Autors Tēma: risotto  (Lasīts 3728 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Re: risotto
« Atbilde #15 : 2014. gada 14. oktobris, 08:08:01 »
Ar buljonu parasti saistīta lielā plānošana. Lai iegūtu 2 l buljona, kā receptē, lielais katls ar vistu jāvāra, gaļai gan man tagad laba serbu recepte.
Tādēļ diezgan bieži mans buljons ir no plaukta. Knorra želejas mierīgi var iemānīt par īstu buljonu.
reno, vai varētu padalīties ar to serbu recepti? Mans Dikāns prasa dažādību, bet viss zināmais piegriezies līdz brošai.

Atslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2014. gada 14. oktobris, 19:21:04 »
Tavs dikāns ar riebumu novērstos no šīs receptes. Kad vista vai tās gabali ar kaulu izvārījušies, gaļu noloba pēc iespējas lielākos gabalos, atbrīvo no ādas,apvārta miltos un olā un cep cieši saliktus uz pannas

Atslēdzies ragana

« Atbilde #17 : 2014. gada 15. oktobris, 08:53:09 »
Jā, Dikānkungam krampis mēlē iemestos. :smile:

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #18 : 2014. gada 17. oktobris, 14:56:33 »
Rekur bilde no iista itaalju risotto ar juuras velteem un citrusauglju aromaatu. Baudiijaam pagajusho sestdien - draugu kaazaas. Kaa gatavots - neprasiet - nezinu. Bet bija dikti labs. Bet riisi visnotalj bija al dente. Un kontrasts starp kreemiigo aarpusi un nedaudz juuramo riisa viduci - perfekti...

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies ragana

« Atbilde #19 : 2014. gada 17. oktobris, 15:32:07 »
Kaādas acis!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #20 : 2014. gada 17. oktobris, 16:56:12 »
Kas tas pa juuras moshkji tur virsuu?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #21 : 2014. gada 17. oktobris, 17:20:33 »
Ir arī kaut kādas garneles ar spīlēm. Tām jau šķirnes dafiga.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #22 : 2014. gada 17. oktobris, 17:39:13 »
Kas tas pa juuras moshkji tur virsuu?
Kaut kaads garneles un veezha krustojums. Bet garshoja labi

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #23 : 2014. gada 21. oktobris, 15:17:21 »
Esmu pie risoto sarkanvīnu lējusi, jo baltvīna mājās nebija. Arī nav ne vainas, tik galarezultāts bišķi pelēcīgāks sanāk. Speciāli pirku Arborio rīsus, rezultāts izcils.
Lai sanāktu risoto ar kaut ko - sēnēm, jūras mošķiem, gaļu vai ko citu - tos papildinājumus pašās beigās piešauj klāt risoto. Mošķi ir gatavi ļoti ātri, bet sēnes vai gaļa pirms tam atsevišķi jāsagatavo. Kaut gan vienreiz noslinkoju un sēnes gatavoju vienā pannā ar risoto - nebija ne vainas.  :thumbsup:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #24 : 2014. gada 24. oktobris, 15:06:50 »
Garneljveezis- njamma, njamma