Autors Tēma: "Saplēsto krūzi" gaidot  (Lasīts 38898 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dille

Re: "Saplēsto krūzi" gaidot
« Atbilde #330 : 2016. gada 11. aprīlis, 15:54:51 »
Par Janci tu domāji Jēci? Ko viņš romānā satiek un iemīl?

Pēc palaidnīgās jaunās kalpones, kura pagaist līdz ar Ēriku(Ē. dodas tālēs zilajās ar brūti un Nates ietaupījumiem, tas gan uz kādu laiku), Nate pieņem klusu, apaļīgu kalponi ar skaistām acīm vai smaidu, neatceros.
Un tad Jēcis ar kalponi tā jauki satuvinās.. Kad Nate to mana, griež zemes gaisā :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #331 : 2016. gada 11. aprīlis, 16:57:52 »
uz darba intgerviju, cik varēja redzēt reklāmrullītī, bija viena smuka, ar ko Ērikam aizlaisties, un viena apaļīga, tātad priekš Jēča satuvināšanās :)

Atslēdzies dip

« Atbilde #332 : 2016. gada 11. aprīlis, 18:07:02 »
uz darba intgerviju, cik varēja redzēt reklāmrullītī, bija viena smuka, ar ko Ērikam aizlaisties, un viena apaļīga, tātad priekš Jēča satuvināšanās :)

Nē, tas nebūtu interesanti. Ērikam jākrīt uz apaļīgo. Ar kārnajām viņam neveicas nepakam.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #333 : 2016. gada 11. aprīlis, 19:39:57 »
Viņam? vai tomēr viņām neveicas “nepakam“?
Oi,oi, bet tur tak brāļu karš vēl priekšā, viens otru galēs nost!

« Atbilde #334 : 2016. gada 11. aprīlis, 21:04:31 »
Tāks, noskatījos jaunākos sēriju. Brāļu kautiņš rudzos most epic fight scene ever - nevainojami iestudēts un perfekti nofilmēts  :sarcasm:
Džekijs Čans var iet stūrītī uzpīpēt  :smoker:
Diez to neveiksmi ar pudeles sišanu nevarēja pārfilmēt - kaut kā laupa ticamības momentu par afekta stāvokli  :just_popcorn: Ja nu vienīgais viņiem tikai viena tāda 30.gadu pudele bija rekvizītos :D
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies dip

« Atbilde #335 : 2016. gada 11. aprīlis, 21:10:58 »
Viņam? vai tomēr viņām neveicas “nepakam“?
Oi,oi, bet tur tak brāļu karš vēl priekšā, viens otru galēs nost!

Nevarētu teikt, ka viņām neveicas. Nate - saimniece. Liesma - pie puslīdz normāla vīra.
Bet ieraudzīs Ēriks apaļīgu sievišķi, sapratīs, ka tā ir Laimība. :go_go: Es lieku uz apaļo.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #336 : 2016. gada 11. aprīlis, 21:22:57 »
Man ir materiāls. Autoru neatceros. Naivs, moralizējošs stāsts "Cīrulīši" Ziemīgs stāsts. Cīrulītis ir nabags mūzikas skolotājs ar 7 vai cik bērniem , kas sitas kā māk. Un beigās tiek par mūzikas skolas direktoru. Stāsts ir absolūti naivs - labie ir labi, slikto pat īsti nav. Ja bērns kaut ko izdara sliktu, viņš labojas. Bet stāstā ir tāds liels gaišums un tīrība....

Atslēdzies samtene

« Atbilde #337 : 2016. gada 11. aprīlis, 21:23:30 »
Mans jaunākās sērijas prieks - vistas cepetis.
Kamēr pastnieks paspēj nomazgāt vistas asinīm apšļākto feisu un slaukās dvielī, Marija jau stūķē māgā sacepto vistiņu.
Ka man šitik ātri ietu ar cepešiem :thinking:

Atslēdzies samtene

« Atbilde #338 : 2016. gada 11. aprīlis, 21:26:47 »
Man ir materiāls. Autoru neatceros. Naivs, moralizējošs stāsts "Cīrulīši" Ziemīgs stāsts. Cīrulītis ir nabags mūzikas skolotājs ar 7 vai cik bērniem , kas sitas kā māk. Un beigās tiek par mūzikas skolas direktoru. Stāsts ir absolūti naivs - labie ir labi, slikto pat īsti nav. Ja bērns kaut ko izdara sliktu, viņš labojas. Bet stāstā ir tāds liels gaišums un tīrība....

Bet šis jau iefilmēts V. Braslas Ziemassvētku jampadracī  :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #339 : 2016. gada 11. aprīlis, 23:14:32 »
Kamēr vieni sēņo otri taipat laikā rudzupuķes lasa
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #340 : 2016. gada 11. aprīlis, 23:19:59 »
Patika Liesmas triumfs pie Nates bulciņotavas. Mašīnas atņemšana Ērikam bija labākais, kas varēja notikt.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #341 : 2016. gada 12. aprīlis, 01:14:21 »
"Laika cilpas" es uztvēru tā, ka nekas Erika un Nates ikdienā nemainās. Vienā kadrā meitiņa vēl ratiņos, Ēriks uz krogu...iet laiks...viss kā vienmēr - Nate ar bērnu, Ēriks krogā....bērns paaugas...Ēriks aizspēlējies tiktāl, ka Ķirķa tēvs jau nāk Nati brīdināt. Protams, bltiem diegiem šūts, bet es to tā spēju iedomāties.

Ērika nemainīgais vieplis, pēdējoreiz braucot vēl savā auto uz krogu, ir īpaši izteiksmīgs :D

Un aizvien valoda, valodiņa - Kārļa "Wow...." pēc Liesmas debijas zāļošanā.

P.S.Ēŗiks tak vienu kalponi jau bija pieņēmis - Mariju :P

Atslēdzies hm@

« Atbilde #342 : 2016. gada 12. aprīlis, 01:48:18 »
Tā ceptā vistiņa bija vienš no Laikacilpas uzskatāmākajiem piemēriem. :-)
par valodu- noskurinajos, kad Miķelis teica: pārpīpēšu un tad iešu. Brr, perekurju.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #343 : 2016. gada 12. aprīlis, 08:30:28 »
Patika Liesmas triumfs pie Nates bulciņotavas.
Gadsimta sākuma mc drive :D
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ragana

« Atbilde #344 : 2016. gada 12. aprīlis, 08:40:22 »
Kamēr vieni sēņo otri taipat laikā rudzupuķes lasa
Uz Jāņiem tak ir gan gailenes, gan apšu bekas dabūjamas. Pretrunu nav. :)