Autors Tēma: Mājas tehniskais stāvoklis  (Lasīts 3714 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Mājas tehniskais stāvoklis
« Atbilde #15 : 2015. gada 23. oktobris, 10:16:24 »
 :rofl:  un maksāsi vēl tikpat katru mēnesi komunālajos? par dzīvokļiem, aks tev nafig nav vajadzīgi?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #16 : 2015. gada 23. oktobris, 10:22:04 »
Par komunālajiem maksās Lumbergs un citi īrnieki, būs man buziness.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #17 : 2015. gada 23. oktobris, 10:44:58 »

Tieši tā. Broņa pacels īres maksu un pāris gadu laikā atpelnīs savus ieguldījumus.  :thumbsup:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #18 : 2015. gada 23. oktobris, 10:46:22 »
Kā teica manu draugu meita: kad sapņo, aizver actiņas! :D

Šitādā neremontētā grūtdieņu dzīvoklī noplukušā mājā ar piemīnētu kāpņu telpu tu normālus īrniekus nedabūsi. Bizness tev caur pakaļu sanāks - maksāsi īrnieku parādus un labosi sabojāto. :D
Bet lai uzkoptu visu līdz daudzmaz ciešamam līmenim, lai normālus īrniekus dabūtu, izmaksas ir uh!
Turklāt šiem "lētajiem" velkas pakaļ nenomaksātu parādu liste. Šaubos, ka kaut kas ir tik ļoti mainījies likumos, ka cilvēciņš, uzkrājis n-tos tūkstošus parādos, pārdos dzīvokli par 100 eur un brīvs no visiem parādiem. :D Kādam tā pakaļa būs jānoslauka, un tās nebūs bagātās komunālo u.c. pakalpojumu sniedzējinstitūcijas.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #19 : 2015. gada 23. oktobris, 10:56:09 »
uz PZ , lūdzu! un ideja nav slikta. galvenais, ka apsaimniekotāju varētu atsēdināt, iedomājies, uz apmēram 100 daudzdzīvokļu mājām uzsēdies kantoris , kuram divi direktori un viens izpilddirektors, katram četrciparu alga, administratīvais aparāts un daži strādnieki, kuri veic apsaimniekošanas darbu par minimālo algu.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #20 : 2015. gada 23. oktobris, 10:58:38 »
Trix, nav piemīnēts nekas, dažus gadus atpakaļ paši izkrāsojām kāpņutelpas, tāpat ir grafiks, kad mazgājam, nabadzīgs nenozīmē automātiski cūka !

Atslēdzies nure

« Atbilde #21 : 2015. gada 23. oktobris, 11:22:35 »
Vai pēc visa tīri teorētiski man tagad jāsaprot, ka man visi savi kaimiņi pensīši jāsasparo maksāt par mājas apsekošanu, lai saprastu kas ar māju notiek? Jo apsaimniekotāja "plānotie remontdarbi" jau sen nav draugos ar reālo situāciju. Regulāri maksājam par jumta tīrīšanu un zāles pļaušanu, kur neviens nekad nav redzēts. Bet neiedomājos, ka māj vispār neapseko.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #22 : 2015. gada 23. oktobris, 11:58:38 »
es domāju, ka jā.jo te palika divas mājas bez jauniem jumtiem, viena nolaista galīgi, brūk jumta turošās konstrukcijas, nu ielūzušas spāres un tā. viena sieviete pirms 10 gadiem tur nopirka dzīvokli. tagad viņa nezina , ko tālāk darīt.

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2015. gada 23. oktobris, 13:35:03 »
un ko tu darīsi, ja viņi vnk nemaksās? :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #24 : 2015. gada 23. oktobris, 14:13:39 »
un ko tu darīsi, ja viņi vnk nemaksās? :D

Lumbergu no mājas ārā ar visu Muri.

Atslēdzies tex

« Atbilde #25 : 2015. gada 23. oktobris, 14:20:32 »
Lumbergu no mājas ārā ar visu Muri.
Nav tik vnk. Likumīgi izlikt var tikai ar tiesas spriedumu, bet tiesas iet gadiem un maksā naudu... a Lumbergs dzīvo iekšā un nemaksā, un viss... A komunālie ta Tev jāmaksā...

Atslēdzies tex

« Atbilde #26 : 2015. gada 23. oktobris, 14:24:47 »
Un jā, sist tādu īrnieku vai kkur stiept ar varu ir kriminālnoziegums Tev. Tas nekas, ka nemaksā viņš un ka līgums izbeidzas, ja puse nepilda u.t.t. kamēr tiesa nav parakstījusies, ka Tev taisnība, tu ar to vari iet un ieskrieties un turpināt maksāt komunālos.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #27 : 2015. gada 23. oktobris, 14:41:33 »
Tu te nesamāci muļķības Lumbergam..