Autors Tēma: "Saplēsto krūzi" gaidot  (Lasīts 38991 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: "Saplēsto krūzi" gaidot
« Atbilde #480 : 2016. gada 02. maijs, 12:16:16 »
Man patika beigas, ar vēl vienu Ēriku. Tad jau kko iemācījās. Un nav kā grāmatā viss zaudēts.
Sāpe bija par Arvīdu, kā atrisinās, nu, jā, loģisks iznākums.
Pat man likās, ka Jēcis foršs. : D
Tagad pilnīgi raujos uz Boniju un Klaidu. : D

Žēl, ka beidzās. Ko tur liegties, nav vērts, garšo vīns un patīk priecāties.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #481 : 2016. gada 02. maijs, 12:32:57 »
Ko Arvīdu? Bet Miķelis. Kāpēc cietumā? Nu labi, aizgāja, izstāstīja, kā bija, bet ne jau nez cik gadi cietumā.
Un ko slepkavniektantuks tur gauduļoja. Baigais jau nu sods. Lielas mājas, saimniecība. Sameklē tik strādniekus un bizness ies no rokas, komandēt un regulēt jau viņai patīk.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #482 : 2016. gada 02. maijs, 14:18:58 »
To jau neteica, cik cietumā, varbūt 3 mēnešus : D
Tantei ne jau tās mājas, bet ka izmeta un novērsās. Čivlis arī nav. Tukšuma sajūta.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #483 : 2016. gada 02. maijs, 21:05:36 »
Nu es nezinu, kas tā par laimi - vecumdienās būt vienai, jo bērnu pamesta. Sen neapdzīvotā mājā ar malkas apkuri, sauso hauzīti, nekāda atbalsta ... Neviens plāns nav realizēts, bet uz sirdsapziņas tik daudz uzkrauts ...
Nevienas dvēselītes ar ko parunāties .... pat ne Čivulis :) Visu mūžu skaldījusi un valdījusi.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #484 : 2016. gada 02. maijs, 21:28:54 »
Hi, tu to nopietni? Par to malku, sauso hauzīti? Tā laukos dzīvoja visi, pie tam arī tagad tā dzīvo. Un pusi dzīves atdotu, lai pie tādas mājas tiktu. Pie tam ar zemi, saimniecību. Jēcim pat vecā Ķieķa māja un zeme bija necerēta laime.
Man atkal Nates sirdšķīstums beigās likās jau šķebinošs. Atteicās no Ērika mašīnas. Ja būtu pilns rublis, neatteiktos. Ar tekstu - man viss ir, pilna galva vecmāmiņas receptēm. Nu tiešām prātiņš sašķobījies. Un pretstatā nolikts ļaunais Ēriks, kuram izvalbītām acīm jācīnās ar saviem dēmoniem.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #485 : 2016. gada 02. maijs, 21:37:35 »
Hi, tu to nopietni? Par to malku, sauso hauzīti? Tā laukos dzīvoja visi, pie tam arī tagad tā dzīvo. Un pusi dzīves atdotu, lai pie tādas mājas tiktu. Pie tam ar zemi, saimniecību. Jēcim pat vecā Ķieķa māja un zeme bija necerēta laime.
Man atkal Nates sirdšķīstums beigās likās jau šķebinošs. Atteicās no Ērika mašīnas. Ja būtu pilns rublis, neatteiktos. Ar tekstu - man viss ir, pilna galva vecmāmiņas receptēm. Nu tiešām prātiņš sašķobījies. Un pretstatā nolikts ļaunais Ēriks, kuram izvalbītām acīm jācīnās ar saviem dēmoniem.

Ir starpība, vai Tu tā dzīvo ar 3 dēliem ..., kas ūdeni, malku sanes .... Vai viena veca grabažiņa un nekā no tā. Ir starpība, vai visu laiku tā esi dzīvojusi, vai no troņa nomesta ....

Un jā, uzsvars uz - sen neapdzīvota māja ... tieši tā es tos kadrus sajutu. Zinu, kas ir tāda māja ... kā pirmās naktis žurkas skraida turpu šurpu, līdz sāc sadzīvot un ņem virsroku. Sausā hauzīte -30 grādos un rakšanās uz aku .... arī tas pieredzēts. Tāpēc domāju, ka man ir tiesības dziļdomīgi līdzi just ....
Kad Liesma un Nate tur dzīvoja, tad izskatījās OK, bet pēdējā sērijā .... saldsērīgi .... Iespējams, ka tikai savu iedomu projecēju

Atslēdzies dip

« Atbilde #486 : 2016. gada 02. maijs, 21:48:11 »
Tur visiem galvenajiem varoņiem ir "karstuma viļņi".  Vakar domā un dara vienu, rīt - kaut ko pilnīgi pretēju.
Ēriks bija ļaunais aizvakar. Šodien viņš sāk cīņu ar dēmoniem. Pa vidu viņš atkal mīlēja Nati. Laikam. Vai Liesmu. Vai arī abas. Nu nav svarīgi.

Atslēdzies dip

« Atbilde #487 : 2016. gada 02. maijs, 21:50:01 »
Vispār, ja nebūtu Pārsla un Vizma noslīkušas, varētu uzskatīt, ka parodija ir izdevusies. Varbūt tā bija domāta ka melnā komēdija?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #488 : 2016. gada 02. maijs, 21:52:27 »
Iedomas..
Šitāda rakstura tantukam tad vajadzēja ieturēt līniju līdz galam. Nevis čīkstēt, bet būt niknai. Sak, vai tādēļ es jūs dzemdināju un audzināju? Vēl iegātni dabūt, kādu lāga večuku, ko tramdīt. Strādniekus, ko izkomandēt, un būtu tāda budzene, ka nu tikai. Bet gribējās jau pēc labākiem meksikāņu seriāliem, kad ļaunie saņem sodu vai vismaz saprot un nožēlo grēkus.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #489 : 2016. gada 02. maijs, 21:53:57 »
Nenotika tā, kā esi plānojusi ...
Neizskatījās viņa vairs ne valdonīga, ne kareivīga ... ne sava likteņa lēmēja...

Atslēdzies reno

« Atbilde #490 : 2016. gada 02. maijs, 23:05:42 »
Lāci gan nevajadzētu vilkt ārā, lai arī pie Benjamiņas rakstīja īstas lubenes, ideāli seriāliem

Atslēdzies Mango

« Atbilde #491 : 2016. gada 03. maijs, 10:35:12 »
Kur jūs esat redzējuši seriālu, kur ļaunie nesaņem sodu? Kādu vēl līniju ieturēt, labrīt?!

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #492 : 2016. gada 03. maijs, 10:57:25 »
Kāda vaina Lācim? Sižetu vērpējs labu labais. Labi - Zvejnieka dēls kinoklasika, bet paņemtu kaut vai Senču aicinājumu, vai Cilvēki maskās - ir piedzīvojumi, ir romantika. Tiešām ideāli seriāliem.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #493 : 2016. gada 03. maijs, 11:03:18 »
"Senču aicinājums" man arī ienāca prātā.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #494 : 2016. gada 03. maijs, 11:56:46 »
Kur jūs esat redzējuši seriālu, kur ļaunie nesaņem sodu? Kādu vēl līniju ieturēt, labrīt?!

Nē, ļaunajam ir jāpaliek ļaunam, lai varētu turpināt filmēt "Saplēstā krūze 2"  un "Saplēstā krūze atgriežas"