Autors Tēma: Slikti (braukšanas apstākļi) iekš mikroautobusa  (Lasīts 4021 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Slikti (braukšanas apstākļi) iekš mikroautobusa
« : 2015. gada 16. oktobris, 19:39:18 »
1. Jau divus vakarus braucu nenormāli pārbāztā mikriņā (jaunā modeļa), kur nenormāli karsts un bezgaiss.
Jautājumi -
-cik kājās stāvētājus šoferi drīkst ņemt (podviņtes, podviņtes - kur, lai es kādam klēpī sēžos?)
- vai tehniski ir iespējams ieslēgt kaut kādu ventilāciju, kondicionieri šajos busos?
- vai var prasīt, lai šoferis nogriež pečku?

2. Braukšanas stils, pēc krustojuma uzņemam ātrumu , pirms krustojuma, pieturas asi bremzējam, uz pagriezieniem raļļojam. Tupi un turies. ES saprotu, ka pret šo neko nevar izdarīt, bet tāda sajūta, ka malku ved. Laikam dusmojas, ka nav vairs skaidrās naudas, visi tik talonus pīkstina?

Atslēdzies Afrora

Re: Slikti (braukšanas apstākļi) iekš mikroautobusa
« Atbilde #1 : 2015. gada 16. oktobris, 20:10:36 »
Mikriņā drīkst braukt ar etalonu??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #2 : 2015. gada 16. oktobris, 20:12:38 »
jā, ar iepriekš pirktu e- talonu pa 1.15 EUR. Ja pērk biļeti pie mikriņa vadītāja - 2.00 Eiro. Liela starpība.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #3 : 2015. gada 16. oktobris, 21:26:24 »
Manā braucamajā ārpus Rīgas maršrutā arī ir jaunie mikriņi - baltie. Jau vasarā sapratu, ka ar ventilāciju šiem busiņiem ir švaki :), bet vienalga labāki par vecajiem, dzeltenajiem! Cilvēki ietilpst daudz - tā kā mums buss ir reizi 1,5 stundā, tad parasti tomēr visi saspiežas un greizu aci lūkojas uz tiem, kas brauc tikai pa Rīgu, bet ielien busā līdz pakaļgalam un tad airējas ārā.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #4 : 2015. gada 16. oktobris, 22:29:36 »
Nu nevar būt ka nav ventilācijas, ja sēž, tad pa apakšu vēl gaiss ir, bet siltais gaiss ceļas uzaugšu, stāvošajiem diez kas nav.Fizika  Es jau palūgtu, tik nezinu ko lūgt - ventilāciju, kondicionieri, vai ko tur vēl, nu i prasu KĀ TAS saucas...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #5 : 2015. gada 16. oktobris, 22:48:10 »
Pūka, ja tas Tev liks justies labāk, pateikšu, ka arī mašīnām pēdējās nedēļās ir kaut kādi bezdievīgi nenormāli sastrēgumi :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #6 : 2015. gada 16. oktobris, 23:05:52 »
Nē, nejūtos labāk, PASAKIET KĀ SAUC TO, KO IR JĀIESLĒDZ, LAI SALONĀ GAISS APMAINĪTOS! Nu nevar būt, ka tas ir logs , lūka vai durvis!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #7 : 2015. gada 16. oktobris, 23:29:54 »
Redzi, ja tur iekšā ir divdesmit un vairāk rumpīši, tas salona ventilators neko nedos. Kondicionieri, ja tāds dsrbojas, šofetis diez vai slēgs, jo tad viņam garantēta slimības lapa. Logus atvērt neļaus gražīgie babuļi, kuriem pûš. Vienīgā cerība un glābiņš - lūka, ja tāda ir. Vai jumta ventilācija, ja tāda ir. Šoferim prasi - vozduh, pusķiķe halodnij vozduh! Zadihajusj!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #8 : 2015. gada 17. oktobris, 00:25:17 »
Šiem jaunajiem mikriņiem atverami ir tikai logi durvīs. Lūku griestos var atvērt, bet šādos laikapstākļos zem atvērtās lūkas nevar sēdēt. Nu jā...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #9 : 2015. gada 17. oktobris, 11:02:27 »
Ak es naivā, bezgaisa apstākļos prāts aptumšojies! Kas tas ir, kā sauc.... protams , ka maksimāli stingrā balsī vienkārši jābrēc "daite vozdux, dišatj nečem!" :)

« Atbilde #10 : 2015. gada 17. oktobris, 12:04:17 »
Man likās, ka jaunajiem mikriņiem aizliegts ņemt kājās stāvētājus. Vismaz savā maršrutā vairs nevienu stāvus braucēju neesmu manījusi, kopš tur brauc jaunie.
Izskatās, ka tiem nabaga transportlīdzekļiem tāda karma - jauns vai vecs, bet gaisa tajos nav nekad :)   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2015. gada 17. oktobris, 12:34:20 »
Kā tad neņem? ņem un kā vēl stāvētājus!
It sevišķi sastrēgumstundās. Vismaz Vecmilgravja virziens toč ņem. Arī nezinu, kads viņam labums, tak tāpat e-talonu pīkstinās un piesavināties nebūs ko...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #12 : 2015. gada 17. oktobris, 13:54:22 »
Dāmas - vai jums ienāk prātā 2 lietas - 1.,ka pašas gribat braukt hoš kājās stāvētājos, jo jātiek kkur savlaicīgi, un - 2., ka neviens nepirks papildus busus, lai apmierinātu tautu 4 stundas dienā, bet pārējās 20 stāvētu garāžā?
Un par e-talonu pīkstieniem moš papildu samaksa pie pamatalgas?
Visus sakost!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #13 : 2015. gada 17. oktobris, 16:30:58 »
Jā, meņše naroda, boļše kisloroda! Es jau neko, ja ielīdu busā kur visi beņķi aizņemti - rēķinos ar kājās stāvēšanu, tik skābekli drusku iedodiet! ;)

« Atbilde #14 : 2015. gada 17. oktobris, 17:05:58 »
Labi, es laikam neesmu rādītājs - braucu reti un parasti nepīķa stundās, kas to zin, kas manā maršrutā darās pīķa stundās :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!