Autors Tēma: "Aizliegtais paņēmiens" Jūrmalā  (Lasīts 3437 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

"Aizliegtais paņēmiens" Jūrmalā
« : 2015. gada 02. novembris, 20:33:24 »
Lai arī daudz ko zināju, bet nu tādu mudžekli...

No otras puses -kad pasūtītāji apjēgs, ka nevar gribēt atvērt kafe 15. maijā un sākt ar to nodarboties aprīļa beigās...

Atslēdzies kvadra

Re: "Aizliegtais paņēmiens" Jūrmalā
« Atbilde #1 : 2015. gada 02. novembris, 21:17:10 »
Bet tas mudžeklis labi kalpo tam, lai cilvēks pats pēc definīcijas ar to galā tikt nespētu, bet sagādātu peļņu "sertificētu" un "sistēmā zinošu" starpnieku slānim.

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2015. gada 02. novembris, 21:36:51 »
nu ja, jo pašam to sistēmu saprast 1 clv ir bezceris un tik labs, ka i nesapratīs, kur ir apslaukts.

Tās pašas "mapes" tak ir standarta copy/paste...

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2015. gada 02. novembris, 21:38:14 »
Turklāt viņiem tiešām par to visu saskaņošanas laiku noma ta jāmaksā :(
Arī kamēr nekas nav atvērts. Un vēlme bija totāli sīka, ēku pārbūvēt viņi pat nemēģināja

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2015. gada 02. novembris, 23:46:59 »
Tās mapes un palīgi bija kronis visam
Arī būvvaldes šogad bija sprukās.Pēc idiotu juristu uzrakstītā būvniecības likuma ir pazudusi "' sezonas būve", tādēļ, lai nebūtu pilna apjoma projekts,  grīdu traktē kā "inženierbūvi", bet visus paviljonus u.c. -kā "būvizstrādājumus" 60 m2 izmērā, kurus "uzstāda". 120 m2 nojume piem. ir 2 būvizstrādājumi un tādā garā.Jo saskaņoja viņiem ātri -nedēļas laikā, tā es sapratu.
Bet šur tur arī Sīlim bija taisnība, arī inspektorei -mīlīši, izlasiet noteikumus, ja nevariet atrast -konsultējieties kaut tajā pašā būvvaldē. Bet tad jau neiznāktu tik spics raidījums

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2015. gada 03. novembris, 00:21:15 »
A ko lai cilvēks d*** dara, ja pats to mapi nebūtu piedzemdējis?... VBet summas afigennās par copy/paste.

Darbam ar datoru... bet datora ta konkrētajai ēstuvei nemaz nav :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2015. gada 03. novembris, 07:18:33 »
Tās mapes jau copy paste, un protams ka instrukcija darbam ar datoru tur būs iekļauta, jo kurai iestādei tad datora nav.  :)

Man pašai ir savulaik iegūts darba aisardzības speciālista sertifikāts un drusku šai jomā esmu apmuļļājusies - tas ir marasms kaut kāds. Papīrs papīra galā, kas varētu būt piemēroti lielai rūpnīcai, kur papīri ceļo no vienas nodaļas uz otru un darbinieki cits citu vaigā neredz, bet tādā mazā ēstuvē sanāk, ka saimnieks pats veiks darba aizsardzības ievadinstruktāžu(paraksts) un kārtējo instruktāžu "kā uzmanīties no karsta šķidruma" (paraksts), sastādīs darba vietas risku apsekošanas aktus (papīrs), pats sev rakstīs rīkojumu par trūkumu novēršanu (papīrs) un aktu par izpildīto (papīrs).   :sad_smiley:

Kā teica slavenā Mirttante - "Bet vai viņiem papīri ir? Tagad jau galvenais papīri!" Nu mazāk to papīru kopš tiem laikiem toč nav kļuvis.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2015. gada 03. novembris, 10:57:33 »
He, vareeja papeetiit, kaa pa 20k atbildiigie peekshnji kljuust akli, ka eeka cik tur cm par tuvu kam tur... a liidz tam' jauciet nost, jauciet nost...

Atslēdzies tex

« Atbilde #8 : 2015. gada 03. novembris, 13:15:15 »
He, vareeja papeetiit, kaa pa 20k atbildiigie peekshnji kljuust akli, ka eeka cik tur cm par tuvu kam tur... a liidz tam' jauciet nost, jauciet nost...
Kaaa tādi ar mani ieberztos. Es mājienus nesaprotu. Nojauktu arī. A šiem piga...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2015. gada 03. novembris, 13:56:53 »
Kaaa tādi ar mani ieberztos. Es mājienus nesaprotu. Nojauktu arī. A šiem piga...
Nu labi, šiem piga. A tev ta kas - gruvešu kaudze? (Par kuras izvešanu, starp citu, vēl jāmaksā.)
Kurš tad rezultātā būtu ieberzies?

Atslēdzies tex

« Atbilde #10 : 2015. gada 03. novembris, 14:24:31 »
Tak jau visi. Es nojauktu tikai tos 20 vai ciknuturbija tos liekos cm :D
Protams, vispirms to atbildi izspiestu rakstiski. A pēcāk kad sūdzēsies, ka, piemēram mājai stūra nav: re, kur papīrs, ka būvvalde lika nojaukt. Tad nu nojaucu, kas jums vēl nepatīk? Arhitektūras piemineklim nav stūra? Bet, re, kur būvvalde lika nojaukt... da tur vispacietīgais PPšņik nojūgtos

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #11 : 2015. gada 03. novembris, 15:52:13 »
Tex

Maaja par paaris ljimakiem, fig Tu grauziisi tos paardesmit cm nost... a procesaa visi uzraugi kluseeja kaa partizaani...

Atslēdzies tex

« Atbilde #12 : 2015. gada 03. novembris, 22:19:02 »
Vsp Tev taisnība. Ja var atļauties māju par ļimakiem, nafig tur iespringt uz pārdesmit k. Nubūs nevis 20 podi, bet 19, gan jau viesi nepamanīs :)