Autors Tēma: Gripas potes  (Lasīts 3392 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Gripas potes
« Atbilde #15 : 2015. gada 12. oktobris, 10:27:37 »
vai šis uzbrauciens man?
Ja tā, tad es tak saku, ka man nav īstas skaidrības par pošu jautājumiem. Un mediķi jau arī diezvai ieviesīs kādu skaidrību - paši dalās frontēs.

to, protams, var uztvert arī kā uzbraucienu (bija kādreiz te garumgarā tēma, kur oponenti asiņainām mutēm plēsās). Bet mediķi frontēs nedalās. Ja nu vienīgi kāds homeopātus vai dziedniekus sauc par mediķiem. Tur ne tādas vien tūdaliņas dabū dzirdēt.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #16 : 2015. gada 12. oktobris, 10:27:38 »
Tūliņ panesīsies atkal vecās dziesmas par vakcināciju. Vajadzētu aizliegt nemediķiem paust savu viedokli vai pārliecību šajos jautājumos.

:D
Nuja, lai ir tikai viena - "pareizā" patiesība. :D
Un viena partija...
Un Vadoņa portrets pie sienas...

Tur jau tā šaize, ka ir gana daudz mediķu, kas savējos nepotē un godīgi pasaka, ka neiesaka arī citiem. Ir pelēkā masa pārējo, kas papagailē to, ar ko ir baroti 10 gadus.
Un ir tie, kam par popularizēšanu ir gan maize, gan sviests, gan desa pa virsu... Pārfrāzējot Nīči (ja nemaldos): ja visi būtu veseli, ārstus nevajadzētu - nazis pats sev nevar iegriezt.

Man ir vismaz 3 loģiski jautājumi, uz ko neesmu saņēmusi nevienu atbildi, kas nebūtu plika propaganda.
Tā pati "pūļa imunitāte", kas "aizsargā tos, ko veselības problēmu dēļ nedrīkst potēt". Ja jau lielais vairums ir sapotēti, neslimo un slimības nepārnēsā, tad kur šīs rodas? Pārnēsā un slimo nevakcinētie? Ņemot vērā procentuālo proporciju, tad nepotētajiem 100% visiem būtu jābūt slimiem. Bet nav. Tātad slimības pārnēsā tie paši potētie, ne jau pērtiķi un pingvīni. Tad kā tur ir ar "pūļa imunitāti, kas aizsargā nabadziņus"?

Uz šīs pasaules jebko ir iespējams noliegt un jebkam ir iespējams ticēt.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #17 : 2015. gada 12. oktobris, 10:30:37 »

Tur jau tā šaize, ka ir gana daudz mediķu, kas savējos nepotē un godīgi pasaka, ka neiesaka arī citiem.

Vari nosaukt kaut vienu mediķi, kas iestājas pret bērnu vakcināciju? Neiet runa par gripas vīrusiem.

Mana pārliecība - ja izvairies no valstī noteiktās obligātās vakcīnas - lūdzu, bet attiecīgās slimības ārstēšana tad līdz pēdējam centam no paša kabatas.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #18 : 2015. gada 12. oktobris, 11:00:12 »
Gripas pote nav obligāta vakcīna. Te tēma par gripu, Beton, par gripu..... un par to, kā lai saprot - vajag vai nevajag gripas poti.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #19 : 2015. gada 12. oktobris, 12:51:48 »
Bet mana pārliecība - ja no potes ir blaknes, tad par to arī ir kādam jāatbild, nevis nabaga vecākiem atlikušo mūžu jākopj dārzenis ar birku "tā gadās, bērni ir vecāku atbildība".
Kad vecāki atsakās no vakcinācijas, viņiem jāparakstās, ka uzņemas atbildību par šo lēmumu.
Kas ar savu parakstu un maku atbild par vakcinācijas sekām?

Starp citu, vakcinācija NAV obligāta. Pēc likuma nav.
Obligāta tā ir tādā kontekstā, ka, ja vecāki vēlas vakcinēt bērnu, tad valstij tas ir obligāti jānodrošina [un šajā punktā "valsts" klibo, jo piedāvā tikai komplektus "desa, gumijas zābaki, mašīneļļa, kucēns un ledusskapis", bet vienu vienkāršu gumjas zābaku dabūt nevar.]

Uzvārdus neminēšu. Varu, bet neesmu tiesīga publiski izpausties. Datu aizsardzība, vai zinies. Un ne visi vēlas savu viedokli popularizēt (sk. tēzi par maizi un desu).
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tex

« Atbilde #20 : 2015. gada 12. oktobris, 14:48:10 »
Pat, ja kāds "atbildētu ar maku par sekām", tad būtu ārkārtīi grūti pierādīt, ka tās ir tieši vakcinācijas un ne kā cita sekas

Apmēram, kā apdrošinātāji - jā, jā maksās tev par īpašumu, ja ar to kas notiks
BET, kad iestājas gadījums, tad sākas:
vai logi bija ciet?
signalizēcija ieslēgta?
ugunsgrēka pīkstulis verificēts
u.t.t. līdz atradīs kkādu 1 sīkumu, kas nav, lai varētu nemaksāt...

ar veselību vēl vienkāršāk: vnm var norakstīt uz iepriekš nezināmu iedzimtu kaiti (un pierādi tu mediķiem, ka tāda nebija), vecāku nolaidību u.t.t. pat, ja neatradīs kur piesieties, tad staigāsi ar savu taisnību desmitiem gadus pa tiesām un tūkstošus maksājot advokātiem... pa to laiku tas SIA būs nobeidzies un tāpat neko nedabūsi