Autors Tēma: "Saplēsto krūzi" gaidot  (Lasīts 38899 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: "Saplēsto krūzi" gaidot
« Atbilde #420 : 2016. gada 24. aprīlis, 13:51:12 »
A, uz to Baden-baden vai Ķemeriem aizbrauca?;;))),
Kalpones nu tak veselas divas?
Labi, ka nākošā pēdējā sērija-ilgāk es to neloģiku, lai cik jautri, nespētu izturēt...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #421 : 2016. gada 24. aprīlis, 18:16:48 »
Piedo, Nāra, izlasīju GrasbergS, nevis siev dzimtē. Yn vispār es Mariju uzskatu par pirmās līnijas tēlu, nevis otrā plāna:)
Jēcis Nates māju nopirkt nevarēs, bet abu ar Emmu dabūs Ķieķa mājeli, kuru savā čaklumā par īstu pili pataisīs.

Atslēdzies dip

« Atbilde #422 : 2016. gada 24. aprīlis, 19:31:40 »
Tiešām labi, ka pēdējā sērija :go_go: Jo, lai cik jokaini, bet jūtu jau atkarību no šī seriāla. Izdzirdot filmas mūziku, acīs savāds spīdums droši vien parādās.
Varbūt tas bija filmas veidotāju mērķis? Saprata, ka kvalitatīvu gabalu neuztaisīs, blieza augšā vieglu parodiju.
Un man radās aizdomas, kāpēc Ērikam mute visu laiku vaļā. Kas ir filmas sponsors (atbalstītājs)? :rofl:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #423 : 2016. gada 24. aprīlis, 20:26:28 »
Un man radās aizdomas, kāpēc Ērikam mute visu laiku vaļā. Kas ir filmas sponsors (atbalstītājs)? :rofl:
Mmm par to nebiju iedomājusies, bet tev taisnība,  jo arī Liesmai ttitros ir mute vaļā !
Bet,  kad titros parādījās Verners DE kā sponsors, tad gan es uzreiz sāku domāt, kurā brīdī Natei būs lietota vešmašīna vai ledusskapis virtuvē:)

Atslēdzies dip

« Atbilde #424 : 2016. gada 24. aprīlis, 20:54:20 »
Mmm par to nebiju iedomājusies, bet tev taisnība,  jo arī Liesmai ttitros ir mute vaļā !
Bet,  kad titros parādījās Verners DE kā sponsors, tad gan es uzreiz sāku domāt, kurā brīdī Natei būs lietota vešmašīna vai ledusskapis virtuvē:)

Man prasīt prasās pēc selfijiem :just_popcorn:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #425 : 2016. gada 24. aprīlis, 22:05:10 »
Esmu pārsmējusies, jūs te lasot :D

Liesma miņukā drasē pa mežu
Krustiņš kokā! Laikam Vizma pirms nāves uzkarināja.
Kas inteliģentajai, smalkajai čigānietei Marijai par zeķēm!! Uz gumijas turas, ar platu mežģīni :D

Vispār vēl trakāks sviests par UG un Melēm

P.s.Ko ar vaļā muti var reklamēt? Ērikam tā parasti atvērta tādā leņķī, ka zobus īsti neredz
p.p.s Melita no iBitīt'matos

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #426 : 2016. gada 24. aprīlis, 23:06:32 »
p.p.s Melita no iBitīt'matos
Juhuuuuu Minni  :go_go: ... visu laiku domāju kur es viņu esmu redzējusi. BEIDZOT apgaismība  :smiley-love038:
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies reno

« Atbilde #427 : 2016. gada 24. aprīlis, 23:44:31 »
Apsakaidrojiet -lai arī jūtos kā vaļējās mutes pirmatklājēja, bet sakarība ar iespējamo sponsoru nepielec

Atslēdzies Minne

« Atbilde #428 : 2016. gada 25. aprīlis, 00:00:52 »
hm@, kur Tu Verners De redzēji?

Varbūt Ērika mute reklamē gultasveļu MOON? :P

Atslēdzies hm@

« Atbilde #429 : 2016. gada 25. aprīlis, 08:03:09 »
Apsakaidrojiet -lai arī jūtos kā vaļējās mutes pirmatklājēja, bet sakarība ar iespējamo sponsoru nepielec

vai tad ecodenta(? vai kā nu viņu sauc) , tā zobupasta un zobiņi , kas skraida pirms katras sērijas, nav mutes dobuma  kopšanas līdzekļi? Tāpēc ar vaļā mutēm reklamē, ka lūk, te ir tā mute, jūs arī tā varat!

BVerners DE ir kā otrais sponsors, aiz Ecodenta.  Titros rāda.  Nē, protams, lietoto veļasmašīunu Natei virtuvē nreredzēju, bet gribētos gan!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #430 : 2016. gada 25. aprīlis, 08:05:04 »
Valmiermuižas alus arī ir sponsors, krogā varēja kādu šilti uzlikt  :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #431 : 2016. gada 25. aprīlis, 09:23:52 »
Man nekādi zobiņi neskraidīja, un Verneru neredzēju, ne sitams. Daudzas reizes speciāli sponsorus skatījos. Labi, šovakar vēl skaidru galvu mēģināšu ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #432 : 2016. gada 25. aprīlis, 10:19:58 »
Ecodent taču ir ģenerālsponsors, Minne, priekšā un pakaļā seriālam :)

Atslēdzies dille

« Atbilde #433 : 2016. gada 25. aprīlis, 10:30:54 »
Nezinu, kā scenāristi uztaisīs, pateikšu, kā ir romānā -
 Ēriks dodas prom ar jauno pasiju, paņemot līdz(nozogot) visus Nates ietaupījumus.
Nate piedāvājas Jēcim, viņš izvēlas apalīti, bet, man šķiet, romānā arī varēja just - Nate vēl joprojām precēta sieva ar bērniem(tā romānā) un Jēcis saprot, ka viņš tur tikai tā.
Ēriks tā klaiņos šurp turp, pēc laika ieradīsies, tad atkal kur prom.
 Ķieķa tēvs nomirst, novēlot mutiski Jēcim mājiņu. Ierodas viņa sen neredzētie dēli, savāc mantojumu, māju pārdod izsolē.
Apalītei ir 1000 latu iekrājums, Jēcis liek biški savus iekrājumus klāt, cer nopirkt mājeli, lai jauki dzīvotu ar apalīti, jo viņi viens otru mīlē.
Natei žēl un skrobe, viņa pārsola mājelīti un nopērk par dārgu cenu to, ko viņai pat nevajag.
Pārējo tēlu romānā nav, šeit brīva interpretācija.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #434 : 2016. gada 25. aprīlis, 11:15:18 »
Vai kur tā Nate nešpetna! Paldies par konspektu! Bet ja Ēriks aizlaižas ar naudu, kur Natei vēl nauda , ko Ķieķa māju nopirkt? Dikti daudz mantas sastrādājusi?