Autors Tēma: KFC kaads ir iemeegjinaajis?  (Lasīts 2231 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

KFC kaads ir iemeegjinaajis?
« : 2015. gada 08. oktobris, 20:52:26 »
Gandriiz bi doma ieluureet, bet nosveeros par labu Subway...

Atslēdzies Trix

Re: KFC kaads ir iemeegjinaajis?
« Atbilde #1 : 2015. gada 08. oktobris, 22:03:38 »
Kas ir KFC?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #2 : 2015. gada 08. oktobris, 22:23:33 »
Kas ir KFC?
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies true detective

« Atbilde #3 : 2015. gada 08. oktobris, 22:25:48 »
Kas ir KFC?

āmīšu fāstfuda ieskrietuve Kentucky Fried Chicken, uz kurus atklāšanu pēc vistām izbadējusies LV tauta stāvēja garum garo rindu.

“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #4 : 2015. gada 08. oktobris, 22:27:27 »
ineshuk- nevajag tev viņu ,tici man un diezvai Rīgaa viņiem būs dzērienu automāti-lej cik gribi ...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2015. gada 08. oktobris, 22:28:27 »
Ā... Skaic.
Nu i dies ar šiem. Vistas tik un tā ir širpotreba ķīmiskās.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #6 : 2015. gada 08. oktobris, 22:33:30 »
Reizi pusgadā apmeklējam.
parasti pa 25€ paņemam asos spārnus. Neatceros viņi 36 vai 48 gab. Asi sātīgi, divas dienas ir ko šņukāties.
Neko citu tur neesam ņēmuši
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2015. gada 09. oktobris, 06:46:32 »
Es jau neceru uz kaadu nebuut organoleptisku baudiijumu ;) vnk- lai buutu viedoklis ;)

No kjeedeem shobriid atziistu DeliSnack vienu konkreetu burgeri par visai labi...

Viennakt noshokeejos par statjika desmaizhu cenaam, aapaac

Atslēdzies taj

« Atbilde #8 : 2015. gada 09. oktobris, 07:16:10 »
Bijām iegājuši, kad tikko atvērās. Jāatzīst vien ir, KFC tiešām nepatika. Darbā kolēge arī teic, ka vairs tur neies. Pārāk asi. Bet speciāli pasūtīju neasos filejas gabaliņus, vēl pārjautāju, vai nebūs asi, jo vēlos kaut ko bez piparotuma. Un nekā, asi tā, ka skrubināju nost slaveno KFC apvalciņu (reklāma - vistas gabaliņi speciāli pagatavoti kādā īpašajā mīklas apvalkā). Sajutos nelaimīga, jo padārgi arī un paliku nepaēdusi. Dzīvesbiedrs vispār nenotiesāja savu porciju, viņam bija vēl asāki vistu spārniņi. Tad būtu jāraksta, kā picērijās citreiz, ka ēdiens ir ass, lai izvēlas, kurš vēlas, lai rēķinās ar faktu...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #9 : 2015. gada 09. oktobris, 08:11:20 »
Skaic, neieshu

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #10 : 2015. gada 18. oktobris, 18:53:10 »
Atskaite Ineshukam, kā runājām čatā, paņēmu speciāli čekus.
Šodien biju KFC, ne pēc pašas iniciatīvas, bet nu tas šajā gadījumā nav svarīgi.
Tātād, ēstuve maza, cilvēki kādi 10 bija rindā. Apkalpoja palēni, kāds sāka kurnēt, kur tad ir ātrā apkalpošana, uz ko pārdevējs atbildēja, ka trūkst darbinieku.
Izpētīju, kas ir ņemams - likās ļoti maza izvēle, tik cik tajā tablo, nebija nekur vēl kāda ēdienu karte kā makdonaldā vai hesītī. Kad biju izvēlējusies, tad teica, ka vistu filejas būs ilgi jāgaida un pārējās vistas un viņu detaļas bija ar kauliem(paldies, negribas ķēpāties). Cēzara salātu nebija, apēsti. Pirms manis vēl dzirdēju, ka šis un tas nebija dabūjams(jau no tā mazās izvēles). Frī un hamburgeri mani neinteresēja, ja jau esmu čikenā. Tātad paņēmu Brazer twister par 3.10, ēdams, nekā īpaša. Latte lielo par 2 eiro, tā nebija dzerama  un piena putu tur vsp nebija. Arī par lati vēl pārdevējs prasīja otram, vai vispār ir.
Bērnu komplekts(puzle, oriģinālā vista, frī mazie, sula maza paciņa)- 2.80. Kaut kādā papīra autobusā kkas bij salikts. Oriģinālā vista(laikam spainis tas bija ar 5 gabaliem vistas detaļa ar kauliem) - 6.46. Fillet birger 3.10. Frī mazais 1.00. Pepsi 0.4 - 1.25. Mērces arī bija tikai 2 veidi, citas izbeigušās, tās maksāja 0.45.
Otrreiz neiešu, ja gribēsies fastfudu, tad Nr.1 ir McDonalds un tad seko Hesburgers.
Tādi mani vistēšanas piedzīvojumi.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #11 : 2015. gada 18. oktobris, 18:57:24 »
Kas taas par vistas detaljaam, kas 5 gab 6 eiro maksaa?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2015. gada 18. oktobris, 19:04:05 »
Tie noteikti nebija spārni, laikam kājas, ne apakšstilbs, bet tālākā detaļa. Stilbi arī bija, bet, tā ka neko, kas publiski jāskrubina, neēdu, tev būs jāgaida, kad kāds kauliņēdājs ierakstīs :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #13 : 2015. gada 19. oktobris, 09:54:43 »
TFI. paldies ka pabrīdināji! tad jau tiešām labāk maķīts vai hesīts vai staķiks :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #14 : 2015. gada 19. oktobris, 10:49:36 »
Pat sky vistspārniņi mazāk maksā.
Un vsp besī, ka dārgi tirgo atri un viegli pagatavojamu sausu paiku.

Tad labāk tiešām kkādai lielveikala kulinārijai maksāt par ķēpīgs reālu ēdienu, ko pašai gatavot slinkums vai vsp ierīču nav.
Tie paši sutinātie dārzeņi, nu neiešu es 200g sutināt... Un vēl kkādu tvaika katlu pirkt. Vel grilēt, ti vispirms nopikt grilu.

Kkā vairāk tīk maksāt par pagatavošanu tad, ja es to pati nevarētu. A gaļu maizē ielikt vai uzcept vistu sparninus pat es varu.