Autors Tēma: Provinciāli utubungas  (Lasīts 18357 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Provinciāli utubungas
« Atbilde #60 : 2015. gada 14. oktobris, 16:38:32 »
Jā, un visus auto, kas vecāki par pāris gadiem, konfiscēt uz vietas un ļaunprātīgajiem  nabagiem, kas aiz tīrās noziedzīgās ļaunprātības nav nomainījuši tos pret jauniem no salona, atņemt tiesības uz mūžu un uzlikt soda naudu jauna auto vērtībā! Lai zin, mūdži, kā ar vecām lamatām uz ceļa rādīties!

Kvadra, pate tak kliedzi, ka noteikumi nepiemēroti, ātrumu par daudz ierobežo! Es Tev skaidroju, ka tas ir tāpēc, ka satiksmē piedalās dažāda vecuma autiņi un ne vienmēr autovadītājs ir tik pieredzējis, lai spētu novērtēt laika un ceļa apstākļus un auto tehnisko stāvokli. Tāpēc ir noteikti ierobežojumi. Kā orientieri.

Neviens jau nost nešauj par pārkāpumu, mani pēd 3 reizes ir tikai pabrīdinājuši, lai gan pēdējā bija +30 apdzīvotā vietā.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #61 : 2015. gada 14. oktobris, 16:42:37 »
Kasko liels, jo zog, maitas... manu peec 7 nedeeljaam nozaga, kaut vinjiem uz pusseshiem :@

vai tad tikai? un it kā tas Tev pirms tam bija noslēpums, ka šos zog... bet kā saka, attaisnojumu vienmēr var atrast :DD

Atslēdzies Trix

« Atbilde #62 : 2015. gada 14. oktobris, 16:43:03 »
Trix, nezinu no kurienes Tev tāda info "par bezjēdzīgiem ierobežojumiem nevietā"?? Ja Tavs subjektīvais viedoklis, tad tā arī pasaki.
Mums savulaik kursos mācīja, ka 90% atsevišķu ierobežojošo (ātruma ierobežojums, aizliegts apdzīt u.c.) un brīdinājuma zīmju (ass līkums, līkumains ceļš, bīstami u.c.) tiek uzliktas tieši pēc asiņainiem CSN. Lai gan tas bija jau 35 gadi atpakaļ, un vairs varētu nebūt taisnība, es personīgi zinu vairākas vietas, kur pēc CSN ir izliktas zīmes.

Un Tu gribi, lai es tagad izbraukāju visu Latviju un fiksēju idiotiskās ceļazīmes?

IMHO uz četrjoslu šosejām, kur redzamība ir adekvāta, vietas pietiek un segums normāls, 90 km/h ir sviests.
Protams, saprotu, ka kādreiz automobiļi nedrīkstēja braukt ātrāk kā cilvēks... Tad jau šis ir progress.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #63 : 2015. gada 14. oktobris, 16:47:12 »
Nu, virsuu es ar sho nevienam neskreeju...

Un aatruma ierobezhojumi ir stuuuulbi... 5% imbecilu deelj citiem jaaciesh...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #64 : 2015. gada 14. oktobris, 16:47:47 »
nu nav mums tās šosejas nekādas izcilās, kā arī suņi, kaķi, dzērāji, velosipēdisti un citi zvēri pa viņām vazājas...kā arī visādas nobrauktuves, piebrauktuves un sazin kas vēl...
 ok, ja noformētu kā automaģistrāli ar žogiem + AM ierobežojumiem, tad varētu arī 110-120 uzlikt

Atslēdzies daddy

« Atbilde #65 : 2015. gada 14. oktobris, 16:51:32 »

Un aatruma ierobezhojumi ir stuuuulbi... 5% imbecilu deelj citiem jaaciesh...

nez, man gan tie NEMAZ netraucē :) es lieku +10 pēc GPS un mierīgi braucu. parasti ātrāk nekā vidējā plūsma :)
Ja ceļš baigi pilns, tad iesēžos ērtāk, pagriežu skaļāk rādžiņu un dziedu līdzi :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #66 : 2015. gada 14. oktobris, 16:58:50 »
5 % imbecilu? To saki tu, Inešuk?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #67 : 2015. gada 14. oktobris, 17:06:36 »
Tāpēc ir noteikti ierobežojumi. Kā orientieri.
Kādi orientieri?! Orientieris būtu zīme "Ieteicamais ātrums" - pret tādu nebūtu iebildumu - bet pat aizmirsusi esmu, kad vispār tādu pēdējo reizi būtu kkur redzējusi - kāda jēga tādas uzstādīt, jo par tām jau nevar sodīt.  Mums ir tikai ātruma ierobežojumi - aizlieguma zīmes, kuru pārsniegšana ir sodāma. Mani ne tik sen ar jestru izskrējienu no slēptuves un  tekstu "kur tad mēs tā STEIDZAMIES?" nojūdza ar 64km/h no jūrmalenes iebraucot Ulmaņa gatvē. Lieki sacīt, ka vēlā stundā, kad ceļš tukšs un satiksme nekāda. Zināju jau, ka tā ir lamatu vieta, bet vienalga iekritu, jo kaut kā aizdomājusies biju un modrību zaudējusi. Baigais apdraudējums bija satiksmes drošībai, ne? Cienīt man viņus, tos legālos reketierus, vai?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #68 : 2015. gada 14. oktobris, 17:09:21 »
Es neredzu nekaadu pamatojumu jelgava- riiga posmaa ierobezhot uz 90, ja visi (gandriiz brauc uz 120 un nekas no taa neceljas... taas avaarijas, kas gadaas, esoshaas ziimes kkaa nenoveersh... vieniigais labums mentiem- peljnja...

PS 5% TAADU imbecilu, kas i savu dziiviibu apdraudeet gatavi...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #69 : 2015. gada 14. oktobris, 17:18:01 »
labi, a cik jūs ierosināt ierobežot posmā Rīga Jelgava, un kāpēc? :) 120? 150? - ar šādu ātrumu emu tur braucis, komforts nezūd... 200? varbūt vispār atcelt??  :)
idejas? :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #70 : 2015. gada 14. oktobris, 17:20:36 »
Man īpaši netraucē ārpilsētas 90km/h, braucu ar 100 un ok. Bet tie 50km/h, visās "pilsētās", kā Spuņņciems, piemēram, kur šoseja ar mežu abās pusēs vai jaunizbūvētie nomales ceļi ar divām joslām katrā virzienā un norobežojuma barjerām... Vai veselas ielas - "Dzīvojamās zonas" ar 20km/h - man ir sajūta, ka par mani naturāli ņirgājas.   :angry:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #71 : 2015. gada 14. oktobris, 17:22:02 »
Ā, un otra tipa "derīgās" ceļazīmes - 50 km/h un "ceļa remonts", kaut gan kopš ceļa remonta jau trīsreiz izmiruši dinozauri, un pat strādnieka benčiks atrodams ar grūtībām, kur nu vel lāpsta vai greideris...

Kā tur bija tas gadījums ar ceļu, kur viena zīme pie otras, brīdinājumi un ierobežojumi, bet smagas avārijas kā notiek, tānotiek. Novāca visas liekās zīmes, ij avārijas beidzās...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #72 : 2015. gada 14. oktobris, 17:23:49 »
Būtu jau labi, ja Rīgā brauktu ar 50.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #73 : 2015. gada 14. oktobris, 17:24:01 »
Vai veselas ielas - "Dzīvojamās zonas" ar 20km/h - man ir sajūta, ka par mani naturāli ņirgājas.   :angry:

Ja tā nav tava dzīvojamā zona - KO TU TUR LIEN VISPĀR :D

Savukārt, ja ir Tava, tad es nesaprotu par ko cepies, Tavi bērni vai tad tur nestaigā, ar riteņiem nebraukā? manuprāt ļoti pareizi tas viss :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #74 : 2015. gada 14. oktobris, 17:25:17 »
Būtu jau labi, ja Rīgā brauktu ar 50.

Es par šoseju runāju.