Dz. zona un viss ceļš ir platāks, ja ieskaita arī "ietvi". Tā nav iela, kas dalās brauktuvē un ietvē

bet piebraucamais ceļš pie mājas, kas turklāt atrodas teritorijā, ko ieskauj Dzīvojamās zonas zīmes.
Lai pierādītu, ka kādam traucē, būtu jāatrod tas kāds... Man personīgi netraucētu izbraukt arī, ja būtu palicis 2m platums.
Turklāt tad auto nedrīkstētu parkot gandrīz nevienas psrs mājas pagalmā, jo tajos laikos visi piebraucamie ceļi parkingam nebija paredzēti. T.i. steidzami jāiet apsodīt visus mikrorajonus

Piemēram, VISS jaunais Ziepniekkalns... Tur VISI auto stāv uz piebaucamajiaem ceļiem, kur līdz otrai malai ir kādi 2m...
Un pat, ja Tev, Beton, taisnība, - kamēr tie $£%^£$% smērēs papīrus, es varu nemaksāt

Un Kurzemes rajona tiesa vispār neko ātrāk kā pus gadu pēc iesniegšanas skatīt nemēdz, kur nu vēl tik steidzamu un svarīgu keisu (vidējais gaidīšanas laiks uz izskatīšanu ne-kriminālam, kur nevajag drošības līdzekli vai tml., gandrīz gads). Aber tam "limuzīnam" ir nepilns gads līdz šrotam vai citam īpašniekam anyway, jo uz nākamo TA vairs man neatmaksāsies to remontēt... Un vsp varbūt RD līdz tam jau būs bankrotējusi, karš sācies vai fvz kas.