīties - jēziņ, viņi tak Pu reizes 5 paguva parādīt. Ko domā par to, ko šodien darījis u.t.t. Ja man regulāri mājās Pu-vīzija runātu, es tak pēc meneša dievinātu Pu...  :veee:

Tāpat lokālā propaganda ar pretīgo rullīti, cik ļoti mums vajag migrantus un kādi viņi "bēgļi" un cik ļoti žēlojami... pretīgi!
Bļ, es tik ar māmuķi 1x gribēju laika ziņas noskatīties... Vairs negribu, citreiz apskatīšos internetā.

Viss ir pieejams internetā. Arī LV televīziju raidījumi, kas arī mēģina uztiept reklāmu.

Man pret reklāmu labi līdz skaņas izslēgšana uz tās liaku - tad vairs tā netracina. Bet tik un tā veltīga laika šķērdēšana.

TV kā aparāts var arī noderēt, piemēram, lai tam pieslēgtu ārējo disku ar torrentos novilkto, vai vēl gudrāks, kas pats novelk, bet gudrie tehnoloģiski faktiski ir datori ar ierobežotu opsistēmu (ne visi tie ierobežojumi un "fīčas" ir vēlami) un par viņu cenu var dabūt pilnvērtīgu datoru. Ne- gudrā vietā var paņemt vnk monitoru...
Un jā, piemēram, samsung smart tv, kam ieslēgta balss vadība, VISU, ko mikrofons uzķer, nosūta samsungam...

Ārzemju raidījumus un seriālus un filmas pārsvarā var atrast torrentos. Izņemot pavisam jaunas filmas, kur feikus trenkājot, paies vairāk laika.
Un jā, internetam jābūt labam,stabilam un ātram, bet man ir.

« Atbilde #23 : 2015. gada 09. oktobris, 12:08:05 »
Man ir TV, kas tiek izmantots diezgan daudz - gan fonā, gan izklaidei/atslodzei. Protams, tagad visu var dabūt datorā, bet monitors man ir diezgan sens un salīdzinoši mazs, turklāt visu dienu jau esmu pavadījusi datorkrēslā strādādama, tāpēc vakarā gribas atlaisties dīvānā pie TV un atslogot ne tikai muguru, bet arī smadzenes.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #24 : 2015. gada 09. oktobris, 12:09:37 »
Es neko nelegālu nedaru, lai man būtu jābaidās vai jākaunās. Bez smārta noteikti dzīve pastāv, arī es taču kkā dzīvoju, bet, kopš ir, man tiešām patīk. Monitora nav, ir laptops.
Izklausās pēc jaunās paaudzes, bet lai. :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #25 : 2015. gada 09. oktobris, 12:12:39 »
Un jā, internetam jābūt labam,stabilam un ātram, bet man ir.

Pietiek ar Triatel (tiesa, resnā paka], lai viss ietu bez raustīšanās (turklāt paralēli dators ar maniem darbiem uz tā karājas), nekāds pārdabiskais pieslēgums tas nav. Teorētiski LMT 4G, ar ko viņi skraida pakaļ, esot ātrāks.
Tā ka - tas nav nekas tāāāāds, kas pieejams tikai izredzētajiem.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #26 : 2015. gada 09. oktobris, 12:15:35 »
A Viedoklis tikai tiem, kuriem ir un vajag, ja?

vai es teicu - "tikai" ?

Atslēdzies tex

« Atbilde #27 : 2015. gada 09. oktobris, 12:17:02 »

Es neko nelegālu nedaru, lai man būtu jābaidās vai jākaunās. Bez smārta noteikti dzīve pastāv, arī es taču kkā dzīvoju, bet, kopš ir, man tiešām patīk. Monitora nav, ir laptops.
Izklausās pēc jaunās paaudzes, bet lai. :D
Nav jau runa par nelegālu, bet nu man kkā vairs "nestāvētu", ja zinātu, ka samsung noklausās guļamistabu  :angry:

Drīzāk domāju tajā virzienā, kur likšu esošo imac, kad kādreiz nopirkšu jaunāku. Tad veco varētu pakārt pie g-istabas sienas un pazemināt par gudro tv... Jo cena tik vecam būs tāda, ka pārdot nav jēgas un ka par to nekāds normāls tv nesanāks...
Pagaidām tūlīt būs 5 gadi bet mājās kalpo ļoti labi. Disks derētu ātrāks, bet ssd vieta ir esošajam... RAM sen ielikts max no specenes, pagaidām ar 16gb pietiek.

Atslēdzies tex

« Atbilde #28 : 2015. gada 09. oktobris, 12:18:27 »
Pietiek ar Triatel (tiesa, resnā paka], lai viss ietu bez raustīšanās (turklāt paralēli dators ar maniem darbiem uz tā karājas), nekāds pārdabiskais pieslēgums tas nav. Teorētiski LMT 4G, ar ko viņi skraida pakaļ, esot ātrāks.
Tā ka - tas nav nekas tāāāāds, kas pieejams tikai izredzētajiem.

iespējams. Tā kā man gadiem optika, turklāt ļoti stabila (man % nemaksā, provaideri vārdā nesaukšu), tad nav bijusi vajadzība salīdzināt. Citur ar raustošos 2-3G mobilo viss ir slikti.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #29 : 2015. gada 09. oktobris, 12:24:32 »
iespējams. Tā kā man gadiem optika, turklāt ļoti stabila (man % nemaksā, provaideri vārdā nesaukšu), tad nav bijusi vajadzība salīdzināt. Citur ar raustošos 2-3G mobilo viss ir slikti.

Protams, laba optika vienmēr ir labāka par bezvadnieku - piekrītu. Vnk. tas nav obligātais parametrs. Ir labi, ja ir (bet ne visur ir), bet var dzīvot arī ar zemāku klasi, jo principā funkcionē neslikti.
Ir bijušas kaut kādas tik superduperhiperkvalitātes filmas, ka nabagam aizkrīt gan, bet baidos, ka tas no izsūtītāja, ne saņēmēja atkarīgs.
Es visu atceros, Ričard...