Autors Tēma: Ko iesākt ar entuziastiem un adeptiem?  (Lasīts 4007 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies taj

Re: Ko iesākt ar entuziastiem un adeptiem?
« Atbilde #15 : 2015. gada 19. oktobris, 21:19:03 »
Tas, kas mani dara piesardzīgu, ir zināma piegādātāju piedāvājumu regularitāte. Jo, ja ir ģimene un visai vidēji ienākumi, nav maz, bet nav arī daudz, tad ne vienmēr sanāk regulāri kaut ko iegādāties, pat ja vēlme būtu. Un tad tie piedāvājumi mazliet kārdina, kaut zini, ka šobrīd, piemēram, nevari atļauties, plus vēl minējumi par to, ka vajadzētu sev nežēlot to, kas patiesi labs. Tāpēc priekšroku dodu, piemēram, veselīgu izstrādājumu interneta vietnēm, informāciju bukmarkoju, kaut kas atnāk uz e-pastu, bet nav klātienē.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #16 : 2015. gada 20. oktobris, 08:34:52 »
nebāžos pār varītēm virsū, vien pastāstu. Neuzbāzīgi. Par savu pieredzi, par tamlīdzīgiem gadījumiem ar veselību, kā sarunu biedram ir.

Nebūs uzbrauciens! :D  Uzvēdīja atmiņas.

No otras puses [vai nu jau tā skaitās pirmā puse] tas izskatās šādi:
Oi, zini!!! kopš es sāku lietot šos vitamīnus!!! man ir ideāla sejas āda!!! Beidzot!!! Vienkārši fantastiski!!! Nekas cits nepalīdzēja, tikai šie!!!
Un absolūtā sajūsmā man sejā bāžas krunkaina, pumpaina, grubuļaina, ar tonālo krēmu pārmālēta pankūka.

Da sasodīts, ja trīsdesmitgadniece izskatās tik drausmīga pēc šo vitamīnu lietošanas [nez kāpēc man atmiņā, ka pirms pāris mēnešiem viņa tik baisi neizskatījās], tad tos vitamīnus viņa var izbarot vārnām.
Paškritiku gan tie izārstē - ne smakas nepaliek. :D

Tie, kas sevi spēj cenzēt, ir izcils retums.

Reliģiskie man tā īsti nav trāpījušies, studiju gados pāris konvertītu uzziedēja, bet tie atrada dzirdīgākas ausis.
Izplatītāji gan, bet tie aiziet meklēt citus bebrus. Dažas radenes pēkšņi sāka interesēties par radniecības saitēm... līdz izrādījās, ka radniecības saites vislabāk stiprinās Avon un kas tur vēl. Tā kā es no savas puses šīs saites ar krēmu un šampūnu neieziedu, tad tās atkal nemanāmi pārtrūka. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #17 : 2015. gada 20. oktobris, 09:04:46 »
Nē, nu kādreiz jau izplata tīri ņemamas lietas. Man nekas nav pret izplatīšanu kā tādu. Tikai tās viņu apmācības [smadzeņu skalošanas] būtu laiks papildināt ar dažiem punktiem:
1. Ja klients negrib klausīties reklāmu- izlaižam reklāmu. Var tā vietā iedot bukletiņu vai interneta saiti.Laiks ir nauda (arī tavējais)!
2. Ja klients sāk kasīties un mēģina pierādīt, ka reklamētais nevar būt tik fantastisks kā rakstīts jūsu iekšējās lietošanas literatūrā- klientam drīkst būt viedoklis.
3. Ja klients solās pārzvanīt- klients nepārzvanīs :rofl: Nav viņam jāzvana 1000 reizes!
4. Ja klients iepērkas pie citu firmu izplatītājiem- 2. punkts.
5. Iebaidīšana un problēmu pārspīlēšana NAV reklāma. Katrs pats ir atbildīgs par savām problēmām un to risinājumiem.

Trakākais jau ir tas, ka tādu visnotaļ triviālu pakalpojumu mēģina saslēgt ar nez kādām augstām matērijām, padarīt par "kustību"un  bezmaz vai reliģiju. Esmu vairākas reizes skaidrojusi izplatītājiem, ka ziepes vai higiēniskās paketes man vienkārši NAV TIK SVARĪGAS, lai es speciāli zvanītu īpašam cilvēkam vai dotos uz īpašu vietu, ja  tā vietā varu nopirkt garāmejot maximā pie mājām.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2015. gada 20. oktobris, 09:26:41 »
Šķiet neko neesmu pirkusi no izplatītājiem. Solītie “labumi “un cenas pārspīlēti.
Barības piedevas uc. veselības garanti šķiet vien naudas izmesšana.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #19 : 2015. gada 20. oktobris, 10:18:21 »
attiecībā uz tiem labas dzīves un labas mantas piedāvātājiem man ir jauka pieredze. Vispār jau ne man, bet gan maniem vecīšiem. Tā nu reiz gadījās, ka kāds no tiem piezvanīja pie mana mammuča durvīm. Un tā bija šama liktenīga kļūda. Šams bija pietiekoši zaļš un nepieredzējis, jo tika divu garlaikotu pensionāru sabiedrībā. Vispirms neviens, kas iegriezās šai mājā nav aizgājis bez mammuča tējas un cepumiņiem. Otrkārt, fāteris bij baigais balamute un to pārtraukt vai apklusināt nebija par spēkam pat mājiniekiem, kur nu atnācējiem. Pieņemu, ka tas sāka runājamo ar to cik briesmīga valdība un tās politika, kuras dēļ, cilvēkiem jāklīst pa svešām mājām un beidza ( ja vispār beidza) ar armijā piedzīvoto jaunības gados. Mammucis noteikti bija visu uzzinājis par atnācēja  ģimeni un dalījās  bērnu audzināšanas  noslēpumos. Vienā vārdā, kad pārnācu no darba, džeks bija  sārtu vaigu un nosvīdis, paķēra cepuri un kaut ko purpinot atvadijās. Mammucis vēl jautāja, vai nevēlās kādus cepumiņus līdz. Viesis cepumiņus nevēlējās un ātri aizvēra durvis aiz sevis.
Vienā vārdā "ciemiņš" pie šiem kavējās no diviem pēcpusdienā līdz sešiem vakarā. Kad jautāju fāterim, ko viņš piedāvāja skaistu dzīvi vai labu mantu, tas lepni atbildēja,- Viņš nepaspēja! un šķelmīgi piemiedza aci ;o)))))

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2015. gada 20. oktobris, 11:11:07 »
Olguc....  :thumbsup: :rofl: :rat:

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2015. gada 20. oktobris, 11:38:06 »
Nē, nu kādreiz jau izplata tīri ņemamas lietas. Man nekas nav pret izplatīšanu kā tādu. Tikai tās viņu apmācības [smadzeņu skalošanas] būtu laiks papildināt ar dažiem punktiem:
1. Ja klients negrib klausīties reklāmu- izlaižam reklāmu. Var tā vietā iedot bukletiņu vai interneta saiti.Laiks ir nauda (arī tavējais)!
Attiecība uz kosmētiku, nekas nevar pārspēt paraudziņa iedošanu. BET, jārēķinās ar to, ka ja tas tomēr ir sū** un es to būšu izmēģinājusi, tad toč nepirkšu un citiem arī pastāstīšu, ka IMO sū**, nepērciet. Gan jau vairums pierunāto nopērk 1. un pēdējo reizi. Pamēģina un vairs negrib.

Vai iesūtīt kontaktu ar aktuālās preces bildi. Netērēs daudz laika, bet man kkur piefiksēsies, ka kāds ko tādu piedāvājaun kkur kontaktos, nevis visā plašajā internetā jams ir. Un atgriezīšos pie tā jautājuma, ja tas kārdeiz varbūt kļūs aktuāls. Ja nē, nu neko...

Bukletiņš ir laba lieta, bet bukletu un reklāmu ir TIK daudz, ka vai nu tas nonāk miskastē uzreiz, vai, tad kad/ja tādas preces kļūst aktuālas vnk vairs nevaru to atrast...

Vismaz man ar pāris teikumiem (galvenajiem atslēgvārdiem un preču grupu nosaukumiem) labāk iesūtīt epastā, kur varbūt tad izdotos to atrast.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #22 : 2015. gada 20. oktobris, 12:58:33 »
Nez.
Ja nenopirku šodien, tad nenopirkšu rīt. Un parīt arī ne. Un pēc 4 gadiem, kad kaut ko līdzīgu savajadzēsies, tad meklēšu, kam ir kvalitatīva prece par adekvātu cenu, nevis mēģināšu atcerēties, kura no paziņām šo izplatīja (un pēc pirkuma atkal atšaudīties, ka Nē, Man Vairāk Neko Nevajag. Nē, to arī ne. Un to arī ne. Un šito nu nepavisam.)
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2015. gada 20. oktobris, 13:11:23 »
nē, nu es jau arī pirkšu tikai, ja manta adekvātas kvalitātes un par puslīdz atbilstošu cenu (atbilstība gan ir proporcionāla arī manai vajadzībai pēc konkrētās lietas).

Bet kādreiz gadās pie kāda ko foršu ieraudzīt. Tas pajautāju, kur pirka, kas taisīja u.t.t. kkur pierakstu un kad nu pašai aktuāli - fig vairs atrodu... Tad zvanu vēlreiz. Kas tev taisīja nu to un to?....

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2015. gada 20. oktobris, 14:07:09 »
Nē, nu kādreiz jau izplata tīri ņemamas lietas.

Kas ir tās labās lietas,ko jūs pērkat pie izplatītājiem?

Man piedāvāta vien kosmētika mūžīgai jaunibai, katli un pannas, kas mūžam nepiedegs,
putekļu sūcēji un slotas, kas tīra paši, arī tīrāmās lupatiņas -brīnumdares, pērļu vannas,
gludināmās sistēmas, kas pašas gludina, gultas piederumi, kuros nebūs ērces, hig.paketes,
visādi herbalaifi, un bezgalīgi daudz visādu vitamīnu un piedevu,
 kuri sola atrisināt visas manas problēmas utt ...

Atslēdzies tex

« Atbilde #25 : 2015. gada 20. oktobris, 14:30:29 »
Es nepērku.

Bet vairāki paziņas ar robotputekļsūcēju ir apmierināti. Tas pa dienu, kamēr šie nav mājās, izstaigājot dzīvokli. Pagaidām sadzīvoju ar putekļkušķiem, ko pa retam savācu. Bet ja kkas ikdienā tos vāktu manā vietā, būtu forši.

Arī remontlietas. piemēram, logiem, firmiņu ir dafigā, bet labāk nolīgt tādu, kas kādam paziņam ko normālu jau ir uzlikusi un vismaz ar avansu nav aizgājusi nezināmā virzienā...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #26 : 2015. gada 20. oktobris, 18:22:02 »
Nez, vai pērkot robotiņu putekļsūcējam nav arī adrese jānorāda? Tā kā šito ērmu pērk cilvēki ar zinami stabilu rocību un LABĀM grīdām, varētu būt pievilcīgi dažiem atmantošanas speciālistiem. ... Jo signalizāciju ar šito ērmu mājās neslēgsi....
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #27 : 2015. gada 20. oktobris, 18:35:45 »
signalizācijām mēdz būt zonas un režīmi ;) to režīmu, kas reaģē uz durvju un logu vēršanos un uguni, mierīgi. tikai kustību sensori jāizslēdz...
tāds pat režīms kā kad kaķi mājās. :)

Tas, ka kādā weblapā pie reģistrācijas ir lauks ADRESE, galīgi nenozīmē, ka sava adrese visā pilnībā tur arī jāraksta...

Atslēdzies tex

« Atbilde #28 : 2015. gada 20. oktobris, 18:49:47 »
Un st.c. apsardzes firmas pieslēgšana arī gana bieži korelējot ar atmantošanu. Īpaši ar atnaudošanu, tipa daudz casha bijis tieši tad.... un pierādi pēc tam, ka nebija...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #29 : 2015. gada 23. oktobris, 16:21:56 »
Es kkaadu trauku mazgaajamo shad tad no exbosenes peerku... bet vinja krievu biznesmens- atdod bez uzcenojuma un veel zobupastu daavanaa...