Autors Tēma: Higiēnas prasību ievērošana bērnudārzā  (Lasīts 2770 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies airisa

Higiēnas prasību ievērošana bērnudārzā
« : 2015. gada 14. oktobris, 21:45:28 »
Sveiki! :)
Es mācos medicīnas fakultātē.  Lūdzu aizpildiet anketu par higiēnas normu ievērošanu bērnudārzā. Tas aizņems ne vairāk kā 2 min. Anketa ir anonīma.
A2FPxYHx7y
Paldies par atsaucību!

Atslēdzies Trix

Re: Higiēnas prasību ievērošana bērnudārzā
« Atbilde #1 : 2015. gada 14. oktobris, 22:47:46 »
Hmmm. Jāiet atņemt sīkiem ēdiena porciju, citādi nevaru atbildēt uz jautājumu par ēdiena kvalitāti. :D Mani tur neviens necienā. :D

100% precīza Tava aptauja nebūs.

3. Vai jums ir bērni?
  1 bērns
 2 līdz 4 bērni
 4 un vairāk
 Nē

Kur ierakstīt četrus? Pie "2-4" vai "4 un vairāk"? Ja nupat griezti mati un nagi, tad bērna ir mazāk un pieskaitāms pie 2–4, ja noaudzis - tad pie 4+? :D

6. Jūsuprāt bērnudārzā tiek ievērotas higiēnas prasības? *
  Jā
 Nē
 Īsti nezinu

Derētu atbilde "daļēji", jo ir daži brīnumi, par ko man acis kubā, bet pārsvarā viss OK. Ne jā, ne nē un ne nezinu...

Principā 6. ar 8. jautājumu dublējas.

Kosmētiskajam remontam ar higiēnu maz sakara. Var būt vecas, bet tīras izlietnes, un jaunas aizķēzītas arī. Vai tīra nodilusi grīda pret vasarā liktu laminātu, kas kopš tā brīža nav mazgāts.

Tā ka - ir vieta izaugsmei. Lai veicas!
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #2 : 2015. gada 15. oktobris, 11:42:18 »
Airisa, aptauja ir ļoooooooooti virspusīga. Kāds bakalaura darbs???? 5.-6. klases darbs varbūt. Piedod un neņem ļaunā. :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2015. gada 15. oktobris, 13:10:07 »
Principā aptauja domāta tiem, kam ir bērnudārza vecuma bērni. Es atvēru, pabakstījos un aizvēru ciet, līdz galam neaizpildot.
Nez kā uz anketas jautājumiem var atbildēt cilvēks, kurš ieķeksē atbildi, ka bērnu viņam nav?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2015. gada 15. oktobris, 13:17:50 »
Principā aptauja domāta tiem, kam ir bērnudārza vecuma bērni. Es atvēru, pabakstījos un aizvēru ciet, līdz galam neaizpildot.
Nez kā uz anketas jautājumiem var atbildēt cilvēks, kurš ieķeksē atbildi, ka bērnu viņam nav?

Principā mierīgi - bērnudārza sētnieks, kas pēc pusdienām apēd atlikumus, var labāk atbildēt uz jautājumiem nekā vecāki, kas ēdamtelpu ir redzējuši pa logu. :D
A visur ir iespējas ieķeksēt "cits" - sētnieka bērni ir pensijā, viņu higiēnas paradumi no bērnudārza toč nav atkarīgi utt.

Vai sētnieka cūka, kam izbaro to, kas palicis pāri sētniekam no pusdienām - no sliktas higiēnas (sīkie ar rota vīrus vazājās un spļāva šķīvī) norāva pļutku...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2015. gada 15. oktobris, 13:49:16 »
It kā loģiski.  :rofl:

Atslēdzies airisa

« Atbilde #6 : 2015. gada 15. oktobris, 16:44:06 »
Paldies cilvēkiem ,kas aizpilda anketu :) ! Jautājumi ir vienkārši  tā lai var atbildēt katrs cilvēks kam bērns apmeklē vai apmeklēja bērnudārzu. Anketas rezultāti būs pielikums prezentācijai.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2015. gada 15. oktobris, 17:11:02 »
Airisa, Tu izlasīji manu pirmo postu?
Nevar atbildēt uz jautājumiem bērnudārza bērnu vecāki! Jo anketa nav korekti sastādīta, sākot jau ar bērnu vecumu sadalījumu. Un ne uz visiem jautājumiem ir iespējama korekta atbilde.

Ja tādi mums tie mediķi top - mauj savu, nevienā neklausoties -, tad jāmeklē zārks jau rīt. :(

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #8 : 2015. gada 15. oktobris, 21:54:11 »
Airisa, vai tad negribas , lai darbiņš ir labs? Nu kādu informāciju tu iegūsi no tādas anketas? Man bērns skolā taisīja darbiņu par to, kāds gaiss skolā, atvēra Petri plates ar barotni virtuvē, tualetē, vestibilā. Nu kaut kādu info jau ieguva, bet pats saprata, ka tikai pēc viena rādītāja neko daudz nevar secināt, visādi blakus faktori...
Piedod, bet vai tu domā , ka vairums bērnu vecāku ir tik prātā apdalīti, ka nevarētu atbildēt uz sakarīgiem jautājumiem?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2015. gada 15. oktobris, 23:03:35 »
Nav bišku neloģiski?

6. Jūsuprāt bērnudārzā tiek /tika ievērotas higiēnas prasības?  *
...
8. Vai ir bijusi higiēnas prasību neievērošana bērnudārzā?  *
...
12. Vai jūs zināt kādas higiēnas prasības ir jāievēro pirmsskolas izglītības iestādēm?  *

Atslēdzies Betons

« Atbilde #10 : 2015. gada 15. oktobris, 23:22:54 »
... sētnieka cūka norāva pļutku ... OMG :D

Atslēdzies itta

« Atbilde #11 : 2015. gada 18. oktobris, 11:33:14 »
Nav bišku neloģiski?

6. Jūsuprāt bērnudārzā tiek /tika ievērotas higiēnas prasības?  *
...
8. Vai ir bijusi higiēnas prasību neievērošana bērnudārzā?  *
...
12. Vai jūs zināt kādas higiēnas prasības ir jāievēro pirmsskolas izglītības iestādēm?  *

No vienas puses jaa no otras saadi var izkjert tos kas melo :D
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...