Autors Tēma: Kāpostu salāti ar papriku  (Lasīts 1639 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

Kāpostu salāti ar papriku
« : 2014. gada 11. oktobris, 00:05:46 »
 Kalnciemielas tirdziņā nopirkām kāpostu salātus ar papriku. Bij vēl citu veidu. Nopirktie bija vienkārši drausmīgi garšīgi :thumbsup:  Grūstījāmies ap spainīti abi.

tagad domāju-nav jau nekas grūts,neatceros-etiķis,vai dabīgs skābums... Lūgums-vai te kādai gudriniecei nav padoms,kā tos man pašai "uzbatikot"?

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Kāpostu salāti ar papriku
« Atbilde #1 : 2014. gada 11. oktobris, 00:09:00 »
Svaigi vai skābēti?
Ja svaigi - man ļoti patīk rīsu etiķis (nevis suši, bet rīsu). Dod maigi etiķainu skābumu, bet nav esences smakas vai piegaršas kā vīnu etiķiem. Nu un protams citronskābe arī vēl ir...

Atslēdzies diddly

« Atbilde #2 : 2014. gada 11. oktobris, 10:25:15 »
Nu tādi pussvaigi,pusskābēti,šodien speciāli braukšu iepirkt vēl :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2014. gada 11. oktobris, 12:07:04 »
Man gan šaizīga pieredze gadījās. Kāpostus ar papriku netaisīju konservos, jo tādus lietojam visa gada garumā svaigus. Kamēr vēl nav pašu skabēto kāpostu, tamer viens otrs siekalojas ap ieburkotajiem kāpostiem veikalā. Nu tad nu vīrs kungs nopirka "ungāru salātus" - ņu ļoooooti gribējas! Tad nu jāsaka, ka neko pretīgāku iedomāties nevar salātiskā izpildījumā. Mērcētas trauklupatas būtu garšīgākas (neprasiet, neesu trauklupatas ēdusi, bet tā iedomājos...). Nevienas garšvielas - ne pipariņš, ne lozberlapa, ne eļļas pilīte - izmirkuši, nenosakāmas izcelsmes krikumi ar etiķa smaku...
Nu bet tak pārdod un arī kāds pērk....
Visus sakost!