Aptauja

Dziesma ir

parasta mīlas lirika par zaudējumu un meliem
3 (20%)
politisks protests pret propagandu
6 (40%)
vienalga, man patīk
6 (40%)
vienalga, man nepatīk
0 (0%)

Pavisam nobalsoja: 15

Balsošana ir beigusies: 2015. gada 20. oktobris, 15:24:38

Autors Tēma: Svētie meli  (Lasīts 4330 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Svētie meli
« : 2015. gada 10. oktobris, 15:22:30 »
Sava veida "sabiedriskās domas pētījums". Kā jūs uztverat? (Lūdzu, ieklikšķiniet atbildi aptaujā virs tēmas).
Sekojošā Allas Pugačovas dziesma esot izņemta no Ru neta, kā "spļāviens sejā Putinam".
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 10. oktobris, 15:36:34 no Spārka »

Atslēdzies ragana

Re: Svētie meli
« Atbilde #1 : 2015. gada 10. oktobris, 15:32:54 »
Vienīgi tajā gadījumā, ja Putina seja izšūta uz Borisovnas mutautiņa.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2015. gada 10. oktobris, 16:33:15 »
dziesmas vērtība ir tajā,ka katrs dzird sev svarīgāko,dotajā brīdī aktuāko. Visi lielie maakslas darbi ir nozīmīgi ar to,ka to aktualitate  nemazinās laikam ejot ..tā arī šī dziesma...
Nezinu,slinkums meklēt kura gada dziesma šī ir... bet...man sajūta,ka esmu dziedājusi un gaudojusi līdz arī kkādos, savos mīlas moku gadījumos  :confused:

šobrīd..ja viņai piedēvēts tāds statuss un tāda spēja ,kā spļaut PU sejā....tad ..daudziem tas ir svarīgi,daudzi to sadzird un tātad sabiedrība dzird šos melus...
izņemšana rāda  bailes,ka sadzirdes vēl vairāk..

mans balsojums- 1. bija laiks,kad man tā bija dziesma par mīlas mokām,
                            2. šobrīd es dzirdu politisku piesitienu.
                            3. abos gadījumos man patīk :)

lai gan, apkārtšļūcošu makaroņšku stāstus diezin vai varetu saukt par- svētajiem meliem... :confused: ;)

kā tur bija Paula dziesmā par suni  :rofl: ,kur neviens nedzird dziesmu par suni :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #3 : 2015. gada 10. oktobris, 16:33:20 »
Nu, pirmkārt, tā dziesma ir ļoti veca. Otrkārt, propaganda nekādi nav pieskaitāma pie "svētajiem meliem". Es pat teiktu, tas ir viens īpaši nekrietns melu paveids. Un, treškārt, ja Borisovnai tiešām būtu nodoms paust viedokli, tur nekādu dziesmu nevajadzētu. Katrs viņas purkšķis tiek translēts tv un apzelēts presē, tā ka varētu arī vienkārši vārdiem pateikt...ja būtu, ko teikt.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #4 : 2015. gada 10. oktobris, 16:37:38 »
noskatījos vēlreiz klipu..
oij...neee nuu nav te nekādu milas moku....
mīlīši, spļāviens un no laba augstuma...

p.s varbuut kkad naktii pameklēšu kadu veco ierakstu...nez kur lai meklē :confused: ...salidzināšanai..
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #5 : 2015. gada 10. oktobris, 16:41:29 »
FC- aa tu doma,ka viss tur nav dikti savstarpēji saistīts un savīts/sapīts?? kaa viņa var ta droši paust savu viedokli,ja tur dzivo un maizi ēd???
viņa ir maksliniece ,dziedaataja un taads ir viņas izpausmes veids...
bet jaa te tak tas stasts,ka katrs dzird to,ko grib un kas tuvaks.. aptauja laba, paskatiities,ko dzirdam mēs..no malas...
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #6 : 2015. gada 10. oktobris, 18:14:53 »
Dziesma, kā te saka, esot veca. Un es nezinu, kas vārdus rakstījis un ko tad domājis. Bet Alla šodien Jaunajā vilnī to 100 punkti dzied ar nozīmi, nav viņa muļķe, saprot, kā tas šodienas kontekstā izskan.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #7 : 2015. gada 10. oktobris, 18:28:50 »
Dziesma, kā te saka, esot veca. Un es nezinu, kas vārdus rakstījis un ko tad domājis. Bet Alla šodien Jaunajā vilnī to 100 punkti dzied ar nozīmi, nav viņa muļķe, saprot, kā tas šodienas kontekstā izskan.

Nuja, ka nav muļķe. Ne jau tik dumja, lai zaudētu ofciālās visa kā tur mūzas statusu un garantētus ienākumus. Bet, ja nu viss pagriežas savādāk? Nu, tad, re kur dziesmiņa- pierādiet, ka primadonna nebija īstena disidente ;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #8 : 2015. gada 10. oktobris, 18:49:47 »
Man šķiet, ka dziesma ir labākajās padomju "kvarķiņika" tradīcījās. Nauda ir jāpelna, bet pelnīt vari, ja esi vienisprātias ar partiju. Bet runāt gribas. skaļi nedrīkst. Lielai daļai padomju laika dzejnieku, komponistu lirikā ir saklausāms protests.
Mums jārunā tā, kā vajag, bet domas izsakam "caur puķēm".

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #9 : 2015. gada 10. oktobris, 19:18:27 »
Nuja. Tikai tāds городской сумашедший kā Šnurs var atļauties uzdziedāt: "Выборы, выборы, кандидаты- пидоры!" :rofl:

Visi, kas ir gribējusi, ir varējuši. Cik zinu, nošauts neviens nav. Citi laiki tomēr. Tad nu varbūt nav ko vecuma galā atdarināt sen aizgājušu dienu disidentus, vai, citiem vārdiem sakot, mēģināt и рыбку съесть, и нахуй сесть... (Pardon my French)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2015. gada 10. oktobris, 19:19:28 »
un kā tad bija pašiem ar atmodas laiku???
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #11 : 2015. gada 10. oktobris, 19:22:12 »
Es nenosodu tos, kas "caur puķēm", visi grib dzīvot.. Bet nesaprotu tos, kas klaji pakaļu laiza pie varas esošiem..

Atslēdzies Broms

« Atbilde #12 : 2015. gada 10. oktobris, 19:42:57 »

Atslēdzies Broms

« Atbilde #13 : 2015. gada 10. oktobris, 20:29:13 »
Dziesmai baigi foršie vārdi. Vārdi, kurus dažreiz var attiecināt uz prastu ģimenes skandālu..
Bet šeit vēstījums ir cits.
Pēc vàrdiem, ka ir apnikusi tava labestība, zālē atskan daži smiekli, bet nesajūtot abalstu, apklust.

Gočpendel, tā ir sms draugam voloģkam...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #14 : 2015. gada 10. oktobris, 20:33:26 »
Začem ti javļašesja kamņe v dom....