Autors Tēma: Kas jauns?  (Lasīts 2144 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Kas jauns?
« : 2014. gada 10. oktobris, 14:42:57 »
Kur Mao politinformaacija? Kas shodien jauns? Es jau nemaaku taa, kaa Mao. Man no shodienas zinjaam iekrita aciis, ka taa pakistaanju meitene, kas bija cietusi un sashauta deelj savas veelmes guut izgliitiibu, sanjeemusi Nobela preemiju.
Kaa ar muusu pashu valdiibas politiku, kaada koaliicija briest un veidojas?

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Kas jauns?
« Atbilde #1 : 2014. gada 10. oktobris, 14:43:58 »
Klīst baumas, ka zaļie zemnieki baigi grib visur piedalīties. Citiem tas īsti neesot saprotams un pieņemams.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #2 : 2014. gada 10. oktobris, 16:18:51 »
lasīju, ka grib tautas vēlētu prezidentu.
Vienotība laikam ir pret, jo var sanākt, ka ievēl populāru mūziķi vai aktieri :D nevis profesionālu politiķi.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2014. gada 10. oktobris, 16:26:25 »
Drīzāk baidās, ka saņemsies un ievēlēs profesionālu politiķi, nevis kādu no ex biznesmeņiem, ārstiem, baņķieriem.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #4 : 2014. gada 10. oktobris, 16:38:34 »
Beidziet, man liekas, ja tauta veeleetu, tad buutu Lembergs vai kaut kas tamliidziigs.. Jo varees jau izveeleeties tikai no piedaavaatajiem. A piedaavaas ta kaadus.. Lembergs, Shlesers utt.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2014. gada 10. oktobris, 16:47:04 »
Reaalaak Maestro, ne?  :just_popcorn:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 10. oktobris, 16:49:14 »
jā jā, Maestro... Tauta brēks pēc Vairas, bet dabūs Kaimiņu :D

Atslēdzies zebiekste

« Atbilde #7 : 2014. gada 10. oktobris, 18:40:43 »
Kur Mao politinformaacija? Kas shodien jauns? Es jau nemaaku taa, kaa Mao. Man no shodienas zinjaam iekrita aciis, ka taa pakistaanju meitene, kas bija cietusi un sashauta deelj savas veelmes guut izgliitiibu, sanjeemusi Nobela preemiju.
Kaa ar muusu pashu valdiibas politiku, kaada koaliicija briest un veidojas?
Mio aiz priekiem vairs nevar parakstīt. Ikaunija viendzimuma laulības atļautas, tagad Mio kārto papirus lai pārceltos uz ikauniju.......

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2014. gada 10. oktobris, 19:10:19 »
Noprecēs Tevi....
Visus sakost!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #9 : 2014. gada 10. oktobris, 21:13:09 »
Ak shitaa? Nu tad jau skaidrs, taas papiiru buushanas vienmeer ievelkas, un shtaates tak ar jaameklee.