Autors Tēma: "Saplēsto krūzi" gaidot  (Lasīts 38897 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: "Saplēsto krūzi" gaidot
« Atbilde #30 : 2016. gada 14. februāris, 11:32:22 »
Meklējot mākslinieku, atradu to, ka no “Saplēstās krūzes“ un “Vilka zoba“ ņemti
vien daži tēli, viss pārējais piemurgots klāt.
Tā esot stilizācija par 30tajiem gadiem. Autentiskumu lai nemeklējot.
Tad rekā tagad sauc bezstilu - par stilizāciju! Ērti, un “piešūt“ neko nevar...
Vien vēlēties kaut cik stila izjūtas un konsekvences  stilizējot gan.

Atslēdzies reno

« Atbilde #31 : 2016. gada 14. februāris, 17:25:25 »
Padomājot vēl, sapratu, ka tas arī ir tas, kas mani visvairāk kaitina -paviršība, nevīžība. Ā, tad to tagad sauc par stilizāciju.Es gan teiktu -nevīžīgi sagrābstītu detaļu jūklis. Nedabīgi dārgā mašīna, sapuvušie verandas logi, kazas, ar brunčiem iztapsētā istaba. Pie tam to visu izdarīt pareizi, atbilstoši laikmetam, kaut stilizēti, jau nemaksātu vairāk, bet smadzenes gan tad vajadzētu nopirkt.
No otras puses -diez vai brazīļi tā pēta savus seriālus. Ugunsgrēkam jau arī neviens nepiesienas, bet, ja tiek pieteikta baigā māksla, "nācija", kā delfi raksta, saspriegst gaidās.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2016. gada 14. februāris, 17:59:26 »
Vai nu “brazīļi“ būtu etalons kam līdzināties...
Nu kaut pietāti pret Dziļuma vārda piesaukšanu.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #33 : 2016. gada 14. februāris, 18:28:43 »
man jau reklāmas nepatika... pat nebij vēlme sākt skatīties

Atslēdzies hm@

« Atbilde #34 : 2016. gada 15. februāris, 09:31:58 »
jā, nemitīga ķiķināšana, nemitīgs gājiens pēc drāziena, vispār nekā cita. Vēl vienīgi pajaunais kazkopis tētuks, halātā un ar bīsi (un nāģeni:) ). Un jaunā tiklā meitenīte, kas aplaistās pagalma vidū.
Pie stilizācijām - vieta, kur mēs apsmējāmies tā pamatīgi - kad Ēriks parādījās baltajā džemperīī ar zilu un sarkanu maliņu ap V veida izgriezumu, par 0.70 eiro no Degas... Bet nu tīrs un balts!!! Un tas simbolizēja, ka tagad viņa domas ir tādas tīras un nevainīgas, ka pārbriedusī 18-gadīgā Liesma ar pieaugušas padauzas balsi viņu vairs neuzrunā, bet tagad viņs spēj iztikt bez izvirpulīgiem gultas priekiem.

p.s. Bet krūzi 1.sērijā vēl nesaplēsa!!! Gaidu ar nepacietību!

Atslēdzies reno

« Atbilde #35 : 2016. gada 15. februāris, 12:26:01 »
visas lauku meitas smēķē, kazu puisis naturāls alkoholiķis, un krogā (reklāma) bars veču arī dienas laikā dzer alu(reklāma)
stilizējuši pamatīgi

Atslēdzies hm@

« Atbilde #36 : 2016. gada 15. februāris, 12:34:45 »
un vietējā kalpone aiziet uz tuvējo krogu (ok, laikam domāts, ka Misānes varone ir čigāniete, jo stilizēti staigā ar lakatu ap galvu) un nosper ne tikai maku, bet arī riteni.

Starp citu - burvīga saruna Rīta panorāmā - iesaku divu iemeslu dēļ - man privāts prieks, ka Dumburs beidzot civilizēti matus nogriezis ( man tīri personīgi drausmīgi riebst šitāda tipa frizūras kā viņam agrāk bija) un otrkārt - Egliens superīgi izsakās par rudo pastnieku un viņa riktīgajām ciešanām, katrā ziņā, es tagad saprotu, ka seriālā būs divas tēmas - sekss un Rudā Pastnieka Ciešanas. :):)

http://replay.lsm.lv/lv/ieraksts/ltv/65707/intervija-ar-martinu-eglienu-un-kasparu-dumburu/?utm_source=twitter&utm_campaign=news&utm_medium=admin_zinas

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #37 : 2016. gada 15. februāris, 17:29:53 »
Pateicoties seriālam, vismaz uzzināju, ka tajā laikā visas jaunkundzes smēķēja, kā izrādās :DD  Pārāk liels uzsvars likts uz ārējām detaļām - interjeru, sadzīves priekšmetiem utml, kā jau minēts iepriekš. Un sarkanais auto seriālā  ir ārpus jebk.kritikas - neiederīgs un pompozs. Pagaidām vienīgo spilgto aktierdarbu redzēju Ievas Segliņas personā. Patīk, ka daudz aktieru piedalījušies seriālā un turpmāk būs vēl vairāk. Vai man bija interesanti? Teikšu godīgi - vismaz pagaidām - ne visai, tomēr var manīt, ka seriālā ieguldīts liels darbs, kas ir +  tāpat kā mūsu pašu kāds jauns seriāls vai filma gndr automātiskii pats par sevi jau ir kkas ievērības cienīgs priekš manis.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 16. februāris, 13:32:56 no pitons »

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #38 : 2016. gada 16. februāris, 12:01:40 »
Es ar par dažiem neloģiskumiem.
1) Ja 3 meitenes domātas viena vecuma, tad Liesmas atveidotāja man šķiet par vecu.
2) Liesma ir saimniekmeita , labi , viņai  sava istaba , mēbeles - bet gulta - šitāds seksodroms- bija jaunām neprecētām saimniekmeitām?
3) Piena pudeļu mazgāšana - ar minimālu ūdens daudzumu un kaut ko, kas stilizēti attēlo pudeļu birsti - nu nevar tā piena traukus izmazgāt!
4) Aina pie akas ar slapjo naktskreklu - kas tas bija? Kaisles karstums, ko remdē ar aukstu ūdeni? Tā sētsvidū?
5) Aina ar "gāzes" lakatiņu. Oi, sacēlās vakarā, naktī šitāds vējšs pēkšņi? Un kalpu meitas ar "gāzes" lakatiņiem staigāja?
6) Liesmas tēvam Liesma piedzimusi , acīmredzot, mazpadsmit gados, trakoti jauns tētuks tik lielai meitai.

Bet man patika Natas lomas atveidotāja un kā viņa spēlēja. Nevarauskas seksa kārīgā varone likās drusku pārspīlēta savās izpausmēs. Tomēr skatīšos vēl.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #39 : 2016. gada 16. februāris, 13:45:35 »
Nevarauska ir par vecu Liesmas atveidotājai,kaut forša. Varēja taču no jaunās paaudzes kādu paņemt,Botmani, piemēram. Tēvs vispār pēc vecuma kā brālis.   Te visi slavē Segliņu(Nata),arī kritiķe twiterī, bet man viņa atgādināja garīgi atpalikušu ar savu dīvaino skatienu un glūnēšanu,kā arī pēc izskata kā sīriešu bēgle. Tā laistīšanās ar ūdeni bij tiešām dīvaina!
Ērika atveidotāju redzu pirmo reizi manuprāt, pārējie it kā zināmi.
Seriālam nebūs ne vainas,vismaz kaut kāda darbība notiek un ir interesanti. Par laimi,romāna sižetu vispār neatceros un par tādiem niekiem kā kleitas vai aizkari man diezgan vienalga. Ja nu vienīgi biju pārsteigta par Liesmas mūsdienīgo zīda nakts sekskrekliņu uz lencītēm.
Brīnos par Emīliju, kurai nekad nav intereses kaut iemest aci latvju seriālos.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 16. februāris, 13:54:09 no Ariela »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #40 : 2016. gada 16. februāris, 14:36:30 »
Brīnos par Emīliju, kurai nekad nav intereses kaut iemest aci latvju seriālos.

Turpini brīnities : ))

Ar acs iemešanu tiešām pietiek, un lasīt hm@, reno, Pūkas u.c. komentārus ir daudz interesantāk kā mēģināt atrast motivāciju sēdēt pie TV...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #41 : 2016. gada 17. februāris, 12:25:09 »
Visvairāk pārsteidza Liesmas zeķu gumija,aiz kuras bij aizbāztas cigaretes!  Tādas zeķu gumijas nebija pat padomju laikos  kur nu vēl seriālā attēlotajos!

Atslēdzies reno

« Atbilde #42 : 2016. gada 17. februāris, 19:57:59 »
Paņēmu bibliotekā literāro pirmavotu
Mums ir kļūdaini pieņēmumi:
Liesma -meita pāri 20, Natai 17
Jēcis ar ļoti nedaiļu seju, rupjš, ļauns, tomēr nav dzērājs

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2016. gada 17. februāris, 20:38:24 »
Reno, Dziļuma vārds izmantots vien publikas piesaistei. Kaut kur lasīju režisores teikto,
ka no Dziļuma paņemts nosaukums un daži personāži. Viss pārējais tīrā “dzeja“.
Man pret autoru tas šķiet amorāli, bet nu...
Vispār par režisori biju labākās domās. Viss plūst, viss mainās...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #44 : 2016. gada 17. februāris, 20:58:03 »
Ariela. Tikai ne Botmani, diespas... Šito mākslīgo cacu...