120 manaa marshrutaa droshiibu neapdraud, kaa liecina reaalaa dziive... celju kvalitaati lai celj, nevis tik ierobezhojumus ieviesh, fakinie represori..
vo, vo. TA arī prasības kā Eiropā. Bukses nedrīkstot būt beigtas. Bet man tās labi , ja mēnesi pēc mainīšanas noturās. Ko, man tagad visas 4 reizi mēnesī mainīt? Jo par bedrēm un bruģim nobeidzas? Noup, mainu tikai uz TA, arī ja pus gadu jau lupatās, jo nav jēgas puesgadā mainīt, uz TA nāksies pirkt atkal. Vsp vajadzētu ceļu uzturētājiem uzlikt par pienākumu kompensēt ritošās bojājumus kkādā īsā laikā, jo nafig man par viņu bezdarbību jāmaksā?!
Vai arī Eiropas prasības auto ieviest tikai tad, kad 90% ielu un ceļu atbildīs Eiropas prasībām.
Lūk, tas šajā miskastē no valsts konkrēti riebj, ka Tev cilvēkam prasa visu sviestu ievērot, bet no savas puses, kā sanāks.... Kvai privātajam nodokļi jānomaksā laikā un pilnā apmērā, lai kādi arī objektīvi apstākļi netraucētu (piemēram, klients vnk nav samaksājis), bet VIDs var atskaitīt atpakaļ ja/kad labpatiksies pat kļūdas pec noplēsto; RNP, ja esi samaksājis nepamatoti lielu rēķinu, tad pat pēc savas taisnības pierādīšanas samaksāto vnk neatdos un viss (ja kas nepatīk, ej uz tiesu); VZD ar formāli noteikto izpildes termiņu 25dd, vnk netiekot galā un tāpēc būs jāpagaida 3 mēn.... OKi, a nodokļus kādu gadiņu, redz, negrib pagaidīt....