Autors Tēma: Kā atpazīt dvēseles radinieku?  (Lasīts 8343 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Re: Kā atpazīt dvēseles radinieku?
« Atbilde #15 : 2015. gada 10. oktobris, 20:32:17 »
Saņēmos un izlasīju to rakstu.
Tur taču vnk normālas attiecības aprakstītas.
"Dvēseļu radniecība" ir pavisam kas cits.

Varbuut vari pielikt klaat kaadu info kaa to saproti, jo skatijums uz lietam daudziem ir atskjirogs...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #16 : 2015. gada 10. oktobris, 20:59:52 »
Delfi parastajā dzeltenās preses noskaņā banalizē un trivializē jēdzienus, gar kuriem viņiem diemžēl nevar aizliegt gramstīties, tāpat kā visām Zeltenēm, Dzentlmeniem un pārējām briesmām.
Izkonspektēšu dvēseles radniecību Delfu gaumē:
1/2) sajūta - īstais, esam jau tikušies
3) viegli klusēt
4/5) sajūtam domas, sāpes
6) nebesījamies par trūkumiem
7/8) drīkstam būt vienatnē un būt dažādi
9/11) nesitam otru nost, lai pierādītu taisnību
10) tuvība ir patīkama

Pārlasām vēlreiz. Un tagad atbildam - kurš no punktiem drīkst iztrūkt parastās, stabilās attiecībās? Labi, izņemot "sajūta, ka esam jau tikušies".

Par dvēseļu radniecību es nemaz neiesākšu runāt, tā ir cita tēma; un tā nav Delfu tēma. Ar dvēseļu radiniekiem nebūt nav obligāti būvēt attiecības un/vai precēties. Un es te nedomāju modernās "dvīņu liesmu" idejas, bet jēdziena visnotaļ vecmodīgo nozīmi.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 10. oktobris, 21:09:59 no Spārka »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2015. gada 10. oktobris, 22:55:13 »
Kas ir  “modernās “dvīņu liesmu“ idejas “???
Esmu pagalam no modes atpalikusi  :thinking:

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2015. gada 10. oktobris, 23:26:43 »
man arī liekas, ka tā ir delfu buļļa kaka precēties izmisīgi gribošām durām.
Spārka to glītāk pateica, bet dvēseļu radinieks ir kas cits. Fiziska pievilcība tur nje pri čom....

Clv ar ko var runāt un runāt un kopā aizvirzīties tur kur katrs par sevi neaizvirzītos. Pozitīvā nozīmē. Cilvēki, kuriem ir kopīgs domāšanas veids, kas, kolektīvi domājot, papildina viens otru...
Pat ja diskutē un kkādos jautājumo domas nesaksrīt - tās tieši papildina ...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2015. gada 10. oktobris, 23:47:48 »
 :rofl:  cik dažādu dvēseļu, tik radinieku...
Man atkal šķiet, ka saprotas bez vārdiem un runāt nevajag.

Atslēdzies tex

« Atbilde #20 : 2015. gada 11. oktobris, 08:51:34 »
 :rofl:  tuk, laaaaab, man verbālais procesors :P

Atslēdzies itta

« Atbilde #21 : 2015. gada 11. oktobris, 09:02:50 »
Ieskreeju un atradu saadu, pat sakaarojaas atrast un palasiit http://attiecibas.jautajums.lv/1353651/20:

Par dvēseļu radniecību, manuprāt, brīnišķīgi ir aprakstīts M.Ņūtona grāmatās. Tātad katrai dvēselei ir galvenā viņas grupa ("kopgrupa") 3-25 dvēseļu sastāvā un sekundārā "blakusgrupa" ~1000 dvēseļu sastāvā.
Dvēselei iemiesojoties lomas jau augšā ir sarunātas. Ļoti paveicas, ja nolaižas lejā dvēseles no "kopgrupas" - parasti tie ir labāko draugu, vecāku, bērnu, radu veidolā (vidēji ~3-5 tādas nolaižas). "Kopgrupā" parasti esot viens galvenais "dvēseļu partneris", kurš tad arī ir tas īstais dvēseles radinieks, ar kuru parasti ļoti daudzas dzīves tiek spēlētas tandēmā. (Bet ir dvēseles, kurām nav sava pastāvīgā partnera; tad viņa partnera lomu spēlē kāds no sekundārās grupas vai jebkurš no kopgrupas.)
Atpazīšana kā reiz notiek nevis sajūtot, bet ieraugot. Ir vairākas pazīmes, pēc kā šī atpazīšana nostrādā (smaržas - tātad arī sajūtas, bet drīzāk - konkrētas vizuālas detaļas), bet parasti tās esot acis, jo tieši caur acīm atpazīst dvēseli.
Mēs vispār nemēdzam iemīlēties kādā nepazīstamā dvēselē, tikai un vienīgi dvēselē no pazīstamās sekundārās vai kopgrupas.
Sliktas lomas parasti tiek spēlētas ar sekundārās grupas varoņiem (var arī labas lomas spēlēt), bet dati liecina, ka arī no savas kopgrupas dalībnieka var sanākt izšķirties. Lielākoties ar galveno dvēseļu partneri kā reiz dzīvo kopā laimīgi.

[/size]Muktiana[/color][/size] (2012-07-17 15:39) Aizmirsu piebilst, ka tā var būt arī pēc plāna, ka šajā dzīvē Tavs partneris nenolaidīsies, jo katram jāgūst cita pieredze. Gadās, ka vispār neviens no kopgrupas nenolaižas, tad nu jāiztiek tikai ar "sekundārajiem". (Tātad emocionālu tuvību nejūt ne ar radiem, ne draugiem.)
Tik nežēlīgs variants, ka nav neviens ne no kopgrupas, ne sek. grupas laikam nemēdz būt.
Bet cilvēki, ar kuriem kopā nedzīvo neviens no kopgrupas, visu dzīvi jūtas ļoti vientuļi.

Atslēdzies itta

« Atbilde #22 : 2015. gada 11. oktobris, 09:21:13 »
Ja taa nopietnaak, tad savas attieciibas varu iedaliit karmiskajaas - ja izveertee peec saadas skalas: karmiskās attiecības, dvēseļu radinieku attiecības, kā arī- dvīņu liesmas attiecības…

Reku par jaunmodiigajaam dviinju liesmaam: http://new.soleil.lv/publ/astrologija/astrologija/dvinu_liesma_ka_es_varu_zinat_ka_esmu_to_atradusi/20-1-0-907

Lai kaa mees kaut kam ticam neticam vai uzskatam, ka tie ir katju murgi, bet reizeem ir visai interesantas situaacijas, kas liek padomaat par mistisko un neizprotamo tikai jautaajums vai visu vajag saprast???? Varbuut vajag vienkaarsji izbaudiit...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #23 : 2015. gada 11. oktobris, 09:25:22 »
Izklausās visnotaļ loģiski. Kaut kur arī lasīju teoriju, ka cilvēkam dzīvē ir ierobežots skaits (laikam bija 7) citu cilvēku, ar kuriem viņš var dibināt tuvas (dvēseliski) attiecības. Un, kad tas skaitlis ir izsmelts, tad viss- atliek tikai virspusēji kontakti.

Teorija mani nepārliecināja, jo pati esmu pierādījums pretējam: man ir diezgan daudzi tuvu draugu, kuri uzradušies pieaugušā vecumā, turpina uzrasties jauni, un skaits pilnīgi noteikti pārsniedz 7 :) Jā, tieši tuvi draugi, paziņas neskaitu. Iemīlos gan vienmēr vienādi: ieraugu...un ir! bet, sasodīts, arī šis skaits, ka tik jau nepārsniedz 7... Varbūt tomēr nav tik tehniski viennozīmīgi tas viss.

Tas dvīņu liesmu teksts aizdomīgi atgādina situācijas, kad "nevar kopā un nevar atsevišķi", kuras visbiežāk ir parastas emocionālās neinteliģences sekas. Cik daudz duras, šo tekstu salasījušās, vēl tiks atkal un atkal iekaustītas...pilnīgi žēl.

Atslēdzies itta

« Atbilde #24 : 2015. gada 11. oktobris, 09:36:11 »
Nu kaa saciit jaasaka, ja duras tad nu ko lai dara... mans domaa, ka lasiit var visu un kaut ko veertigu var vienmeer atrast tikai nav slikti, ja prot lietas kaut nedaudz arii filtreet :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #25 : 2015. gada 11. oktobris, 09:39:31 »
Nemeklēju nekādu dvēseles radinieku. Man vienkārši ļoti patīk pati doma, ka kaut kur tāds ir.

Atslēdzies itta

« Atbilde #26 : 2015. gada 11. oktobris, 09:51:03 »
Reizeem ir taa, ka tiek doti kaadi cilveeki, kas paliidz risinaat taabriiza samilzusaas probleemas, nezinu vai tie irdveselju radinieki vai kass, bet reizeem ir iistajaa laikaa un vietaa...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #27 : 2015. gada 11. oktobris, 09:52:13 »
Nu kaa saciit jaasaka, ja duras tad nu ko lai dara... mans domaa, ka lasiit var visu un kaut ko veertigu var vienmeer atrast tikai nav slikti, ja prot lietas kaut nedaudz arii filtreet :D

Man vienai paziņai taisni šobrīd akūts variants...Un es uzstājos nejaukās, vecās tantes lomā, kas saka, ka no bijušā narkomāna ar hronisku paradumu melot, krāpt un vardarbīgi uzvesties nekāds sapņu princis nesanāks... A man pretī- jā, bet katru reizi, kad mēs gribam izšķirties, mums kaut kas it kā neļauj!

"Draugi, ģimenes locekļi un citi tavā lokā esošie cilvēki nevar izprast jūsu dvīņu liesmu drāmas un viņi pastāvīgi mēģina jūs pārvilkt pie kāda cita, kas jums, viņuprāt, šķiet piemērotāks partneris."- un  vēl daži punkti sakrīt pilnībā. Es jau neko, man jau arī patīk romantiski skaidrojumi...līdz zināmai robežai.

Atslēdzies itta

« Atbilde #28 : 2015. gada 11. oktobris, 09:57:34 »
Man vienai paziņai taisni šobrīd akūts variants...Un es uzstājos nejaukās, vecās tantes lomā, kas saka, ka no bijušā narkomāna ar hronisku paradumu melot, krāpt un vardarbīgi uzvesties nekāds sapņu princis nesanāks... A man pretī- jā, bet katru reizi, kad mēs gribam izšķirties, mums kaut kas it kā neļauj!

"Draugi, ģimenes locekļi un citi tavā lokā esošie cilvēki nevar izprast jūsu dvīņu liesmu drāmas un viņi pastāvīgi mēģina jūs pārvilkt pie kāda cita, kas jums, viņuprāt, šķiet piemērotāks partneris."- un  vēl daži punkti sakrīt pilnībā. Es jau neko, man jau arī patīk romantiski skaidrojumi...līdz zināmai robežai.

Zinu no pieredzes, man gan ir pozitiivs iznaakums... ar negatiivaam sekaam attieciibu jomaa...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2015. gada 11. oktobris, 10:06:01 »
Nu gan, nu jau šo vajadzēja mistikas sadaļā :rofl:
Jūs patiesi tam visam ticat?
Es laikam tik samaitāta, ka par pilnu tās teorijas neņemu un galvu nepiebāžu  :)