Autors Tēma: Kvotas  (Lasīts 13056 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Kvotas
« : 2015. gada 27. oktobris, 21:12:17 »
Šodien esmu dabesīta tā, ka spļauju dzīvu uguni, žulti un ciānkāliju.
Ja cilvēks visu mūžu maksā nodokļus, bet nevar dabūt medicīnisko palīdzību tad, kad viņam to vajag, jo kvotas beigušās - tas ir kas?
Kurš no jums plāno saslimt ar nierakmeņiem 53 gadu vecumā, ar II tipa cukura diabētu 2017.gada janvārī, lauzt roku 2016. gada novembrī? Kurš? Kurš to visu plāno? Sev?
Vot domāju... nez kā būtu, ja es sev ieplānotu kvotas nodokļu nomaksai? A? Vot beigtos man tādas kvotas 2015. gada maijā? Nez ko tad valsts par to teiktu? Ak, zināt gan, ko teiktu.....
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

Re: Kvotas
« Atbilde #1 : 2015. gada 27. oktobris, 21:23:46 »
Nē, nē, nav mums maksas medicīna, nav. Ar piebildi, ka slimo janvārī  :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #2 : 2015. gada 27. oktobris, 22:52:04 »
Kur nauda paliek? Vai nu tās ir par maz vai arī medicīnas darbinieki sabāž kabatās  :sarcasm:

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #3 : 2015. gada 27. oktobris, 23:05:41 »
Kvotas var nebūt pat beigušās, man pat ir ĢĀ norīkojums uz izmeklējumu. Lūdzu pēc mēneša! A man sāp jau šodien! Vislabāk man patīk, ka pie vieniem un tiem pašiem dakteriem med.iestādē rinda mēnesi, bet privātpraksē - lūdzu pēc divām dienām....

Zinu sievieti , kas brauca no Pierīgas ar vilcienu uz Jūrmalas slimnīcu, jot tur kāda kvota bija aizķērusies kādam izmeklējumam.. Tas tā normāli? Varbūt Liepājā teiksim ar vēl kaut kāda kvota kaut kur mētājas?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #4 : 2015. gada 28. oktobris, 06:28:55 »
Liepāja tiešām nav vairāk un  pasargi, Dievs, no nokļūšanas tur!vismaz ķirurģijā ,  pēdējā laikā šausmu stāsti vien!

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #5 : 2015. gada 28. oktobris, 09:50:48 »
Nekad nesaprotu šito kvotu sistēmu.Pēc kāda principa šīs piešķir?Vajadzētu tak būt iespējai KATRAM valsts iedzīvotājam vismaz viena iespēja par valsts cenu pie jebkura ārsta.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2015. gada 28. oktobris, 11:00:03 »
Nekad nesaprotu šito kvotu sistēmu.Pēc kāda principa šīs piešķir?Vajadzētu tak būt iespējai KATRAM valsts iedzīvotājam vismaz viena iespēja par valsts cenu pie jebkura ārsta.
Tieši tā. Man patiktos personīgās kvotas, kā padomijas sabrukšanas perioda taloni uz cukuru, alkoholu, tabaku, etc.  :) Ja es nesmēķēju un savu likumīgo šņabja normu izdzert nespēju, tad aplaimoju kādu, kam ar savējo nepietiek. Tāpat no labas sirds vai par kādu pretpakalpojumu, tā jau mana izvēle. Ar ārstiem būtu labi tāpat - 20 gadu tai poliklīnikā kāju neesmu spērusi, manas "kvotas" (t.i. nodokļu naudu) citi tērējuši, un, ja man piepeši tagad pēc 20 gadiem kaut ko savajadzēsies, priekš manis to kvotu tāpat nebūs! - iedodiet man uz rokas to, kas man pienākas - piem. garantētus 2 talonus par kaut kādu summu gadā, tad gribu pati izmantoju, gribu atdodu vai pa lēto pārdodu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2015. gada 28. oktobris, 11:46:57 »
Ar tām kvotām interesanti. Nav. Beigušās.
 Civēks atliek problēmas risināšanu,jo naudas nav .
Decembra vidū zvana ĢĀ,ka atkal ir. Kur šīs uzradās???

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2015. gada 28. oktobris, 11:58:42 »
Nez kā ar ārstiem, bet es vakar uz izmeklējumu un diagnostiku biju par valsts naudu, un nebija jāmaksā nekas.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #9 : 2015. gada 28. oktobris, 15:11:41 »
Ar tām kvotām interesanti. Nav. Beigušās.
 Civēks atliek problēmas risināšanu,jo naudas nav .
Decembra vidū zvana ĢĀ,ka atkal ir. Kur šīs uzradās???

Varbūt neaizskaramie krājumi?

« Atbilde #10 : 2015. gada 28. oktobris, 15:18:33 »
Tak valdība mēdz gada beigās atkal piešķirt papildu līdzekļus. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #11 : 2015. gada 28. oktobris, 15:27:18 »
Tak valdība mēdz gada beigās atkal piešķirt papildu līdzekļus. 

Ha! Varbūt tie papildus līdzekļi uzrodas no tās naudas, ko nod.maksātāji paši samaksā par izmeklējumiem, jo kvotu ta nav.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2015. gada 28. oktobris, 16:40:00 »
Mums, laukos, arī par maksu ilgi jāgaida, izlaidušies :) Labi, ka man Rīga tuvu, braucu turp meklēt ātrus maksas dokus, ja vajag.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #13 : 2015. gada 31. oktobris, 13:38:13 »
Lauztu roku kvotas neskar ;)

Kad beigs visaadiem pii pii pii taisiit nevajadziigus izmekleejumus un izrakstiit kompenseejamos medikamentus, vsm dalja naudas ietaupiisies...

Un kad beigs babuljus likt dziedniicaas sociaalu indikaaciju peec "podljechitsja"...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #14 : 2015. gada 31. oktobris, 14:22:40 »
Inešuk - arī lauztu roku skar. Ģipsi uzlikt nē, bet 2.daļa - jā....
Visus sakost!