Vot ieliku tēmu, tai sakarā lasīju vienu komentu: Rībecāls 06.03.2015 21:17 Dvēseles radinieks - patiesībā diezgan baisa sajūta! Jau 37 gadus dzīvoju vecpuisī, dāmām liku mieru, viņas man arī, laiku veltīju karjerai un hobijiem, arī draugiem, līdz kādu dienu darbā parādījās Viņa, un sākās šausmas. Likās, ka mans spoguļattēls, tikai daudz skaistāks - līdzīga izturēšanās, jociņi, manieres, ieradumi. Sākumā norakstīju visu uz pusmūža krīzi, jo Viņa ir krietni jaunāka, bet pēc pāris mēnešiem sapratu, ka esmu ieķēries nopietni. Ir tā, ka saprasties var bez vārdiem, tiek pamanītas visniecīgākās garastāvokļa pārmaiņas, intuitīvi var sajust otra cilvēka vēlmes, piemānīt var pat necensties, jo sevi taču piemānīt nevar. Vēl ir nepārvarama vēlme pieskarties - kaut vai pirkstus elektrības rozetē jābāž! Tomēr nolēmu audzināt raksturu un nesākt "dienesta romānu" - pagājuši ir 14 mēneši, zaudēti 22 kg svara, miegs diennaktī ne ilgāk par 4 stundām, bet enerģija tāda, kā reaktoram, - var strādāt 20 st...
[Oct 10 16:32:57] itta (ups):Interesanti ir tas, ka reizēm satiekot vai kontaktējoties ar kādu cilvēku patiešām ir sajūta, ka tāda kā strāva plūst nenosakāmā veidā no viena līdz otram un tad ir jautājums vai tiešām nav tā, ka tas ir tas īstais, tas kurš ...