Autors Tēma: Grāmatas, kas ietekmē sapņus.  (Lasīts 5515 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Grāmatas, kas ietekmē sapņus.
« Atbilde #30 : 2015. gada 19. oktobris, 08:19:54 »
gan jau arī  uz grāmatā minēto kafejnīcu aizstaigāji? Allegro , šķiet! :rofl:

Nē, neaizgāju. Kafejnīcas mani tā īsti neinteresēja, par jaunu biju. Un ko es tur viena iešu. Ja tā labi padomā, es joprojām nezinu, kurā vietā tā kafejnīca bija...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #31 : 2015. gada 19. oktobris, 08:55:03 »
Nevarētu teikt, ka tas bija sapnis, bet tīņa gados markas sāku krāt pēc krimiķa "Atvērtais logs" izlasīšanas. :D Šobrīd neteiktu, ka cītīgi krāju, bet Latvijas pastmarkas reizumis savācu un neatsakos no jebkādas valsts Ziemassvētku pastmarkām, taču nekādas hobiju sanāksmēs, maiņas pasākumus neesmu apmeklējusi.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tex

« Atbilde #32 : 2015. gada 19. oktobris, 11:19:09 »
Njāa, es laikam eksperimentators kopš agras bērnības. :D
Atcerējos vēl vienu eksperimentu, sekojot literāriem daiļdarbiem.
Stāsts "Kaštanka" [Čehovs, vai?] - par suni. Puika tipa spēlējas - piesien gaļas gabaliņu aukliņā, iedod sunim apēst un izvelk atpakaļ...

Man suņa nebija...
[Baigi grūti norīt kaut ko, kas piesiets aukliņā.  :faint: ]
un vēl "jautrāk" gan jau vilkt ārā kopā ar brokastīm un pusdienām...
bet ar suni tas nebūtu izdevies. Normāls prātīgs suns neēstu. un sakostu to gaļu pirms rīšanas tā, ka aukliņa paliktu pāri. Pat ēdiena atliekas ēzdams, atstāj bļodā nolaizītu lauru lapu un piparu :D Tāds tev nekādu diegu nerīs...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #33 : 2015. gada 19. oktobris, 13:33:06 »
Nu, Luīze, rīdziniece, pat es no laukiem studijlaikā Allegro apmeklēju, nekas dižs tur nebija, tautā sauca par Ļargu. Bet kur atradās, tagad nerpateikšdu :D man liekas, Vecrīgā.

« Atbilde #34 : 2015. gada 19. oktobris, 13:52:13 »
Ļerga (Allegro) atradās pavārtē netālu no Hotel De Rome, ja iet no Laimas pulksteņa uz Līvu laukumu, tad pa kreisi arkveida ieeja. Tagad tur laikam ir kaut kāds apšaubāms naktsklubs
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!