Autors Tēma: "Saplēsto krūzi" gaidot  (Lasīts 38991 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: "Saplēsto krūzi" gaidot
« Atbilde #390 : 2016. gada 18. aprīlis, 12:19:49 »
Bet tā apalīte bija kolorīta. Kur tādu rāvuši?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #391 : 2016. gada 18. aprīlis, 12:22:21 »
Tā ir forša JRt aktrise. Viņa bija arī filmā par to skolotāju, kas salaida ar savu skolēnu. Aizmirsu, kā to filmu sauca, mēs te to arī apspriedām.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #392 : 2016. gada 18. aprīlis, 12:40:36 »
Šmukste. Saņēma balvu par Izlaiduma gadu.
Bet nē, Jēcim jādabū Nate.

Bet es dzirdēju atbildi uz jautājumu, kāpēc Jēcis vislaik zilumos. Maģiskais vārds "atkal" izskanēja krogā. Zilumi ir konstants stāvoklis.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #393 : 2016. gada 18. aprīlis, 12:58:07 »
Par Pārsliņu neko vairs. Scenārija rakstītāji viņu nomaitāja neatgriezeniski. Lai parādītu dažus kadrus ar bēdīgu Ēriku, lai viņa tēls nav tik vienveidīgs.
Bet Vizma varētu kaut kā no tā akača vēl uznirt augšā, vai Miķelis aiz matiem izvilkt, nu kāpēc vēl kāds bija jāmaitā nost? Man tā gribētos. Eh, nepatīk man šitie bēdīgie gali, bez tā nevarēja spriedzi noturēt?

Par jauno, apaļīgo kalponīti. Krogus aina ar koferi bija izcili tizla. Atnāca tukšu koferi viegli vicinot (tur taču visas mantas), melnais krūšturis jau te tika apspriests, jā , kā tad , pie bāra tas tik DABISKI atsprāgst vaļā. Izveļas daž isaņurkāti humpalu gabali, nu tā kā tādai mūsdienu tīnei, kas histērijā aizcērt durvis un izskrien no mājas. Par aktrisi neviena slikta vārda, bet kaut minimālai loģikai un ticamības momentam jābūt!
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 18. aprīlis, 13:03:50 no Pūka »

Atslēdzies hm@

« Atbilde #394 : 2016. gada 18. aprīlis, 13:42:24 »
Bet es dzirdēju atbildi uz jautājumu, kāpēc Jēcis vislaik zilumos. Maģiskais vārds "atkal" izskanēja krogā. Zilumi ir konstants stāvoklis.

ko viņam krogā pateica? Es laikam nepiefiksēju.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #395 : 2016. gada 18. aprīlis, 14:05:14 »
Tie divi veči krogā. Vai Jēcis atkal grib pa muti dabūt. : D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #396 : 2016. gada 18. aprīlis, 18:02:49 »
Jēcim būtu Dolobene gēls jāpasmērē

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #397 : 2016. gada 18. aprīlis, 18:21:56 »
Varu piekrist daudz kam teiktajam. Un vēl es nesaprotu, kāda motivācija 3 dēlu 'jaukajai" māmiņai Vizmu, kas viņai nepatīk un ir nabaga kalponīte pašas vārdiem izsakoties, liegt jaunākajam dēlam, tajā pat laikā novēlot vecākajam.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #398 : 2016. gada 18. aprīlis, 18:35:58 »
...nesaprotu, kāda motivācija 3 dēlu 'jaukajai" māmiņai Vizmu, kas viņai nepatīk un ir nabaga kalponīte pašas vārdiem izsakoties, liegt jaunākajam dēlam, tajā pat laikā novēlot vecākajam.
Uz to jau viņa pati atbildēja - jo jaunākais Vizmu precēt gribēja, bet vecākais tik "vīrišķās tieksmes apmierināt". Nu, tā māmiņa domāja. Bet, kad vecākais atcirta, ka viņš jau arī precēt grib, tad māmiņai žoklis atkrita.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #399 : 2016. gada 18. aprīlis, 21:06:11 »
Narcise neuzmanīgi skatījusies. Sākumā man arī tāds pats jautājums bija. Bet, kad māmiņa pati paskaidroja savu domu gājienu, jautājumu vairs nav.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #400 : 2016. gada 18. aprīlis, 21:26:35 »
Jēcim būtu Dolobene gēls jāpasmērē

Neko tas dolobēns nelīdz. Sūds.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #401 : 2016. gada 19. aprīlis, 08:30:06 »

Neko tas dolobēns nelīdz. Sūds.
Dolobēns varbūt karmu ārstē - ja esi sasmērējies ar tob kļūsti mierīgāks, pats nelien kauties un tevi nesit:)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #402 : 2016. gada 19. aprīlis, 09:23:02 »
Nē, nav homeopātisks. : D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #403 : 2016. gada 19. aprīlis, 09:34:23 »
Vispār gribēju Askorutīnu piedāvāt, bet vakar nekādi nespēju nosaukumu atcerēties :P :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #404 : 2016. gada 19. aprīlis, 09:46:06 »
Tūlīt atnāks Afrora un dabūsiet krāgā par nobīdi... no tēmas;))).