Autors Tēma: Slikti (braukšanas apstākļi) iekš mikroautobusa  (Lasīts 4019 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Re: Slikti (braukšanas apstākļi) iekš mikroautobusa
« Atbilde #15 : 2015. gada 17. oktobris, 17:16:31 »
Ņemot vērā, ka manā virzienā tie busiņi brauc reizi stundā pusotrā (brīvdienās retāk), tad iekšā salien visi, kas grib braukt. Man šķiet, vai tik nebija kaut kāda šilte pie sienas par to, cik vietas paredzētas sēdētajiem un cik stāvētājiem.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2015. gada 17. oktobris, 23:24:10 »
Akvalangista maska ar balonu arī būtu risinājums

Atslēdzies Mango

« Atbilde #17 : 2015. gada 18. oktobris, 14:49:43 »
Es braucu tikai ar mikriņu. Bet man sanāk no gala līdz galam, vienmēr sēžu. Par gaisu un braukšanu nesūdzos.
Kājās drīkst stāvēt 2 gb., tas ir rakstīts mikriņā. Protams dzīvē stāv ka biezs, bet paši jau cilvēki kāpj.

Jākliedz ventiļaciju vkļučite, bet nezinu, vai slēgs, vai vispār strādā tā ventilācija.

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2015. gada 18. oktobris, 17:24:47 »
Vo, vo - skābekļa balons. Japāņiem pat ofisos ir. Mantiņa. Noteikti tirgo online, bet ar sūtīsānu varētu būt problēmas...
Vrb mediķiem var nocelt ar visu masku?

Aha, baigi jau pa gabalu, kerot to mikri redzi, cik pilns... bet ja jau tev par godu apstājies un vsp vajadzīgs, ja vēl ir vieta, kur iekāpt, nesūtīsi tak šo ratā, kgan hmmmm vsp vajadzētu...

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2015. gada 18. oktobris, 17:25:32 »
Akvalangista maska ar balonu arī būtu risinājums
vai vismaz trubiņa izbāzta pa logu. Kgan sastrēgumā arī tā var saelpoties blakusauto izpūtēja izpūsto...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #20 : 2015. gada 18. oktobris, 18:04:38 »
A kas ta tur tāds, apstājas, pasaku, ka pilnā nekāpšu, pofig, nemaksāšu naudu par neapmierinošu pakalpojumu. Esmu mājusi, lai brauc tālāk, tuvojoties, ka redzu pilns.
Kādas divas reizes esmu kāpusi, jo nenormāli steidzos.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #21 : 2015. gada 18. oktobris, 18:07:54 »
Kad tikko parādījās jaunie mikriņi , nopriecājos, numurs uz tablo, ērti beņķi, stikli pret sauli. Vizināšos kā lielmāte. Iedomājos, ka kursēs autobusu starplaikos, ja autobuss 3 x stundā. Nekā. Manā maršrutā mikriņš velkas aiz autobusa parastā kā piekabe. Burtiski. Maršruts ļoti līdzīgs autobusa maršrutam. Abi pustukši. Es tagad runāju par ne-pīķa stundām. Kāpēc tā?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #22 : 2015. gada 18. oktobris, 18:09:36 »
Man brauc 2 minūtes pirms autobusa. Nolasa klientus.

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2015. gada 18. oktobris, 23:40:00 »
Kad tikko parādījās jaunie mikriņi , nopriecājos, numurs uz tablo, ērti beņķi, stikli pret sauli. Vizināšos kā lielmāte. Iedomājos, ka kursēs autobusu starplaikos, ja autobuss 3 x stundā. Nekā. Manā maršrutā mikriņš velkas aiz autobusa parastā kā piekabe. Burtiski. Maršruts ļoti līdzīgs autobusa maršrutam. Abi pustukši. Es tagad runāju par ne-pīķa stundām. Kāpēc tā?
gan jau plāns bija nolasīt autobusam klientus, BET, ja visi klienti gribēja mikriņu un tas stājās pie katra staba, tad kkādā brīdī vrb i autobuss šo apdzina?...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #24 : 2015. gada 19. oktobris, 08:41:50 »
Nē. Pacēla cenu, daudzi iegādājās mēneša kartiņu autobusam, kas mēnesī ietaupa 10 eur.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #25 : 2015. gada 20. oktobris, 11:54:14 »
Tajā pašā laikā, tajā pašā vietā  - vakar atnāca mikriņš ar brīvām sēdvietām, gaisu, normālu salona temperatūru un klusu fona mūziku no kādas latviski runājošas raidstacijas. Loterija?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #26 : 2015. gada 20. oktobris, 13:21:42 »
Man šodien bij lūka vaļā.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #27 : 2015. gada 20. oktobris, 13:38:19 »
tas ir kā - jumts aizbraucis? :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #28 : 2015. gada 20. oktobris, 13:57:03 »

A kā transportlīdzeklim?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #29 : 2015. gada 20. oktobris, 16:43:33 »
Man ir konstanti vaļā, mikriņam pirmoreiz.